- 8 Aralık 2019
- 2.565
- 2.937
- 32
Canım sen kötüyü düşünme olumlama yap hep. Burada herkes birbirinin söylediği şeylerden etkileniyor ama bu durumun seni etkilemesine izin verme..Bayramdan sonra doğrudan üniversite hastanesine gidip kapısında yatıp kalkıyorum. 8 ay yokum ben artık arkadaşlar
ilk transferde tek yapıyolar sonrasında çift isteyene yapıyorlar diye biliyorum. çünkü iki tane koyulunca hep ikiz olmuyor . oğlumda da iki transferdi tek tuttu oğlum. şimdi de iki kpydılar tek tuttu benimÇok geçmiş olsun canım, inşallah bundan sonra herşey çok güzel olsun
23 yaşındasın ve çift Transfer mi yapti doktorun,
Çok cesaretliymis.
Ben 31 yaşındayım.asla iki transfer yapmamıştı..
35e kadar da yapmam dedi.
Canım bana hiç üçlü transfer yapmadı 2 transfer etti teki kendi içinde bölündü tek yumurta ikizi oldu yani üçüz oldu3 lü transferi siz mi istemiştiniz?
Maşallah, nasip değilmiş ama ailede genetik var sanırım. Ay düşününce ben de epey risk almış oldum, ikiz teyzelerim kuzenlerim var. Annem ikiz doğurmadı ama ikiz kuşak atlıyor diyorlar.Canım bana hiç üçlü transfer yapmadı 2 transfer etti teki kendi içinde bölündü tek yumurta ikizi oldu yani üçüz oldu
İlk defa duyuyorum, o nedir?Kızlar otomatik hesaplayan Çin takvimini de ediniz mi hiçAma otomatik olanlar
Cinsiyet için Çin takvimiİlk defa duyuyorum, o nedir?
Baksana benim kerataların cinsiyeti nedir? Nereden alınıyor ilk defa duydumCinsiyet için Çin takvimi
Netten yazabilirsinotomataikçin takvimi diye. ama tabi grıgırına yani kesinlik yokBaksana benim kerataların cinsiyeti nedir? Nereden alınıyor ilk defa duydum
Ben yıllardır rüyamda hep bir oğlan çocuğu doğurduğumu görürdüm, çevremdekiler ikizlerin olacak deyip duruyor ikizlere cinsiyet belirlemek de kolay değil. :))Netten yazabilirsinotomataikçin takvimi diye. ama tabi grıgırına yani kesinlik yok
Aynen pıhtılaşma olmasın diye verdi benimki de oksapar ne için verildi bir bilgim yok o ilaçla ilgiliben hem oksapar iğne kullanıyorum hem de corasprin verdi doktorum. korona ve aşılardan sonra normal insanların bile kanlarında pıhtılaşma çok oldu diyprlar . evhamlıyım bir de ben ilk hamileliğimde sadece oksapar kullandım doğuma 1 hafta kala kesmişti doktorum. ilk gebeliğimde çocuğumun kalbi durmuştu. o yüzden sonrakinde hep kullandım şimdi de kullanıyorum.
Evet canım düşünme boşver ben sadece sana garantiye al diye serklaj önerdimMaşallah, nasip değilmiş ama ailede genetik var sanırım. Ay düşününce ben de epey risk almış oldum, ikiz teyzelerim kuzenlerim var. Annem ikiz doğurmadı ama ikiz kuşak atlıyor diyorlar.
Neyse artık bunları düşünmemek lazım rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin inşallah
Geç döllenme degil canımSizin geç döllenme mi acaba
levatronu kullanmassan asıl o zaman sakınca olur canım bn ilk gebeligimde 9 ay kullandım folik asit zaten 3 ay kullanılcak.Kızlar folik asit progestan ve şimdide levotiron diye bir trioid ilacı verdiler. Bu üçünü kullanmam da sakınca var mı dedim yok dedi doktor. Ama yine de tedirginim ya
Benim doktorum çifte çok karşıydı..Evet 22 yaşındaydım o zaman çift transfer yapmıştı
Sonra 2 kere daha çift transfer yaptı tutmadı
Sonra kendiliğimden hamile kaldım
Ama kayıptan sonra hiç çift transfer istememiştim çok riskleri var çünkü en güzeli tek transfer bence
Teşekkür ederim canım hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallahBenim doktorum çifte çok karşıydı..
Bn ısrarla iki istemiştim..
Bundan sonra inşallah herşey çok güzel olsun canım, geçmiş olsun
İlkinde bile cift yapanlar var, benim doktorum iki üç kere tek deneyecekti..ilk transferde tek yapıyolar sonrasında çift isteyene yapıyorlar diye biliyorum. çünkü iki tane koyulunca hep ikiz olmuyor . oğlumda da iki transferdi tek tuttu oğlum. şimdi de iki kpydılar tek tuttu benim
Aminnn canımTeşekkür ederim canım hepimiz için herşey çok güzel olsun inşallah
Ama iki embriyonun tehlikesi çok bölünüp 3üz 4üz olabilir onunda tehlikeleri çok en garanti tek embriyo tekle bile ne kadar çok ikize hamile kalan var baksana çogu tek embriyoyla tek yumurta ikizlerine hamile kalıyor tüp bebekteİlkinde bile cift yapanlar var, benim doktorum iki üç kere tek deneyecekti..
Kısmet ya herşey nasip gerçekten..
bizim yan komşumuzun vardı üçüzleri tabi yaşları büyüktü ama çok güzeldi bence 2 kız bir erkek :) Allah büyük elbet sana onlara bakma kuvveti de verir :) Allah hayırlı evlat nasip etsin :)Canım benimkisi doğal gebelik değil zaten öncesinde histeroskopi de yaptırdım rahim gebeliği kaldıracak uygunlukta. Rabbim bebelerime tutunma gücü versin