Tatlım ben bodrumdayımHayırlı olsun canım çok sevindim betan kaçtı acaba birde hangi hastaneye gittin acaba bende bagcilar medipole gitmistim doktorum 4 haftalıkken keseyi gördü geçen pazartesi ama acaba 5 haftalık mıydı diye dusunuyorum
10 bin baya yüksek değer ama kese boyutundan falan tam olarak anlıyorlar benceCünkü betam 10000 di ve 4 haftalık beta araligina uymuyordu kafam karıştı
Çokta fark yok aslında ama aynı yerde mi veriyorsun kanları farkedebiliyor çünküNe güzel canım çok sevindim senin adına benim durumlar biraz karıştı sanırım iki gün arayla kan verdim 33.87 97.05 ve 175.86 bu artış reglime 2 gün var sağlık ocağındaki doktor iki kat artmamış sıkıntı olabilir dedi
Aynı yerde veriyorum canım işte 97.05 ten 175.86 ya çıkmış iki kat değilÇokta fark yok aslında ama aynı yerde mi veriyorsun kanları farkedebiliyor çünkübi daha öne verdiğinden değer önemli canım inşallah düzenli artmıştır
Ayy inanırımBenim randevuma on gün var yaaa nasıl dayanacağım bilmiyorum.7 haftalık olacak belki kalp atışını da duyarız muayenede
Anam canım benim de gözükür o zaman 4 ünde 2291 di betam sıkışık gidiyim bide bunu dediğin iyi oldu cuma gitcemÇokta fark yok aslında ama aynı yerde mi veriyorsun kanları farkedebiliyor çünkübi daha öne verdiğinden değer önemli canım inşallah düzenli artmıştır
Canım çok sevindim sen istiyor muydun ikiz bilmiyorum amaTatlım ben bodrumdayım1069 betam Bende kese oluşmuş dış gebelik yok bir tane daha kese görüyorum dedi emin olamadı perşembe ni daha çağırdı
Ay kesin görürsün o zamanAnam canım benim de gözükür o zaman 4 ünde 2291 di betam sıkışık gidiyim bide bunu dediğin iyi oldu cuma gitcem
Seninki kaç gün sonra netleşti ne zaman ultrason da gözüktü riskli bi durum var mıMerhaba canım amin inşallah, senin yumurtlaman biraz gec olmus olabilir benimde ilk ogrendigimde 8 di baslarda yavas artti surekli kan verme bence burdan bir arkadas gebelik testinde koyulasmayla takip etmisti oyle de takip edebilirsin
Ya ikiz mi olabilir dedi ayyyy çok güzel ikiz var mı ailelerinizdeAy kesin görürsün o zaman
Ay olsunda tek çift farketmez banaCanım çok sevindim sen istiyor muydun ikiz bilmiyorum amaben ikiz istiyorum esimin tarafında ikiz vardı benim ki tek keseydi daha erken belki bölünebilir demişti doktorum benim ki de geç döllenme 7 haftalık olması gerekirken 4 haftalık dedi geçen hafta
Yok kiYa ikiz mi olabilir dedi ayyyy çok güzel ikiz var mı ailelerinizde
Benim adet gunumden 5 gun sonra pozitifti kanda 8 di. 10 gün sonra 1250 gibi bir degerde kese gorunmemisti 5 gun sonra 10000 degerde karından kese gorundu kahve lekelenmelerim var canımSeninki kaç gün sonra netleşti ne zaman ultrason da gözüktü riskli bi durum var mı
Makinalar da farkedebiliyor benceBenim adet gunumden 5 gun sonra pozitifti kanda 8 di. 10 gün sonra 1250 gibi bir degerde kese gorunmemisti 5 gun sonra 10000 degerde kese gorundu kahve lekelenmelerim var canım
Ay olsunda tek çift farketmez banadağlıkla alayımda kucağıma senin o yüzden değerlerin yüksek olabilir ay hadi inşallah Allahım gönlüne göre versin
Evet iki tane kese var maşallah .betaların nasıldı senin artışı canım?Baksanıza bana göstermese ben anlamam valla
Bende lekelenme falan yok ama mide bulantısı göğüs hassiyeti sık idrara çıkma falan var açıkçası korkuyorum dış gebelik mi diyeBenim adet gunumden 5 gun sonra pozitifti kanda 8 di. 10 gün sonra 1250 gibi bir degerde kese gorunmemisti 5 gun sonra 10000 degerde karından kese gorundu kahve lekelenmelerim var canım
Değildir inşallah canım kötü düşünme onlar bende de var hele bugun cok fazla midem bulandı, benim tam tepeye ortaya yerleşmiş ben yerlesme zamanı orada pıt pıt birşey hissetmiştimBende lekelenme falan yok ama mide bulantısı göğüs hassiyeti sık idrara çıkma falan var açıkçası korkuyorum dış gebelik mi diye
Evet gerçekten iki tane gibi duruyorBaksanıza bana göstermese ben anlamam valla