2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Kanguru almayı düşünen var mı, oğlumda kullanmamıştım o yüzden hangisi iyidir bilmiyorum sadece ergonomik, bacak arası genişliği fazla olan bı model arıyorum. Neko ve solomombaby istediğim gibi duruyor ama kullanan varsa tavsiyelerine ihtiyacım var.
 
bir kac cocuk gelisimcinin huggybaby kanguru onerdigini gordum cok cok memnunlar ben de ondan alacagim bi bak istersen :)
 
bir kac cocuk gelisimcinin huggybaby kanguru onerdigini gordum cok cok memnunlar ben de ondan alacagim bi bak istersen :)
Teşekkür ederim, araştırayım onu da. Benim için önemli olan yenidoğan uygun bı de bacak aralığının geniş olması, huggybaby bakmamıştım hiç ona da bakayım şimdi
 
Kullanmadığım için bilemiyorum ama söyledikleri; gereksiz ağır ve uğraştırıcı o yüzden memnun değiller maalesef
Çift taraflı, Yenidoğan itibaren kullanılabilme, katlaması açması kolay ağırlığı 8.5 kg, sürüşü rahat, biraz yerden yüksek olması ( bu arka tekerin büyük olmasıyla alakalı) aradığım ilk özelliklerdi. Diğer kalan özellikleri tüm arabalarda var nerdeyse.
 
Gönlünce bulursun inşallah canım
 
Özellikleri güzelmiş beğendim
 
Merhaba, 3.5 yıl kadar önce Bagi easyfold almıştım kızıma, travel sistem.
Bugün alsam yine aynı marka alırım. Tepe tepe kullandık hiç zorluk çekmeden. Feribota, uçağa, trene bindik arabayla da çok taşıdık tekerlekleri kolayca çıktığı için rahatça sığar her arabaya. Bence travel sistem ağır, zor vb bütün önyargıları yıkıyor. Ve gerçekten çok kullandık öyle böyle değil, dağda taşta, Hala sapasağlam.
Ben de Bagi neo aldım canım travel olarak geçiyor ama tek elle kapanıyor ve kapanınca kabin boy oluyor. Pusette takılıyor ve çift yönlü
Tam diyecektim ki şimdi satışta görünmüyor başka modeli çıktı kesin yükseltilerek diye ki mesajını gördüm güle güle kullansın umay hanımm
 
Kızlar bu reflü yatağı illa gerekli birşey mi , alsam mı almasam mı karar veremedim.Sonucta çok kısa kullanılıyor
Bence gerekli, reflü olacağı için değil olmasını baştan engellesin diye üretildiğini düşünüyorum. Yalnız biz 1-2 ay kullandık sanıyorum. Yeğenimden gelmişti, bizden diğer yeğenime geçti şimdi yine bize gelecek eskiyen bi şey değil, etrafınızda olan biri vardır belki?
Bir de o süngerin bir density derecesi var yenidoğanlar için. Yumuşak olmaması gerek, sert sünger olmalı diye biliyorum.
Bu konuyu takipteyim ben de hiç kullanmadım ama sanki şimdi ihtiyaç olur gibi. Büyüğü okula götürüp getiriken, beraber dışarı çıkınca filan çok iş görür gibi geliyor. Gerçi Eskişehir’in kışında nereye çıkarız, 6 aylık olunca yaz gelecek o zaman da kanguruda durur mu bilmiyorum:)
 
Yataşın yatağına yumuşak bebek içe gömülüyor yazanlar olmuş, o yüzden kararsız kaldım almadım 2 ay için de çok ödeme yapmak istemiyorum, bilmiyorum ilerleyen dönemlerde alırım belki
 
Teşekkür ederim sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah pıtırcığıma
 
Ben de iki çocukla kangru daha iyi olur diye düşünüyorum, kışın çok dışarı çıkılmasa da iyi havalarda yine oğlumu haftasonu gezdirmeye çıkarırız. Bı taraftan onu zaptet diğer taraftan bebek arabasini koştur epey zor olur gibi geliyor, o yüzden ilk aylar için kanguru düşünmeye başladım. Bı de oğlumda kalça çıkıklığı sinirdaydi, üç kez USG çekildi o dönem çift bez bağlamıştım bacak açıklığı fazla olsun diye ama asıl kangurular kalça çıkıklığını önlemek için ideal. Biraz da ilk bı kaç ay o yüzden kanguru kullanmak istiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…