2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Ooofff kızlar benim karnım aşağı düştü sanki ya çok moralim bozuldu benimde daha 33. Haftaya yeni başladık
Ben de taktım buna. Hep aynada bakıyorum. İnmiş gibi hissediyorum. Elimle kaldırıyorum. Hemen yatıyorum. Psikolojik de olabilir canım ya. Sen dinlenmene devam et.
 
Ben de taktım buna. Hep aynada bakıyorum. İnmiş gibi hissediyorum. Elimle kaldırıyorum. Hemen yatıyorum. Psikolojik de olabilir canım ya. Sen dinlenmene devam et.
Ediyorum ama sürekli yatamıyorum. Zaten doktor bana sürekli yat demedi genel olarak istirahat et uzan günün büyük bölümünde dedi. Bende öyle yapmaya çalışıyorum. Temizlik yemek vs ilgilenmiyorum sadece oğlana çorba yapıyorum şöyle bi üstünden evi
Süpürüyorum detaya girmeden falan o kadar
 
Bnde çok sevindim her doktorun her dediğine inanmamak lazımmış bi günde alt üst oldu her şey . Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesi bebeğine sağlıkla kavuştursun inşallah
 
Çok tatlılar ama ya Neler göreceğiz bakalım ne huyları olacak
 
Hanımlar selamlarrrr
Okudum yazdıklarınızı alıntılayamadım,

Ben şurda yürüyüş yapayım demiştim arkadaşa aa orda x bey yürüyordu öldü demişti arkadaş yani bazı insanlar ne olursa olsun sağlıklı düşünemiyorlar sanırım... Takmamak lazım.

Benim bebek gece gündüz sürekli hareketlerini hissediyorum ama ultrason ve babasının dokunduğu anda buz kesiliyo sanki asla hareket yok.

Daha önce bir bebeğimi kaybettim, sıkıntıları vardı. Ölü doğum yaptım. Hastanede üzerimde pijamam varken bi anda sancı geldi odadan çıkamadan yerde doğum yaptım. Eşimin şahit olmasını istemezdim ama maalesef oda ordaydı kolumdan falan tuttu tüm çığlıklarımı acılarımı duydu o an. (5 dk) ve doğum anında bebeği falan görmedi bile ama yine de travma yaşadı. Geçen sordum olur da sezaryen olursa sen de katılır mısın doğuma diye. Asla dedi, bir daha seni öyle görmek istemiyorum fln dedi hayır öyle olmicak desem de baktım yok gerçekten stres yaşıyor tamam dedim. Bıraktım. Erkeklerin psikolojik yapıları bizimki kadar güçlü falan değil bence
Bi de demez mi iyi ki erkekler hamile kalamıyor, nazımızdan ölürdünüz diye
 
Bizimkinde korku yok, kendi kanı alınırken, yanında birinden alınırken dikiş atılırken izlemişliği var rahat rahat. Ama bi duygusallığı var, yeğenlerinin doğumunda, bizimkinde kalp atışını duyduğunda falan ağlamıştı, bebeği görünce de ağlar beni utandırır.
 
Erkekler doğurduğumuzu gorünce cinsel hayatlari bitiyor muymus
Eşlerin de doguma girebildiği özel bir hastanede doğurma fikri çık aklimdan
Benim böyle doğal yöntemlerle korunmam lazim
Açıkçası bu bana saçma geliyor, eşler olarak birbirimizin ne hallerine tanıklık ediyoruz bu zamana kadar cinsel hayatımız bitmediyse bizim öyle vajina dan bebek çıktı diye biteceğini hiç sanmıyorum..
 
Aha yakaladım bak iş yaptığını itiraf etti
 
Merhaba kızlar. Hastane çantası hazırlayacağım önümüzdeki hafta. Bebeğim için kalın tulum vs.ne koymam gerekir? Açıkçası Ocak olması düşündürüyor.
Ben bundan aldım.
 

Eklentiler

  • Screenshot_2023-11-25-22-54-55-180-edit_com.android.chrome.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…