Öyle tabi ama kan sulandırıcı olunca kullanılabilir geliyor bana daha dr gitmedim haftaya gideceğim inşallahDuphaston adı kuzum. Düşük onleyıcıymiş. Beta 30 ken baslattı benı doktorum. Oncekı gebelıgımdede progestan 200 u fıtıl olarak vajınal kullandım. Ama yınede düştü bebegım. Düşecekse durmuyor zaten rabbımın hıkmetı.
Fitili 2 cm içeriye iteklemek yeterli mi? Bir de fitil eriyince sanki direkt çamaşıra geçiyor bir yerde hata mı yapıyorım daha mı çok iteklemek gerekiyor bilgi verebilir misinizDuphaston adı kuzum. Düşük onleyıcıymiş. Beta 30 ken baslattı benı doktorum. Oncekı gebelıgımdede progestan 200 u fıtıl olarak vajınal kullandım. Ama yınede düştü bebegım. Düşecekse durmuyor zaten rabbımın hıkmetı.
Evet canım bende kullanıyorum gece yatarken yapıyorum sabahında geri akıyor alacağını alıyor demek ki bende sormuştum herkeste aynı oluyormuşFitili 2 cm içeriye iteklemek yeterli mi? Bir de fitil eriyince sanki direkt çamaşıra geçiyor bir yerde hata mı yapıyorım daha mı çok iteklemek gerekiyor bilgi verebilir misiniz
Kuzum iyice itekle ve bi müddet yat. Hemen kalkarsan gerı gelıyor. Ben gece yatarken koyar yatardımFitili 2 cm içeriye iteklemek yeterli mi? Bir de fitil eriyince sanki direkt çamaşıra geçiyor bir yerde hata mı yapıyorım daha mı çok iteklemek gerekiyor bilgi verebilir misiniz
Canım bana kan sulandırıcıda verdı ama keseyı gormeden kullanmayalım dedım. Yarın gorecegız ınsallah sonra baslayacagım kan sulandırıcıyaÖyle tabi ama kan sulandırıcı olunca kullanılabilir geliyor bana daha dr gitmedim haftaya gideceğim inşallah
Aynen oyle ama koyup hemen kalkmamakta onemlı yatsınkı ıyıce alacagını alsın gerısı cıkıyor zaten dedıgın gıbıEv
Evet canım bende kullanıyorum gece yatarken yapıyorum sabahında geri akıyor alacağını alıyor demek ki bende sormuştum herkeste aynı oluyormuş
100 aldım 2 tane içiyorum. Uyku yaparsa 1 tane içeceğimProgestan 200 mu kullanıyosun canım
Anladım canım teşekkür ederimEv
Evet canım bende kullanıyorum gece yatarken yapıyorum sabahında geri akıyor alacağını alıyor demek ki bende sormuştum herkeste aynı oluyormuş
Anladım canım teşekkür ederimKuzum iyice itekle ve bi müddet yat. Hemen kalkarsan gerı gelıyor. Ben gece yatarken koyar yatardım
5+1 deım ama hıc olmadı daha bende canım. Ağzımda metalık bır tad var ama o hıc gecmıyorKızlar mide bulantısı var mı sizde de yailk çocuğum erkekti onda hiç olduğunu hatırlamıyorum olduysa da hafif geçmişti, ama şimdi sürekli ağzımda kötü ekşimsi bi tat var, bi şeyler yiyince geçiyor ama yemeyi bıraktığım an tekrar aynı. Kusma yok ama
Benimde bugün hafif bulantı başladı 6+0ım. Uykudan uyandığımda bulanıyor oluyo. Sabah ve gündüz fark etmiyor . Bide aşırı tansiyon düşüklüğü olmaya başladıKızlar mide bulantısı var mı sizde de yailk çocuğum erkekti onda hiç olduğunu hatırlamıyorum olduysa da hafif geçmişti, ama şimdi sürekli ağzımda kötü ekşimsi bi tat var, bi şeyler yiyince geçiyor ama yemeyi bıraktığım an tekrar aynı. Kusma yok ama
Bende erken olmaz belki diyordum ama çok fena ya5+1 deım ama hıc olmadı daha bende canım. Ağzımda metalık bır tad var ama o hıc gecmıyor
Aynen canım benim de öyle uyanır uyanmaz başlıyor, bi şeyler atıştırırken sorun yok ama yemiyorsam sıkıntıBenimde bugün hafif bulantı başladı 6+0ım. Uykudan uyandığımda bulanıyor oluyo. Sabah ve gündüz fark etmiyor . Bide aşırı tansiyon düşüklüğü olmaya başladı
Bana da doktorum kullan dedi ama ben de kullanmaya çekiniyorum. Yüzüm kupkuruydu şimdi daha da kuru hale geldi.Kızlar bir şey soracağım yüz temizleme jeli ve nemlemdirici krem ne kullanıyorsunuz. Doktorum kozmetikten bir şey olmaz dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor. Güneş kremi solante pregna aldım ama cildim kuru olduğu için kaskatı kaldı yüzümde. Siz beler kullanıyorsunuz özellikle temizleyici ve nemlendirici
Ben normalde de içeriği nispeten temiz markalar kullanıyordum ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bıraktım. İlk trimester bitene kadar sürmek istemiyorum güneş kremi veya bakım kremi. Doktorlar birşey olmaz diyor ama yinede el kremi sürerken bile vicdanım sızlıyor süremiyorumKızlar bir şey soracağım yüz temizleme jeli ve nemlemdirici krem ne kullanıyorsunuz. Doktorum kozmetikten bir şey olmaz dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor. Güneş kremi solante pregna aldım ama cildim kuru olduğu için kaskatı kaldı yüzümde. Siz beler kullanıyorsunuz özellikle temizleyici ve nemlendirici
İncia markasını araştırabilirsiniz güneş kremi gögüs ucu kremi çatlak kremi vs varKızlar bir şey soracağım yüz temizleme jeli ve nemlemdirici krem ne kullanıyorsunuz. Doktorum kozmetikten bir şey olmaz dedi ama benim içim hiç rahat etmiyor. Güneş kremi solante pregna aldım ama cildim kuru olduğu için kaskatı kaldı yüzümde. Siz beler kullanıyorsunuz özellikle temizleyici ve nemlendirici
Bana doktorum özellikle güneş kremi mutlaka kullan dedi. Onu aldım. Lekeler sonra geçmez kalıcı hale gelir dedi zaten lekeye yatkın cildim ama yüzüm normalde hiç yağlanmazdı çok fazla temizleme ihtiyacı duyuyorum ya hiçbir şeyde bulamadım.Ben normalde de içeriği nispeten temiz markalar kullanıyordum ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bıraktım. İlk trimester bitene kadar sürmek istemiyorum güneş kremi veya bakım kremi. Doktorlar birşey olmaz diyor ama yinede el kremi sürerken bile vicdanım sızlıyor süremiyorum