Oje hic kullanmadimBen oje konusunda önerimi yazabilirim normalde kalıcı oje yaptırırdım dün kalıcıları uzun süre yaptırmamak üzere çıkarttırdım:)) Eczaneden mavala'nın beyaz kapaklı ojelerinden ve yine mavalanın asetonsuz oje çıkartıcılarından aldım. Kanser hastalarının kullanması için bile uygunmuş. Yalnız özellikle beyaz kapak dediler bilginiz olsun:) Makyaj konusunda ben de önerilere açığım:)
Nioli yağını denicem ben deAslında tedavi olmak lazım gebelerde iye çok önemli ama bende sadece su iciyorum
Şimdilik
ben de öyleyim çok canım acımıyor ama rahatsız ediyor göğüslerim küçük olmasına rağmenGöğüs hassasiyeti ve ğöğüs ucu hassasiyeti problemi yaşayan var mı? Varsa bi çözümünüz bana da söyleyin kızlar çok rahatsızım bu durumdan
Onu işte fitil olarak kullanacaksınızHanımlar merhaba,
Yardımcı olabilir misiniz, doktor progestan verdi fitil dedi, ama eczeneden eve geldim, kutudan yumuşak kapsül çıktı, yanlış mı verdi acaba eczacı, yoksa buda vajinal yolla kullanılıyor mu
progestan yumursak oluyor zaten kullanımı da doktorun vajınal dedıyse vajınal,agız yolu ıle dedıyse agızdan alınıyor..Hanımlar merhaba,
Yardımcı olabilir misiniz, doktor progestan verdi fitil dedi, ama eczeneden eve geldim, kutudan yumuşak kapsül çıktı, yanlış mı verdi acaba eczacı, yoksa buda vajinal yolla kullanılıyor mu
genelde gunde 3 kullandırıyolarGünde kaç kere dedi peki acaba doktor, bana 3 dedi eczacı, ben doktora sormayı unuttum, o da birşey demedi. 3 çok değil mi
E nabizdan recetelere gir ordan ilacı bul kullanım adedini yazar. Yabi doktorun belirttiği miktarıdır. Ki bence eczacı doktorun dediği dozu soylemistieGünde kaç kere dedi peki acaba doktor, bana 3 dedi eczacı, ben doktora sormayı unuttum, o da birşey demedi. 3 çok değil mi
Ben tüp bebeğe başladığımda beyin bebeğe alışsın diye bebe şampuanı alıp kullanmaya başlamıştım. Koku yoluyla beyne bebeği işledim yaniŞampuan olarak bebe şampuanı kullanayım diyorum saçımı 3 senedir boyatmıyorum kendi rengimde bırakmıştım suan işime yaradı
Güneş kremi bebek çocuk güneş kremi kullanıyorum iki tane var bende eliamora çocuk güneş kremi ve axwell çocuk güneş koruyucu ikisini de kullanıyorum
Makyaj olarak farmasi cc ve bb krem kullanıyorum
Cilt bakımı serum vs hepsini bıraktım kendi halime makyajımı da bebe şampuanı ile çıkarıyorum zaten yıllardır ben yıkayarak mis gibi yapıyor cildimi
Vallahi beni inanılmaz rahatsız ediyorben de öyleyim çok canım acımıyor ama rahatsız ediyor göğüslerim küçük olmasına rağmenayrıca ben sabahları kötü oluyorum sürekli tansiyonum düşük baş dönmesi gibi. yemek yiyorum ama midemden ölüyorum
ilk gebeliğim böyle değildi belirtiler oluyordu ama az az ..
Bide 3 gayet iyi. Ben ilk tedaviye başladığımda günlük 300 mg kullaniyorumdum 3 doz olarak. Sonra o fitil sadece ankarada bulmuştuk yaşadığım şehirde olmayınca doktor başka reçete etti. Tanesi 200 mg günde 2 kullanıyorum 400 ediyor. Benim değerlere göre bu suan için uygun dozaj. Sen üç kullan. Akinti olur dışarı akar endişe etme. Bolca çamaşır degistireceksin hazir olGünde kaç kere dedi peki acaba doktor, bana 3 dedi eczacı, ben doktora sormayı unuttum, o da birşey demedi. 3 çok değil mi
Ay siz konustukça sıfır bilgim olduğunu anladımBen tüp bebeğe başladığımda beyin bebeğe alışsın diye bebe şampuanı alıp kullanmaya başlamıştım. Koku yoluyla beyne bebeği işledim yanişuan onu kullanıyorum. Bb ye devam edeyim bari dış macunu da içerik olarak farmasiyi kullaniyodum temiz olduğundan. Güneş kremi celenes marka aldim. Bide celenes in roll on u aldim. Celenes de temiz içerik diyorlar
Vardır bildiği herhalde, sizin için en iyisini bilirHem multivitamin olduğu için olabilir. Bide değerlerim elhamdülillah güzel geldi ekstra desteğe gerek duymamış olabilir. Bu doktora son 10 gün içinde baya gittim. En son cuma günü değiştirelim artık dedi en baştan biliyodu kullandığımı. Vardır bi bildiği. Doktorumu çok sevdim o yüzden sorgulamiyorum suanlik bi bildiği vardir
Ben 6+5 de gidicem, yani kendi hesaplarıma göre. İnşallah duyarım. Geç döllenme falan olduysa tabi zor dimi?Valla ben de oyle, kalp atısını bi duysaydik Allahin izniyle
Ben de kullanıyorum sabah akşam doktor istediğin gibi kullan dedi ağızdan alıyorumHanımlar merhaba,
Şimdi folik asit progestan ve tsh için bi ilaç verdiler onları kullanınca bunu da 3 günde bir kullanıyorum korktum birazB grubu ilaçlar sıkıntı olmuyor doktor kullanabilirsiniz dediyse sorun olmaz içinizi ferah tutun
niye öyle demiş anlamadım regenesis içinde yüksek doz yok ki, önerilen doz kadar var 400 mcg yani
ilk gebeliğimde böyle takip etmiştim, arada da kan veriyordum