Ben de sabaha kadar uyumadım, mide yanması, nefes darlığı, kasılmalar, arada giren yalancı sancılar derken saat 4 oldu, o saatten sonra da oğlum rahatsizlandi, sanırım boğaz enfeksiyonu oluyor, öksürük hafif ateş ile sabahı ettik. Alintilayamadim ama
Selinaysun aşırı panik oluyorsun sanırım, bu şekilde doğumu cagirirsin, doktorunla konuşup rahatlamalisin bence, bu haftalarda artık sancılar tabi ki siklasacak. Olağan süreç bu ve normal doğum yapacaksan bunun da faydasını göreceksin, hem doğum anında hem sütün çabuk gelmesinde. Ama bu kadar panik yaparsan ve bu sefer doğum sancısı bu diye kendini ikna edersen bu gerçeğe dönüşür. Beyin en aptal organdır sen ne dersen ona inanır, doğum anında salgılanan hormonları da, rahmi de beyin yonetiyor. Gelecekse sen ayaklarini dikip yatsan bile gelir o zaten. Tabi ki artık dinlenmek gerekiyor ama bu doğumun tetiklenmesinden ziyade anne sağlığı için gerekli, sağlıklı kan dolaşımı, varis oluşumunun engellenmesi, fitiga sebebiyet vermemek için bu haftalarda artık tempoyu düşürmek lazım. Bebekler hazır hissettiğinde dogarlar, bizim hazır hissettiğinizde ya da hissetmedigimizde değil