- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 29
Bu sadece bir istatistik. Ben yorumlamayı bilmiyorum ancak sadece bu değerlere göre de yorum yapılmaz. İçini ferah tut hiç kötü bir şey gelmeyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sadece bir istatistik. Ben yorumlamayı bilmiyorum ancak sadece bu değerlere göre de yorum yapılmaz. İçini ferah tut hiç kötü bir şey gelmeyecek
Çok çok teşekkürlerErkek gibi hayırlısı olsun
Sağol canım doktorum sıkıntı yok dedi, ama başka yerde yaptırmıştım testi, tam sonuçlar bunlar değilmiş zaten hastaneden o sonuçları istedi. Bir şey yoktur inşallahBu sadece bir istatistik. Ben yorumlamayı bilmiyorum ancak sadece bu değerlere göre de yorum yapılmaz. İçini ferah tut hiç kötü bir şey gelmeyecek
Ultrason çok kötü ama kafatası kız gibi canım. Doktor tahminde bulundu muKızlar anlayan kimse görmedi mi?
Bugün gittim bana da yorum yapar mısın 11 hafta ama 12 hafta çıktıUltrason çok kötü ama kafatası kız gibi canım. Doktor tahminde bulundu mu
Oğlumda bi gün sonra belli olmuştu özelde yaptırmıştık doktorumun özel muayenesi varKızlar, özelde ikili tarama testinin sonucunu kaç günde aldınız. Bir hafta on gün yazıyor ama devlet hastanesi için mi geçerli o süre
kafası sanki benimki gibi benimki erkek, bilemedimki içime kız doğdu amaBugün gittim bana da yorum yapar mısın 11 hafta ama 12 hafta çıktı
Bana bir hafta dediler ama 4. gün çıkmıştı sonuç.Kızlar, özelde ikili tarama testinin sonucunu kaç günde aldınız. Bir hafta on gün yazıyor ama devlet hastanesi için mi geçerli o süre
Aynen onu bende yakalıyorum kasik kismimda acaba damar mi yakalıyoruz diyorumKizlar 3 gundur ara ara karnimda damar seyirmesi gibi birsey oluyor
Boyle pit pit atiyor hani goz seyirmesi gibi birsey kalp atimi gibi tik tik
Anlam veremedim yasayan ya da duyan var mi boyle biseyi
cogunlukla uzaninca oluyor
Bugun otururken de oldu
Ben de aldım çok şükür. Senin yarın o zaman. İnşallah hayırlı haberlerle yazarsın.5 Temmuz 13:45 e almışım canım. Kusura bakma uzun bir süre giremedim.
İkili test yaptıracağım. Kardeşimin Dr u fetal DNA riskli görsem ben zaten yaptırırım. Doktorlar bunu ücretsiz yapıyor ama bazıları bunu ticarete dökmüş demiş. Yani aslında Dr lar ücretsiz isteyebiliyor mış
İnşallah bakalım.11-14 haftalık diyordu bakarlar bence haberleşelim
Ben de öyle sersem yapıyor ilaç sanırım. Ama içmeyince de mahvoluyorumKızlar selam acayip bir uyku hali var bende, kafamı kaldıramıyorum. Prilam kullanıyorum ondan mı acaba
Doktorum erkek dedi 2. Oğlum geliyor büyük ihtimallekafası sanki benimki gibi benimki erkek, bilemedimki içime kız doğdu ama
Sağlıkla gelsin küçük adam demek ki kemik yapısından belli oluyorDoktorum erkek dedi 2. Oğlum geliyor büyük ihtimalle
Benim başlarda çok oldu, şimdi balık gibi yüzmeye geçti çok normalKizlar 3 gundur ara ara karnimda damar seyirmesi gibi birsey oluyor
Bugun otururken de oldu
Erkek çocuklarda olur o derler ama eskiler olur öyle pıtırtılar kıpırtılar seyirmeler normal takma kafana birde benim oğlumun usg deki burnundan benim ödüm kopmuştu eşim tarafı da Karadenizli eyvah dedim tamam çok çok kötü ilerde ameliyat ettiririm. Ay oğlum bir doğdu fındık burunlu biraz şiş ve kaba çıkıyor bazı çocukların ki takma kafanaKizlar 3 gundur ara ara karnimda damar seyirmesi gibi birsey oluyor
Bugun otururken de oldu
Sagolasin canim burnunu hic dert etmiyorum saglikli olsun da bizimkinin burnu cok sivri cikiyor hadi bakalim bide doktor %70 kiz dedi beni o tarafa kaydirdi ama hic belli olmaz bu isler bi bakariz erkek oluyormus falan kiz isimleri bakmaya bile basladim ben bendeki bu aceleErkek çocuklarda olur o derler ama eskiler olur öyle pıtırtılar kıpırtılar seyirmeler normal takma kafana birde benim oğlumun usg deki burnundan benim ödüm kopmuştu eşim tarafı da Karadenizli eyvah dedim tamam çok çok kötü ilerde ameliyat ettiririm. Ay oğlum bir doğdu fındık burunlu biraz şiş ve kaba çıkıyor bazı çocukların ki takma kafana