link var mı canım bende bakayım bugün içinde alcam çünküBende bundan var. Beğendim ben
Kartlar kalın. Renkler canlı.
Anlattım doktorun ve ebelerim yanında nasıl ortalığaCanım sen herkes dogurunca birşey anlatcam diyordun dogumla ilgili anlattın mi ya ben mi kacirdim anlatmadiysan da anlatır mısın çatlıyorum aklıma geldikçe
Hayatımda ilk defa çok mu fazla diye soran bir anne gördümKızım 3100 doğdu 2 ay 5 kilo annesütü ilk zamanlar olmadığında mama da almıştı şu an sadece anne sütü çok mu fazla sizce
Kac güne gelirmiş
Zayıflamayı bırak kilo almışım benKızlar yaa lafı attım ortaya bir cevap bile yazamadım kaç gündür :/
Neyse, inanıyorum zayıflayacağız, benim daha 1.5 ayı yeni geçti ama bi panik oldum niyeyse. Şu bıdıklar az daha büyüsün zayıflama motivasyon grubu yaparız artık
Ben düğmeye bastım valla akşam eşim işten gelince 1 saat ona bırakıyorum haftada 2 gün hocayla sıkı tempoda fitnessa başladım üstüne birde diyetisyen 3 ay hedef koyduk daha da vermezsem atıcam kendimi bi yerlerden evde ne kadar kilo aldıracak şey varsa dağıttım anneme kv falan inşallah halledicemKızlar yaa lafı attım ortaya bir cevap bile yazamadım kaç gündür :/
Neyse, inanıyorum zayıflayacağız, benim daha 1.5 ayı yeni geçti ama bi panik oldum niyeyse. Şu bıdıklar az daha büyüsün zayıflama motivasyon grubu yaparız artık
Benim minik de kızHayatımda ilk defa çok mu fazla diye soran bir anne gördüm
Büyük oğlum 3.000 gr doğdu 2. Ayda 6.400 idi sadece anne sütüyle.
Bu oğlumda 3.060 gr doğdu 5.600 idi geçen hafta. 700 gr alanda normal 1.500 gr alanda normal 2.000 gr alanda. Tamamen çocuğun bünyesi ve sütün yapısı ile alakalı. Sonradan veriyorlar zaten bırak alsın annesi
Maaşallah..alsın tabi ihtiyaçları var hele sırf anne sütü ile ise hiç mi hiç dert etmeyinKızım 3100 doğdu 2 ay 5 kilo annesütü ilk zamanlar olmadığında mama da almıştı şu an sadece anne sütü çok mu fazla sizce
Gecen biri yazmıştı burada hem anne sütü hem mama alan bebekler biraz daha yavaş kilo alıyormuş diye. Benim büyük oglumda öyleydi hem anne sütü hem mama veriyorduk, kilo alımı orta düzeydeydi, bu bebeğim sadece anne sütü alıyor abisine göre bı tık daha iyi kilo alımıMaaşallah..alsın tabi ihtiyaçları var hele sırf anne sütü ile ise hiç mi hiç dert etmeyinbenim 2,5 ay oldu daha 5 olamadık mama da aldığı halde…sanırım geriden gidiyoruz biraz
Aa kaçırmışım o muhabbeti..duyduğuma rahatladımGecen biri yazmıştı burada hem anne sütü hem mama alan bebekler biraz daha yavaş kilo alıyormuş diye. Benim büyük oglumda öyleydi hem anne sütü hem mama veriyorduk, kilo alımı orta düzeydeydi, bu bebeğim sadece anne sütü alıyor abisine göre bı tık daha iyi kilo alımı
Bendeki diy toy degilmiş EA oyuncak. Ama resimler aynı. Arkadaşım hediye etmişti bana o yüzden aldığım bir yer yok. EA oyuncak zeka kartları deyince çikiyor nette. Farklı satıcilarda var. Kutusu bu şekilde bendekinin.link var mı canım bende bakayım bugün içinde alcam çünkü
Bebebao Bb-P1 Giyilebilir Göğüs Pompası - Pembe (Yurt Dışından)Kac güne gelirmiş
İkilisini aldın değil mi ?
Gerçi sen tekli alicam demiştin şimdi hatırladım . Aynı anda sağım sütün miktarını etkiler mi ? Bilmediğim için soruyorum benim de öyle waov bir süt durumum yok . Bir de hangi satıcıdan aldın paylaşır mısın
Evet 5 gün kullanacağız sonra kontrole gideceğizŞırıngayla yıkama yapabiliyorsan onu dene yapamıyorsan da nebül dene o da olmazsa sağlık ocağı yakındaysa yardımcı oluyorlar
Azitroyu bana da verdi 5 gün kullan dedi sana da öyle mi verdi acaba
Buhar veriyorum devamlı hapsiriyior sürekli saat başı çekiyorum ama tekrar ediyorÇok geçmiş olsun buhar vermeyi denesen faydası olur biraz da olsa
Sağlık ocağı hemsiremizlede yazistim ama yıkarız vs demiyor çok kötü bebeğim napcam şaşırdım resmen nefes almak için mücadele ediyorÇok geçmiş olsun buhar vermeyi denesen faydası olur biraz da olsa
Eller serbest pompadan mı alıyorsunuz , bayram sonrası işe döneceğim
Bizim oğlan da nezle gibi burnu tıkalı, artık bismillah dedim şırıngayla yıkadım. Korkuyordum baya . Elimi göğsünğn üzerinden çenesine dayadım, kafasını sabitledim, fış fış burunlara. Çok ağladı ama işe yaradı.Sağlık ocağı hemsiremizlede yazistim ama yıkarız vs demiyor çok kötü bebeğim napcam şaşırdım resmen nefes almak için mücadele ediyor
Ben yazmıştım canım. Kitapta okumuştum. Kombine olduğu zaman daha az kilo alıyormuş bebekler.Gecen biri yazmıştı burada hem anne sütü hem mama alan bebekler biraz daha yavaş kilo alıyormuş diye. Benim büyük oglumda öyleydi hem anne sütü hem mama veriyorduk, kilo alımı orta düzeydeydi, bu bebeğim sadece anne sütü alıyor abisine göre bı tık daha iyi kilo alımı