- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaEvet kızlar ilk sayfadaki bilgileri yazıp beni etiketlerseniz veya bu mesajı alıntılayın ekleyeyim listeye
Listede değiştirmemi eklememi istediğiniz başka bişey varsa onu da yazın
Olmadı zaten ben ayırdım memeden, ama bi arkadasimin başına gelmiş ishal olmuş heralde süt bozulduAynı durumdayız benimkide 17 aylık ishal oldu mu seninkide ?
Kullanıcı adın değişmişAaaa burcu sen misin tanıyamadım bi an gel sarılalımmmm biz burcuyla 2022 Şubat annelerindeniz kızlar nasipde 2024 Ocak annelerine de beraber girmek varmış
Canım bı hafta evvel 2 gun yaşadım ama şükür geçtı. İğne batması gibiydi göbek delıgım az altında sap tarafta oldu bende .Kızlar dünden beri göbek deliğimin birkaç parmak altına bazen sağ bazen sol tarafa kramp gibi bıçak ya da iğne batması gibi ağrı giriyo bi süre durup geçiyo sonra başka bir yerde oluyo. Yaşayan oluyor mu bunu 9+6yım
Çok ciddi bir ağrı gibi değil ama yine de yaşayan var mı merak ettim. Bide benim akıntım çok azaldı . Sizde de oldu mu sürecin başından beri hep çok fazla akıntım vardı. Endişe ediyorum ister istemezCanım bı hafta evvel 2 gun yaşadım ama şükür geçtı. İğne batması gibiydi göbek delıgım az altında sap tarafta oldu bende .
Evet kızlar ilk sayfadaki bilgileri yazıp beni etiketlerseniz veya bu mesajı alıntılayın ekleyeyim listeye
Listede değiştirmemi eklememi istediğiniz başka bişey varsa onu da yazın
Böyle 2 dakıkada bır gıbı cız cız vuruyordu. 2 gunun sonunda gectı. Yoksa doktora gıdecektım. Benım hep normal duzeyde basından berı. Akıntım var . Ama artar azalır korkma. 11. Haftadasın artık zamanla oturuyor herseyÇok ciddi bir ağrı gibi değil ama yine de yaşayan var mı merak ettim. Bide benim akıntım çok azaldı . Sizde de oldu mu sürecin başından beri hep çok fazla akıntım vardı. Endişe ediyorum ister istemez
Artması normalde azalması da normal mi bilemedim kontrole de Salı gideceğim daha da varBöyle 2 dakıkada bır gıbı cız cız vuruyordu. 2 gunun sonunda gectı. Yoksa doktora gıdecektım. Benım hep normal duzeyde basından berı. Akıntım var . Ama artar azalır korkma. 11. Haftadasın artık zamanla oturuyor hersey
Canım gaz sancısı olabilir belkiKızlar dünden beri göbek deliğimin birkaç parmak altına bazen sağ bazen sol tarafa kramp gibi bıçak ya da iğne batması gibi ağrı giriyo bi süre durup geçiyo sonra başka bir yerde oluyo. Yaşayan oluyor mu bunu 9+6yım
Kuzum benım doktorum lekelenme ve kanama olmadıgı surece korkmamam gerektıgını soyledı. Ağrın oldugunda bol bol dınlen dedı. Iyı dusun ıyı olsun. Ama ıcın rahat etmıyorsa da bır gorun doktora. Benımde agrım vardı ıkı gunun sonunda gectı. Gecmeseydı gıdecektım vallahı. İnsan telaş yapıyor anlıyorum senıMerhaba hanımlar dün oturduğum yerden yeğenimi kucakladım (6 yaşında) sonrasında sağ kasığımda hafif hafif sızlanmazlar başladı bugün de hareket ettikçe ağrı devam ediyor herhangi bir lekelenmem yok ama genede evham yapıyorum 1 hafta sonra kontrolüm lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok diyebilir miyiz lekelenme olmadan da bir problem olabilir mi içerde
Bi acilde baktır ultrasonla dılersen. İçin rahat etmeyecek cnku.Artması normalde azalması da normal mi bilemedim kontrole de Salı gideceğim daha da var
Acilde ultrasonla bakiyolarmi ? Ben önceki gebeligimde 11+5 ken çok az lekelenme ile acile gittim resmen ultrason ultrason diye yalvardım bakmadılar icimden bi türlü atamıyorumBi acilde baktır ultrasonla dılersen. İçin rahat etmeyecek cnku.
Yok aşkım ilk çocuk cooook teşekkür ederim tekrardanBaşka çocuğun varsa bilgileri hatırlıyorsan sağlamasını yapalım cinsiyetleri söyleme
Hayır baksalar ne olacak sanki.Herseyi dört dörtlük kuralına uygun yapıyorlarmış gibi işlerine gelmeyince kural bahanesiyle yapamayız vs vs demek sağlık sektörü icin çok can sıkıcı yaAcilde ultrasonla bakiyolarmi ? Ben önceki gebeligimde 11+5 ken çok az lekelenme ile acile gittim resmen ultrason ultrason diye yalvardım bakmadılar icimden bi türlü atamıyorum
tecrubesizlik çok zor bende bekliyim geçmezse giderim doktoraKuzum benım doktorum lekelenme ve kanama olmadıgı surece korkmamam gerektıgını soyledı. Ağrın oldugunda bol bol dınlen dedı. Iyı dusun ıyı olsun. Ama ıcın rahat etmıyorsa da bır gorun doktora. Benımde agrım vardı ıkı gunun sonunda gectı. Gecmeseydı gıdecektım vallahı. İnsan telaş yapıyor anlıyorum senı
Orda da alttan bakmak istiyorlar onu hiç istemiyorum.Bi acilde baktır ultrasonla dılersen. İçin rahat etmeyecek cnku.