- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.625
- 26
Normal demi canım yolk boyutuah ahh Allah bıldıgı gıbı yapsın yaa,
neyse sen bozma moralını hıc, ıyı dusun ıyı olacak hersey ALlah buyuktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal demi canım yolk boyutuah ahh Allah bıldıgı gıbı yapsın yaa,
neyse sen bozma moralını hıc, ıyı dusun ıyı olacak hersey ALlah buyuktur
Biri sekiz diğeri ayrıntılı ultrasonda 11 haftalık canımAt bakayım ama 6-7-8 haftalık varsa onu at canım
normal normal hıc korkma, 6mm sonrası sıkıntıymıs ..Normal demi canım yolk boyutu
Tutuyor tahminlerim bak bugün 2 olduAmin hepimizin evaldi inşallah
Sen erkek demiştin sanki bir kişi nun ve ramzeiye göre kız dedi sadece grupta onun dışında genel tahmin erkekti
Kız doktor tahmin yapmadı mı hiç?Biri sekiz diğeri ayrıntılı ultrasonda 11 haftalık canım
Baksana şunun kesesine canım ben erkek diyorum oval olunca Allah'ım sen sağlıkla nasip etnormal normal hıc korkma, 6mm sonrası sıkıntıymıs ..
benım ılık gun 4,3 mm di.. ilk ölçümde 5,5 mm bıraz buyuk gıbı demıstı doktor tekrar baktık 4,3mm cıktı..
10gun sonra kuculmus zaten, cok sukur..
bebe buyudukce kuculuyo
Rabbım saglıkla versın ınsallaahhh, hepımıze ..Baksana şunun kesesine canım ben erkek diyorum oval olunca Allah'ım sen sağlıkla nasip et
Yok canım maalesef yapmadı zamanını bekliyor herhalde netleşmesi için çook teşekkür ederim yorumun içinKız doktor tahmin yapmadı mı hiç?
Benim deee hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç fark etmezRabbım saglıkla versın ınsallaahhh, hepımıze ..
benımkıde fasulye gıbı
Tutuyor tahminlerim bak bugün 2 oldu
Sagolasin canim bi sen cevap verdinCanım bende anlamıyorum tablodan bilsem alırdım süreklidir giriyorum
Sen hemen progestani kullan ve tuvalet harici sakin kalkma yerinden dinlen.Insallah tutunacak bebis.biraz duzelince de gidip o doktoru mahvet .Bu kadar kolay mi ya basindan atip salak salak tavsiyeler vermek bir cana kastetmek!Kalp atışını dinlemedik canım gosterdi sadece haftasından biraz geride bebek geç döllenme olmuş olabilir dedi ilerleyen haftalarda karar verilir dedi. Yolk kesesi normal dedi. Bebek 7 mm. Eğer öyle bebeğimr zorla zarar verdirttilersr Allah belalarını versin bişey demiyorum
Evet sabah fitil aldım canım. Mecbur başka şehre geldim doktora iyi ki gelmişim. Allah bildiği gibi yapsın. Bıraz geçsin düzelsin hersey de sorucam hesabınıSen hemen progestani kullan ve tuvalet harici sakin kalkma yerinden dinlen.Insallah tutunacak bebis.biraz duzelince de gidip o doktoru mahvet .Bu kadar kolay mi ya basindan atip salak salak tavsiyeler vermek bir cana kastetmek!
Maşallah maşallahTutuyor tahminlerim bak bugün 2 oldu
Tamam 1 cay bardagi kekik suyu icmissin o da cok fazla miktar degil korkma.kanama alani da yokmus.sen ilacni al yataktan kalkma yat.icini rahat tut dua et bol bol canim insallah duzelecek yavrun saglikla tutunacakEvet sabah fitil aldım canım. Mecbur başka şehre geldim doktora iyi ki gelmişim. Allah bildiği gibi yapsın. Bıraz geçsin düzelsin hersey de sorucam hesabını
Ben çok anlamam tablo işinden anlasam alırdım cnmKizlar konuyu devralmak isteyen var mi? Tabloya yeni gelenleri ve cinsiyetleri ekleyebilecek?
Lutfen okuyup gecmeyiniz
Zor mu acaba yapamaz mıyız kiSagolasin canim bi sen cevap verdin
Kimse almazsa yeni gelenler de eklenemez ben ustume duseni yaptim herkes kendi bilir
İnşaallah canım çok teşekkürler rabbim.sana ve bebeğine de sağlık versinTamam 1 cay bardagi kekik suyu icmissin o da cok fazla miktar degil korkma.kanama alani da yokmus.sen ilacni al yataktan kalkma yat.icini rahat tut dua et bol bol canim insallah duzelecek yavrun saglikla tutunacak
Konuyu bir kisinin almasi gerek canimZor mu acaba yapamaz mıyız ki
Ben alayım mı acaba yapabilir miyimKonuyu bir kisinin almasi gerek canim
Tabloya kisi cinsiyet falan eklicek edecek
Ben hic yapmadim bilmiyorum zaten kendim alacak olsam burda birkac kere sormazdim
Yapcak birsey yok