Hayırlı olsun, betanız baya iyi duruyor. Sat son adetin başlangıcı oluyor yani sizinki 2 nisan :) Allah gönlünüze göre versin inşallahKızlar merhaba, benim de sat 2 Nisan ama şeyi tam anlayamadım adetim 6 Nisan’da bitti hangi tarih sat oluyor tam bilmiyorumiki gün önce kan verdim sağlık ocağında beta hcg değerim 6400 çıktı. 19 aylık bi oğlum var, çok zor olucak benim için. Rabbim sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah bir de
Valla canım bende anlamıyorum işte sat 31 mart ama benim 16-17 Nisan gibi ilişkim oldu, yani aslında 3.5 haftalık falan oluyorBana da aşırı saçma gelen bi durum :)) sata göre 7+5 ama bana göre 6 hafta :)
Çok teşekkür ederim , hepimizin inşallahHayırlı olsun, betanız baya iyi duruyor. Sat son adetin başlangıcı oluyor yani sizinki 2 nisan :) Allah gönlünüze göre versin inşallah
Karindan mi baktirdiniz vajinal mi, bence cuma gününe görünür bende yarın gideceğim inşallah benimki de görünür2500 değerde gözükmedi normalmi bilemedim cumaya bir daha cagırdı
Erken öğrenmek hiç iyi değilmiş zaman geçmiyor :) her hafta ayrı bi stres. Önce kese görünecek mi göründü şimdi kalp sesi stresi. Cuma gideceğim inşallah duyarımValla canım bende anlamıyorum işte sat 31 mart ama benim 16-17 Nisan gibi ilişkim oldu, yani aslında 3.5 haftalık falan oluyor
Evet canım bu konuda kesinlikle katılıyorum ben keseyi gördüm ama doktor çok küçük çok yeni bir hamilelik dedi, inşallah kalp atımını da duyarım, duyarız :)Erken öğrenmek hiç iyi değilmiş zaman geçmiyor :) her hafta ayrı bi stres. Önce kese görünecek mi göründü şimdi kalp sesi stresi. Cuma gideceğim inşallah duyarım
Benim geçen hafta salı günü tam kontrole gitmiştim. Doktora görünmeden 10dk önce kanamam geldi. Baya kan geldi üstelik. Kireç gibi girdim doktora. Doktor baktı etti kese duruyor her şey normal dedi. Beta testi istedi 2 gün sonraya tekrar çağırdı. Kanamam yarım saat içinde durdu. 2 gün sonra gittiğimde betam yükselmişti çok şükür. Tabi 10 gün raporu verdi direkt. Şimdi kalbim ağzımda cuma günü 10 gün geçmiş olacak. Kalp sesini duyma stresi yaşıyorum yoğun olarakEvet canım bu konuda kesinlikle katılıyorum ben keseyi gördüm ama doktor çok küçük çok yeni bir hamilelik dedi, inşallah kalp atımını da duyarım, duyarız :)
Çok geçmiş olsun canım, inşallah hiç bir şeycik olmaz dikkat et kendine, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBenim geçen hafta salı günü tam kontrole gitmiştim. Doktora görünmeden 10dk önce kanamam geldi. Baya kan geldi üstelik. Kireç gibi girdim doktora. Doktor baktı etti kese duruyor her şey normal dedi. Beta testi istedi 2 gün sonraya tekrar çağırdı. Kanamam yarım saat içinde durdu. 2 gün sonra gittiğimde betam yükselmişti çok şükür. Tabi 10 gün raporu verdi direkt. Şimdi kalbim ağzımda cuma günü 10 gün geçmiş olacak. Kalp sesini duyma stresi yaşıyorum yoğun olarak
Amin hepimize inşallahÇok geçmiş olsun canım, inşallah hiç bir şeycik olmaz dikkat et kendine, Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
İlk kez anne adaylarının olduğu bir konu başlığına yazmak istedim belki şans getirir diye. 1,5 yıldır anne olmak için çabalıyorum. Beklenen adet tarihim 18 Mayıs. Lütfen duanızı eksik etmeyin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Merhaba kızlar bugun kontrolum vardı gecen pazartesi 4 haftalık demişti doktorum bugun kalp sesini duyduk cok sukur aslinda 6 hafta 3 gunlukmusgecen hafta cok kucuk oldugu icin tam net diyememis
Kese gördük canm ama 2 kez lekelenme yasadm o yüzden merak edip verdimKese görmüş müydün? Keseden sonra bhcg takip etmiyoruz dedi sanki doktorum. Artışın %60 olması yeterli sanırım.
Karından baktırdım gözükür seninki de inşallah bende cuma gidecegimKarindan mi baktirdiniz vajinal mi, bence cuma gününe görünür bende yarın gideceğim inşallah benimki de görünür
Normal canım benimde çok olmuştu birkaç gün önce kasık ile bacak arası bir yerdi saplandı sanki dinlenince geçti bol bol dınlen yorma kendini bol su içKızlar iyi akşamlar 3 4 saattir aşırı karın ağrısı bel ağrısı yaşıyorum beta dün 625 çıkmıştı korkuyorum normal bi durum mu sizde de oldu mu
Acilde de bakıyolarAy ben bunu hiç bilmiyordum mecburen ben de müdürden izin aldım yarın sabah ilk derse girmeden gidip vericem. Bir kez cumartesi günü özelde baktırdım sonra takip ettiremedim ikinci kez yarın baktırıcam bakalım
İnşallah geçer bi an önceNormal canım benimde çok olmuştu birkaç gün önce kasık ile bacak arası bir yerdi saplandı sanki dinlenince geçti bol bol dınlen yorma kendini bol su iç