Selam hanımlar. Benim de doğum izni bugün başladı şükür. Kızkardeşim geldi, bugün burun ameliyatı oldu ben yanında refakatçi olarak durdum akşam taburcu ettiler çok şükür beklediğimden daha iyi durumda, inşallah kısa sürede güzelce toparlanır.
Akşam eşim işten çıkıp hastaneden bizi aldı eve bir geldik bisikletlerimiz kayıp!
14. katta daire kapısının önünde doğalgaz borusuna bağlıydı eşimle ikimizin bisikletleri, sitede heryerde kamera, çalışanlar olduğu için rahattık bir buçuk yıl oldu buraya geleli hiç güvenlik endişemiz olmamıştı. Oradan kilidi kesip almışlar, birini taşıyamamışlar sanıyorum ki yangın merdiveninde bırakmışlar, daha pahalı olan gitmiş. Bir de gece gece karakola git, olay yeri gelsin incelesin vs. derken bunlarla uğraştık saatlerce.
Ara ara kardeşimin kremi yıkaması buzu var gece boyu alarm kurup onunla ilgileneceğim. Yorucu bir gündü ama atlattık şükür minnoş kızımla.
Onun dışında herşey yolunda gibi, bebişin hareketleri falan iyi, ben de ne kadar da olsa iş günlerinde daha çok yoruluyormuşum bugün çok iyiyim onu farkettim. Ev işleri, bebeğin dolap düzeni vs. onlarla ilgileneceğim artık.
Yarın kontrolümüz var bakalım ne durumdayız.
Aylar sonra eşimin de bir günü boş ve yarın o da gelecek bebeğimizi görecek, heyecanlıyız.
SAT ile doğum gününün yakın olacağı konuşuldu grupta, benim de SAT 24 nisan, kendi içimde bir ay önce falan kızıma 22 ocak diye randevu belirlemiştim kendimce, inşallah o gün doğar diye, bakalım umarım o tarihten önce gelmez.
Benden haberler bu kadar, umarım her gün her birimizden çok güzel haberler alırız peş peşe.