Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasıklarım falan aşırı ağrıyor bel ağrım var ama akıntı falan yok yarın kan versem mi vermesem mi arada kaldımDeğildir inşallah canım kötü düşünme onlar bende de var hele bugun cok fazla midem bulandı, benim tam tepeye ortaya yerleşmiş ben yerlesme zamanı orada pıt pıt birşey hissetmiştim sen hissettin mi hiç
Kaç haftalıkEki Görüntüle 3244679 Benimki böyleydi tek o zaman
İcin rahat edecekse ver canım o zaman 5 gün olmuş olacak benim geçen haftaya kadar adet sancısına benziyordu ağrılarım ama kistim var o da agri yapiyorKasıklarım falan aşırı ağrıyor bel ağrım var ama akıntı falan yok yarın kan versem mi vermesem mi arada kaldım
4 haftalıktı canım bugün 5 haftalık oldu doktora göre ama ben nedense 6 haftalık gibi dusunuyorum kontrolde tekrar soracağım bakalımKaç haftalık
Benim de hesaplamama göre 5 6 haftalık ama beta değerim düşük olduğu için kese görünmez diye düşünüyorum sat kaç senin canım4 haftalıktı canım bugün 5 haftalık oldu doktora göre ama ben nedense 6 haftalık gibi dusunuyorum kontrolde tekrar soracağım bakalım
Evet bende de adet ağrısı gibi ağrı çok oluyor ayy çok heyecan çok stres yapıyorumİcin rahat edecekse ver canım o zaman 5 gün olmuş olacak benim geçen haftaya kadar adet sancısına benziyordu ağrılarım ama kistim var o da agri yapiyor
Benim son adetim 11 marttı canım 14 nisanda da pozitifi gördumBenim de hesaplamama göre 5 6 haftalık ama beta değerim düşük olduğu için kese görünmez diye düşünüyorum sat kaç senin canım
Normal bence canım bende de oldu cunku ayaklarini sicak tut kendini yorma bol su iç su icmek iyi geliyormus ben suan ev bile supurmuyorum sadece mutfak ve camasirlarla ilgileniyorum mecburen ve guzel tutunsun diye surekli kahvaltida avakado ceviz vs yiyorum lekelerim azaldı cok sukur agrim da yokEvet bende de adet ağrısı gibi ağrı çok oluyor ayy çok heyecan çok stres yapıyorum
8 haftalık olmuyor mu o zaman canımBenim son adetim 11 marttı canım 14 nisanda da pozitifi gördum
Tavsiyelerini dinleyecem inşallah bende keseyi görürüm yarınNormal bence canım bende de oldu cunku ayaklarini sicak tut kendini yorma bol su iç su icmek iyi geliyormus ben suan ev bile supurmuyorum sadece mutfak ve camasirlarla ilgileniyorum mecburen ve guzel tutunsun diye surekli kahvaltida avakado ceviz vs yiyorum lekelerim azaldı cok sukur agrim da yok
Canım aramızda hiç fark yok gibi neredeyse benim son bat 30 Mart ilk hcg:40 ikinci hcg:222 bu hafta perşembe gideceğim tekrar doktoruma umarım sağlıkla ilerliyoruzBen de aranıza katıldım. Son adet tarihi 1 nisan, ilk beta 30 nisan sonuç 81, ikincisi 2 mayıs sonuç 210. Sağlıkla ilerler inşallah
Sizden görüp şuan avakado yiyorumNormal bence canım bende de oldu cunku ayaklarini sicak tut kendini yorma bol su iç su icmek iyi geliyormus ben suan ev bile supurmuyorum sadece mutfak ve camasirlarla ilgileniyorum mecburen ve guzel tutunsun diye surekli kahvaltida avakado ceviz vs yiyorum lekelerim azaldı cok sukur agrim da yok
Evet canım ama geç döllenme oldu benim bana göre 6 şuan doktora göre 5 işte bu carsamba gidecegim kontrole daha netleşir belki hafta meselesi8 haftalık olmuyor mu o zaman canım
bende 2 günde bi 4 katı ve 3 katı yükselmeler oldu ilk 9,29,120,370,1070 şeklinde olduEvet iki tane kese var maşallah .betaların nasıldı senin artışı canım?
Anladım canım inşallah sağ Salim geçer gebeliğin sağlıkla kucağına alırsınEvet canım ama geç döllenme oldu benim bana göre 6 şuan doktora göre 5 işte bu carsamba gidecegim kontrole daha netleşir belki hafta meselesi
Evet gerçekten iki tane gibi duruyor
ayyy perşembe belli olacak bakalımEvet iki tane kese var maşallah .betaların nasıldı senin artışı canım?
Canım ya Afiyet olsun araştırdım biraz folik asit acisindan vs zenginmiş yine burada okumustum bu bilgiyi sanırım işe de yaradı bence lekelenmem azaldı cok şükürSizden görüp şuan avakado yiyorum
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar, ben de sürpriz bir bebekle şuralarda yerimi alayım bugün 4+3le uyumlu kese gördüm. Planlamıyorduk, ani oldu Sağlıkla gelsin, hosgelmiş annesine