Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • kız

    OY: 67 41,4%
  • erkek

    OY: 86 53,1%
  • ikiz kız

    OY: 2 1,2%
  • ikiz erkek

    OY: 2 1,2%
  • ikiz kız/erkek

    OY: 3 1,9%
  • üçüz / çoğul

    OY: 2 1,2%

  • Ankete Katılan
    162
Sakizi denemedim ama bu konudan cok cok muzdarip biri olarak uyguladiklarim ve hic bir ise yaramayanlar; sabah ac tahin icmek, yagsiz-baharatsiz-salcasiz yemekler yemek ( asla tam anlamiyla basaramiyorsun), soguk sut icmek, gunde 4-5 kafaya dikmek suretiyle gaviscon, rennie duo.
Ise yarayanlar; oturarak uyumak 😂, doktor tavsiyesiyle lansor almak, demir hapina ara vermek.
Başıma ne geldiyse demir hapı yüzünden geldi demek ki 😂😂
 
Sabah hissettim de her sabahki gibi değildi ya onu da beklemek absürt zaten ben bile her sabahki gibi değilim 😅 canımın sıkkınlığı ona yansıdı muhtemelen
Asla bi günleri bi günlerini tutmuyor ya. Benim geçen gece hareketten uyutmadı bu gece tuvalete kalktığımda asla hareket hissetmedim hatta tuvalete bile 1 kere uyandım normalde 3 uyanırdım. Hareket etmeyince gelmedi herhalde. Sabahtır sessiz. Çok uyudum belki o da dinlenmiştir diyorum uykuya doyamadık 🤣🤣 stresli bir sabaha uyandım bir de hemen köşesine çekildi poposunu dayadı saldı öyle 😁
 
Kızlar bu arada benim kan yani hemoglobin değeri 10.2 ye düşmüş günde 2 tane demir ilacı tükettiğim halde. Sanırım bu ilacın bana çok faydası olmadı ya. Fertamir kullanıyordum hep diğerleri kabız yaptığı için ama birini fertamir birini normal hap olarak tüketeyim diyorum artık :KK43: Kabız olmamak için de şurup falan kullanacağım ne yapayım :KK43:
benimde düşmüş, 10.8 di hamile kalmadan şimdi 10.2 di en son. ki ben 1 ay a yakın 300mg demir ilacı kullandım(yurtdışı menşei) o ilacı 200 e düşürdüm ama ilaç bitince doktor Gynoferon yazdı günde 2 tane oda 160 mg . yükselmiyor değerim dahiliye uzmanı bebekte senden çekiyor yüksekselmemesi normal dedi, ilacı kullanmaya devam et doğum sonrasıda kullanıcaz dedi.
 
X