- 25 Eylül 2018
- 1.219
- 2.009
- 35
Bilmiyorum be yapacağımı bende evde kuranın içine koydun şimdilikBugün 15 günlük olduk göbek bağımız yeni düştü ne yaptınız kızlar evde mi saklıyorsunuz gömdünüz mü ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum be yapacağımı bende evde kuranın içine koydun şimdilikBugün 15 günlük olduk göbek bağımız yeni düştü ne yaptınız kızlar evde mi saklıyorsunuz gömdünüz mü ?
Ahahaha benimkide uyanmıyor asla uyandıramıyorum 10 dakika emiyor pot gene uyuyor her seferinde alt açıyoruz bebişlerinde bi ortası yok yahuuuuuKızlar ya benim bebiş uyumuyor gece 12 de uyandı sabah 4 e kadar oturduk 6buçukta tekrar kalktı öğlen 2 ye kadar 2 de yarım saat uyudu hala uyanık oturuyoruz şuan normal mi bu kadar az uyuması yoruyorum da oyun oynuyorum şarkılar söylüyorum esniyorda ama uyumuyor anlamadım hani yenidoğan sürekli uyur bi emmeye kalkardı beni mi kandırdılar
Bide ben hamileyken bu kadar ödem olmamıştım tuzlu sıcak su yaptım ayaklarıma iyi geldi bide eşin masaj yapsın bol bol çok iyi geliyorKizlar doğumdan sonra ayakları şişen var mı benim aşırı şişti normal mi acaba
Yuppiiii tebrik ederim canım benim hoşgelmiş sağlıkla i huzurla büyüsün miniğimKızzzlaar o mesajı atmak bana da nasip oldu çok şükür doğurdummm saat 17.06 da aniden gelişti 7 cm den sonra açılma yarım saat içinde tam oluştu 15 dakika sürdü doğum biraz zor oldu ıkınamadım çünkü gücüm kalmamıştı sancı çekmekten ama sonra inanılmaz rahatladım kesi ve dikişim oldu sadece onlar ağrı yapıyor biraz . 39+6 da 2800 gram 47 cm doğdu boncuğum
Şu pusetleri diyorsun dimi? ilk doktor kontrolünde doktor tembihlemişti büyük bir müslin battaniyeyi oraya göre katlayıp bel desteği gibi yapmıştık. Benim de hiç içime sinmiyordu o pozisyonu.Kızlar ya bu ana kucaklarının içinde bebeklerin beli ağrımıyor mudur ya içine koyuyorum o kadar rahatsız duruyor ki yavrum içim gidiyor
Geceleri Kendi yatağında yatırmaya başladım zaten canım aklım hep onda kalıyor uyuyamıyorum ki zaten fazla pimpirikli bir insanım aklıma herşey geliyorBen de o yatağı arkadaşımda görmüştüm. Kolik ve gaz açısından bana çok işe yarayacakmis gibi gelmişti ama güvenlik açısından o yatakta uzun süreli bırakamam diye düşünmüştüm
Arkadaşıma da söylemiştim zaten. Tedirgin olduysan düz ve sert zeminde yatirman daha güvenli. Ya da basit uygunlarindan bı reflü yatağı alabilirsin.
Şlk 1 ay öyleydi şu son 3-4 gündür saçma bir düzenin içine dğştükAhahaha benimkide uyanmıyor asla uyandıramıyorum 10 dakika emiyor pot gene uyuyor her seferinde alt açıyoruz bebişlerinde bi ortası yok yahuuuuu
Puseti ya kullanma yada altına destek koy bel kalça kısmına benim dr vuracaktı beni bu öocuk buna oturtulur mu diye 1buçuk 2 audan sonra içine gömülmezse mecbur kalırsan kullanabilirsin demişti oysaki her pusete doğumdan itibaren kullanılabilir diyorlar ama değilmişKızlar ya bu ana kucaklarının içinde bebeklerin beli ağrımıyor mudur ya içine koyuyorum o kadar rahatsız duruyor ki yavrum içim gidiyor
Gerçekten mi yaaaa pofff ne yapıcaz arabada pekiŞlk 1 ay öyleydi şu son 3-4 gündür saçma bir düzenin içine dğştük
Puseti ya kullanma yada altına destek koy bel kalça kısmına benim dr vuracaktı beni bu öocuk buna oturtulur mu diye 1buçuk 2 audan sonra içine gömülmezse mecbur kalırsan kullanabilirsin demişti oysaki her pusete doğumdan itibaren kullanılabilir diyorlar ama değilmiş
Benim 32 haftadan sonra epey azalmıştı hareketleri, doktor normal demiştiKızlar bebeklerin hareketleri nasıl sizin. Benimki iyice durgunlasti bugün kaç kez hareket etti bilmiyorum ama belli belirsiz bı iki kez hissettim sadece
Oy maşallah gözünüz aydın olsun canımKızzzlaar o mesajı atmak bana da nasip oldu çok şükür doğurdummm saat 17.06 da aniden gelişti 7 cm den sonra açılma yarım saat içinde tam oluştu 15 dakika sürdü doğum biraz zor oldu ıkınamadım çünkü gücüm kalmamıştı sancı çekmekten ama sonra inanılmaz rahatladım kesi ve dikişim oldu sadece onlar ağrı yapıyor biraz . 39+6 da 2800 gram 47 cm doğdu boncuğum
Harikasın canım çok heyecanlı yaa hadi darısı bizlere sezeryan ztnde bakalm ne zmn oluşacak ağrı sancı olacakmi mrkla beklemedeyizUmarım siz benden daha kolay doğurursunuz Allah yardımcınız olsun ben hiç inanmıyordum kendime ama başardım
Yani biz eşimle gidip geldik hep dış kundağa sarıp kucağımda tutuyordum arka koltukta tek başıma yaya olarak bi markete gittim onda da port bebeye koymuştum bugün bi denedim duruyor artık pusette gömülmedi yaniGerçekten mi yaaaa pofff ne yapıcaz arabada peki
Nasılsın bir gelişme var mı sancıların arttı mı ya da açıklık ?İnşallah ama sanmıyorum ya çok sancım yok. Ne hayaller kuruyordum son anda geleceğm hastaneye 5 dakikada bir sanı olunca geleceğim güzel dileklerin için teşekkür ederim
Sezaryen de olsa normal de olsa doğum doğumdur her türlü bebişe kavuşuyoruz çok şükür ne zaman olacak doğumunHarikasın canım çok heyecanlı yaa hadi darısı bizlere sezeryan ztnde bakalm ne zmn oluşacak ağrı sancı olacakmi mrkla beklemedeyiz
Amin canım inşallah bizde katıldık bebekliler kervanınaYuppiiii tebrik ederim canım benim hoşgelmiş sağlıkla i huzurla büyüsün miniğim
Aynı dünkü gibi ara ara çıkıyor sncı ama önemli bir şey yok. Eve gitmek istiyorum ya. Açılma da en son 2 cm di halâ aynı. Su fazlalığı olunca ne oluyor ki anlamadım. Sürekli şekere bakıyorlar.Nasılsın bir gelişme var mı sancıların arttı mı ya da açıklık ?
Sen nasılsın asıl?Nasılsın bir gelişme var mı sancıların arttı mı ya da açıklık ?