- 4 Ağustos 2022
- 4.957
- 2.448
Çok üzüldümKızlar şunuda söyliyim ÖNEMLİ!!!
Bu grubun en küçüğü benim galiba yaşım 23 ama yaşadıgım acı çok büyük üçüzlerimi erken doğumla kaybettim sadece 5 dk yaşadı kuzularım
1 anlık sancıyla 10 cm açılmam olmuş
Lütfen lütfen 12. Haftadan sonra sık sık rahimağzı ölçüsüne baktırın
Rahimağzı gevşekliği çok sinsi birsey son dk ya kadar asla ağrı sızı yapmıyor 12. Haftadan sonra hafif hafif kısalıkla belli ediyor kendinii kesin tedavileri var serklaj yapıyolar
Ama bunu hep kontrol ettirin.lütfenn lütfenn
Ay benimde sürekli geliyor hep wcdeyimOfff çok su içmekten hep tuvaletteyim gece doğru düzgün uyuyamıyorum 4-5 kez tuvalete uyanıyorum
İnşallah öyle dedi doktorda hakkımızda hayırlısı hepimiz içinBayramdan sonra hem kese hem de bebiş görünür muhtemelen
Bende uzun zamandır onu kullaniyodum dozu çok yüksek diye bu hafta değiştirdi. Klasik folik asit verdi.Kızlar hangi vitamini kullanıyorsunuz ben gebeliği öğrendiğimden beri regenesis max kullanıyorum doktorum ona devam et kullan dedi hem omega var hem de multivitamin folik asitte var içinde
Benim de var alerjim, hapşırma krizleri geciriyorum arka arkaya 9-10 kez hapsirdıgım oluyor ama kullanmamaya calisiyorum canim. Doktorum kullanmiyoruz dedi. Kullandigim vitaminleri bile biraktim.3. Aydan sonra dedi. Ama tabi doktorlar farkli seyler soyluyor. Kendi doktorunu dinlemek iyi olabilirKızlar aranızda alerjisi ilacı kullanan var mı benim alerjim tuttu her yerim kabarıyor uyuyamıyorum kaşıntıdan doktora sordum b grubunda allerset diye bi alerji ilacı var onu kullan dedi 3 günde bir kullanıyorum rahatlıyorum 3. Gün tekrar başlıyor her yerim şişiyor. Kullanınca da içim rahat etmiyor. Ama hayat standardımı düşürüyor bu kaşıntı inanılmaz bişey. Progestan folik asit ve tsh için bi ilaçta kullanmaya başladım bide alerjiyi kullanmak zorundayım iyice tedirgin oldum
O bende de oluyor yüz üstü yatınca böyle sanki sol kasığımdan damarı çekiştiriyorum gibi oluyor yan yatıyorum artık, inşallah sağlıklı bebişler olsun ömür boyu yan yatarım sorun değilKızlar yüz üstü yatınca karnımın altında pıt pıt bisey atıyor damar gibi sanki yatamıyorum yan yatıyorum daha şimdiden böyle olmamalı ya
canım sorma ya sabah sütyeni bir çıkardım Allahım kendi hallerinde nasıl acıdılar ve büyümüşler ne olacak böyle bilemedim şimdiden mi başlıyor durmayacak mı böyle anladımGöğüs hassasiyeti ve ğöğüs ucu hassasiyeti problemi yaşayan var mı? Varsa bi çözümünüz bana da söyleyin kızlar çok rahatsızım bu durumdan
Benim de idrar yolu enfeksiyonum çıktı ya su içip durmaktan içim dışıma çıkıyor anlamadım bu enfeksiyon nasıl geçecek. Hayatımda ilk kez yaşıyorum o da hamileliğimin ilk ayındaBu arada tsh beta hcg baktirdigim gün 1.5 di
Bugün 1.3 geldi
Biraz idrar yolu enfeksiyonu var çok su içemiyorum ama başlayacağım bende
B grubu ilaçlar sıkıntı olmuyor doktor kullanabilirsiniz dediyse sorun olmaz içinizi ferah tutunKızlar aranızda alerjisi ilacı kullanan var mı benim alerjim tuttu her yerim kabarıyor uyuyamıyorum kaşıntıdan doktora sordum b grubunda allerset diye bi alerji ilacı var onu kullan dedi 3 günde bir kullanıyorum rahatlıyorum 3. Gün tekrar başlıyor her yerim şişiyor. Kullanınca da içim rahat etmiyor. Ama hayat standardımı düşürüyor bu kaşıntı inanılmaz bişey. Progestan folik asit ve tsh için bi ilaçta kullanmaya başladım bide alerjiyi kullanmak zorundayım iyice tedirgin oldum
niye öyle demiş anlamadım regenesis içinde yüksek doz yok ki, önerilen doz kadar var 400 mcg yaniBende uzun zamandır onu kullaniyodum dozu çok yüksek diye bu hafta değiştirdi. Klasik folik asit verdi.
ilk gebeliğimde böyle takip etmiştim, arada da kan veriyordumEki Görüntüle 3264517
kızlar hergün renk koyulaşması takip ediyorumm bakalım yarın kan vereceğim böyle kontrol eden var mı?
Hem multivitamin olduğu için olabilir. Bide değerlerim elhamdülillah güzel geldi ekstra desteğe gerek duymamış olabilir. Bu doktora son 10 gün içinde baya gittim. En son cuma günü değiştirelim artık dedi en baştan biliyodu kullandığımı. Vardır bi bildiği. Doktorumu çok sevdim o yüzden sorgulamiyorum suanlik bi bildiği vardirB grubu ilaçlar sıkıntı olmuyor doktor kullanabilirsiniz dediyse sorun olmaz içinizi ferah tutun
niye öyle demiş anlamadım regenesis içinde yüksek doz yok ki, önerilen doz kadar var 400 mcg yani
ilk gebeliğimde böyle takip etmiştim, arada da kan veriyordum
amiiinnn canımm, cok sukur suan hersey cok ılerledı..Allahım bir daha yaşatmasınşükürler olsun böyle bir dönemdeyiz doktorlar sağlıksız olunca kurtarıyor bizleri eskiler neler yapıyordu acaba
Ya evetcanım sorma ya sabah sütyeni bir çıkardım Allahım kendi hallerinde nasıl acıdılar ve büyümüşler ne olacak böyle bilemedim şimdiden mi başlıyor durmayacak mı böyle anladım
Ben 2 kere falan yapıp bıraktım o da psikolojimi etkiliyorEki Görüntüle 3264517
kızlar hergün renk koyulaşması takip ediyorumm bakalım yarın kan vereceğim böyle kontrol eden var mı?
Aslında tedavi olmak lazım gebelerde iye çok önemli ama bende sadece su iciyorumBenim de idrar yolu enfeksiyonum çıktı ya su içip durmaktan içim dışıma çıkıyor anlamadım bu enfeksiyon nasıl geçecek. Hayatımda ilk kez yaşıyorum o da hamileliğimin ilk ayında
Ben adetime 1 gun varken silik cizgiyle ogrenmistim hamile oldugumu. 1 hafta boyunca her sabah test yapip koyulasmayi takip ettim. Kopkoyu cikinca biraktim.Eki Görüntüle 3264517
Hanımlar güneş kremi dus jeli vs konustuk da bu makyaj konusunda ne yapiyorsunuz.Baya uzun zamandır farmasinin bb kremini kullanıyorum fakat bizler için uygun olan ürün markaları varmidir bilgim yok. Markaya öneriye boğun beni