Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hbuldımmhoşgeldin.
kahveseveranne çok mu kahve seviyorsun. Bende günde 7 bardak içtiğimi biliyorum. 2 ye düşürdüm.zaten yağlı ve salçalı şeyler bi süre sonra rahatsiz ediyor o yüzden hafif şeyler yemek iyi geliyor
7-8 lerdeMerhaba hbuldımm
Sizler kaçınck haftadasınız
Oksapar kullanmis miydinHepinize teşekkürler arkadaşlar sebebi bilmiyoruz doktor genetik araştırma yapıcaz eşin ve senin için dedi. Pıhtılaşma sorunum da varmış yüksek ihtimalle
Tamamlayıcıdır o zaman sizin. Her ay 1.250 maaştan kesiliyor bizim. İşyeri anlaşmalı. Senede 1250* 12 oluyor. Ama hepimiz yararlanıyoruz ben oğlum eşimNe kadara yaptırdınız ben de yaptırmiştim ama benimki doğum ve gebeliği kapsamıyormuş
Ben de kahve çok severim ama acı gelmeye başladı ağzımın tadı kaçtıkahveseveranne çok mu kahve seviyorsun. Bende günde 7 bardak içtiğimi biliyorum. 2 ye düşürdüm.
Ohhhh ne güzel7-8 lerde
Bunlar bir düşüğü olanlara önlem amaçlı mı veriliyor kan sulandırıcı heralde bu dimi. Benim de düşüğüm var şuan için birşey kullanmıyorum doktorumla randevum yarın belki de başlarOksapar kullanmis miydin
7 mayısta öğrendim. 8 mayısta kalp atışı duydum. 6+1 falandı.Ohhhh ne güzel
Kalp atış duydunuz mu
Duyduysanız kaçıncı haftada
Evet çok seviyordum ama artık çok aza indirdim çünkü demirim çok düşük ve çay kahve demir emiciymiş o yüzden özellikle hamileyken çok az içmeyi düşünüyorum inşallahkahveseveranne çok mu kahve seviyorsun. Bende günde 7 bardak içtiğimi biliyorum. 2 ye düşürdüm.
Yani genelde düşük olanlara killandiriyorlar pıhtılaşma önlemek içinBunlar bir düşüğü olanlara önlem amaçlı mı veriliyor kan sulandırıcı heralde bu dimi. Benim de düşüğüm var şuan için birşey kullanmıyorum doktorumla randevum yarın belki de başlar
Yaaa ne güzel7 mayısta öğrendim. 8 mayısta kalp atışı duydum. 6+1 falandı.
7 haftaligim canım 6+4de kalbini duydum ikizlere hamileyim HosgeldinMerhaba hbuldımm
Sizler kaçınck haftadasınız
Ben bugün duydum. 6+1 dedi doktorum. 1 hafta önce sadece kese vardı. Şimdi içinde pıtırcığım da var.Ohhhh ne güzel
Kalp atış duydunuz mu
Duyduysanız kaçıncı haftada
Ayy çok daha iyiymiş sizinki evet maalesef bizimki tamamlayıcı iş yeri anlaşmalı hamileyken kadın doğuma muayeneyi bile kapsamıyor bilseydim yaptırmazdımTamamlayıcıdır o zaman sizin. Her ay 1.250 maaştan kesiliyor bizim. İşyeri anlaşmalı. Senede 1250* 12 oluyor. Ama hepimiz yararlanıyoruz ben oğlum eşim
Yaaaaa çok güzelll7 haftaligim canım 6+4de kalbini duydum ikizlere hamileyim Hosgeldin
Yaaaa çpk tatlıı yerimmmBen bugün duydum. 6+1 dedi doktorum. 1 hafta önce sadece kese vardı. Şimdi içinde pıtırcığım da var.
Hiç sormadım o heyecanla ama doktor gayet sagliklilar hersey çok güzel dediYaaaaa çok güzelll
Bende yarın 6+4 olcam
Keseniz kaçtı o zaman mm olarak
Yaaa ne güzelHiç sormadım o heyecanla ama doktor gayet sagliklilar hersey çok güzel dedi