2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
ilk transferde tek yapıyolar sonrasında çift isteyene yapıyorlar diye biliyorum. çünkü iki tane koyulunca hep ikiz olmuyor . oğlumda da iki transferdi tek tuttu oğlum. şimdi de iki kpydılar tek tuttu benim

Canım bana hiç üçlü transfer yapmadı 2 transfer etti teki kendi içinde bölündü tek yumurta ikizi oldu yani üçüz oldu
Maşallah, nasip değilmiş ama ailede genetik var sanırım. Ay düşününce ben de epey risk almış oldum, ikiz teyzelerim kuzenlerim var. Annem ikiz doğurmadı ama ikiz kuşak atlıyor diyorlar.

Neyse artık bunları düşünmemek lazım rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar versin inşallah

Kızlar otomatik hesaplayan Çin takvimini de ediniz mi hiçAma otomatik olanlar

Aynen pıhtılaşma olmasın diye verdi benimki de oksapar ne için verildi bir bilgim yok o ilaçla ilgili

Evet canım düşünme boşver ben sadece sana garantiye al diye serklaj önerdim
Keşke o zamanlar biride bana önerseydi sakın beni yanlış anlama
Evet ailelerimizde ikiz çok kuzenlerimde görümcemde teyzelerimde ikiz var

Sizin geç döllenme mi acaba
Geç döllenme degil canım
Kızlar folik asit progestan ve şimdide levotiron diye bir trioid ilacı verdiler. Bu üçünü kullanmam da sakınca var mı dedim yok dedi doktor. Ama yine de tedirginim ya
levatronu kullanmassan asıl o zaman sakınca olur canım bn ilk gebeligimde 9 ay kullandım folik asit zaten 3 ay kullanılcak.

Benim doktorum çifte çok karşıydı..
Bn ısrarla iki istemiştim..
Bundan sonra inşallah herşey çok güzel olsun canım, geçmiş olsun

ilk transferde tek yapıyolar sonrasında çift isteyene yapıyorlar diye biliyorum. çünkü iki tane koyulunca hep ikiz olmuyor . oğlumda da iki transferdi tek tuttu oğlum. şimdi de iki kpydılar tek tuttu benim
İlkinde bile cift yapanlar var, benim doktorum iki üç kere tek deneyecekti..
Kısmet ya herşey nasip gerçekten..

İlkinde bile cift yapanlar var, benim doktorum iki üç kere tek deneyecekti..
Kısmet ya herşey nasip gerçekten..
Ama iki embriyonun tehlikesi çok bölünüp 3üz 4üz olabilir onunda tehlikeleri çok en garanti tek embriyo tekle bile ne kadar çok ikize hamile kalan var baksana çogu tek embriyoyla tek yumurta ikizlerine hamile kalıyor tüp bebekte

Canım benimkisi doğal gebelik değil zaten öncesinde histeroskopi de yaptırdım rahim gebeliği kaldıracak uygunlukta. Rabbim bebelerime tutunma gücü versin
bizim yan komşumuzun vardı üçüzleri tabi yaşları büyüktü ama çok güzeldi bence 2 kız bir erkek :) Allah büyük elbet sana onlara bakma kuvveti de verir :) Allah hayırlı evlat nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…