2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Oje hic kullanmadim kullananlara güzel öneri ama

Şampuan olarak bebe şampuanı kullanayım diyorum saçımı 3 senedir boyatmıyorum kendi rengimde bırakmıştım suan işime yaradı
Güneş kremi bebek çocuk güneş kremi kullanıyorum iki tane var bende eliamora çocuk güneş kremi ve axwell çocuk güneş koruyucu ikisini de kullanıyorum
Makyaj olarak farmasi cc ve bb krem kullanıyorum
Cilt bakımı serum vs hepsini bıraktım kendi halime makyajımı da bebe şampuanı ile çıkarıyorum zaten yıllardır ben yıkayarak mis gibi yapıyor cildimi

Göğüs hassasiyeti ve ğöğüs ucu hassasiyeti problemi yaşayan var mı? Varsa bi çözümünüz bana da söyleyin kızlar çok rahatsızım bu durumdan
ben de öyleyim çok canım acımıyor ama rahatsız ediyor göğüslerim küçük olmasına rağmen ayrıca ben sabahları kötü oluyorum sürekli tansiyonum düşük baş dönmesi gibi. yemek yiyorum ama midemden ölüyorum
ilk gebeliğim böyle değildi belirtiler oluyordu ama az az ..

Kızlar selam nasılsınız ben ohss geçiren anne adayı bugün çok şükür kalp atışını gördük ve duyduk doktor bir sıkıntı yok dedi ama kesenin içinde ip askısı gibi uzanan böyle bir şey gördük olabilir yapısaldır takip edeceğiz dedi herhangi bir şey yok dedi korkacak ama ben yine de sormak istediğin var mı böyle bir şey yaşayan

Hanımlar merhaba,
Yardımcı olabilir misiniz, doktor progestan verdi fitil dedi, ama eczeneden eve geldim, kutudan yumuşak kapsül çıktı, yanlış mı verdi acaba eczacı, yoksa buda vajinal yolla kullanılıyor mu

Hanımlar merhaba,
Yardımcı olabilir misiniz, doktor progestan verdi fitil dedi, ama eczeneden eve geldim, kutudan yumuşak kapsül çıktı, yanlış mı verdi acaba eczacı, yoksa buda vajinal yolla kullanılıyor mu
progestan yumursak oluyor zaten kullanımı da doktorun vajınal dedıyse vajınal,agız yolu ıle dedıyse agızdan alınıyor..
dogrudur yani

Günde kaç kere dedi peki acaba doktor, bana 3 dedi eczacı, ben doktora sormayı unuttum, o da birşey demedi. 3 çok değil mi

Günde kaç kere dedi peki acaba doktor, bana 3 dedi eczacı, ben doktora sormayı unuttum, o da birşey demedi. 3 çok değil mi
E nabizdan recetelere gir ordan ilacı bul kullanım adedini yazar. Yabi doktorun belirttiği miktarıdır. Ki bence eczacı doktorun dediği dozu soylemistie

Ben tüp bebeğe başladığımda beyin bebeğe alışsın diye bebe şampuanı alıp kullanmaya başlamıştım. Koku yoluyla beyne bebeği işledim yani şuan onu kullanıyorum. Bb ye devam edeyim bari dış macunu da içerik olarak farmasiyi kullaniyodum temiz olduğundan. Güneş kremi celenes marka aldim. Bide celenes in roll on u aldim. Celenes de temiz içerik diyorlar

Vallahi beni inanılmaz rahatsız ediyor mesela bende başka hiçbir belirti de yok mide bulantısı vs yaşamadım

Bide 3 gayet iyi. Ben ilk tedaviye başladığımda günlük 300 mg kullaniyorumdum 3 doz olarak. Sonra o fitil sadece ankarada bulmuştuk yaşadığım şehirde olmayınca doktor başka reçete etti. Tanesi 200 mg günde 2 kullanıyorum 400 ediyor. Benim değerlere göre bu suan için uygun dozaj. Sen üç kullan. Akinti olur dışarı akar endişe etme. Bolca çamaşır degistireceksin hazir ol

Ay siz konustukça sıfır bilgim olduğunu anladım fondöten kullanan bir insan degilim Allahtan bi rimel en fazla eyeliner kullaniyorum özel güne göre değişiyor. Güneş kremi La roche kullanıyorum ama içeriği temiz mi bilemiyorum şampuan ogx kullaniyorum da icerigine bakayım bir daha. Dalin benim saçımı mahfediyor birbirine karıştırıyor sizin öyle olmuyor mu

Vardır bildiği herhalde, sizin için en iyisini bilir

Hanımlar merhaba,
Ben de kullanıyorum sabah akşam doktor istediğin gibi kullan dedi ağızdan alıyorum

Şimdi folik asit progestan ve tsh için bi ilaç verdiler onları kullanınca bunu da 3 günde bir kullanıyorum korktum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…