2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Canım ben hastaneye Molfix goturcem 1 numara. Mama olarakta Golden goat aldım, ebebekte indirimdeydi, belki bu sefer çok sütüm olur mamaya gerek kalmaz diye bir kutu aldık.
 
O zaman iyi yapmışım. Ocakta fiyatlar güncellenecek dedi ama olsun. Dr da gayet iyiydi. Devlette 5 dakikayı bulmuyordu muayene. Hatta kendim söyledim kan tahlili yaptırdım en son Ağustos ayında yapmışlardı. Hasta çok olduğu için ilgi az oluyor maalesef. Onları da anlıyorum ama bu son aylarda biraz ilgi istiyorum sanki. İçim rahatladı canım teşekkür ederim. Gerçekten senin ilk oğlundan biz baya baya faydalanıyoruz gebeliğinden tut şimdiye kadarki tecrübelerini bizimle paylaşıyorsun. Bu çok kıymetli bizim için. İyi ki varsın
 
Kızlar geçen hafta dr gitmiştim bebek 1500 dü bu hafta gittim 1700 gram olmuş. Bu kadar hızlı mı kilo alıyorlar bu haftalarda? Gerçi kaba hesap yapsam şuan 1700+(8*200) 3300 gram oluyor iki ay sonra. Göbegim de günden güne davul gibi büyüyor. Geceleri sağdan sola dönerken zorlanıyorum biraz. Ay ilk zamanlar ne güzel cinsiyetini öğrenmişler, ne güzel 25 haftalardalar, ne güzel 30 haftalardalar derdik ya. Şimdi kasım ayı annelerine bakıyorum çoğunun doğumu gerçekleşti. İnşallah biz de sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
 
Bu arada aklıma geldi belki işinize yarar diye paylaşmak istiyorum. Özel hastanede doğum yapmayi tercih eden arkadaşlar 30 ya da 32.haftada fiyat sabitleme yapabilirler. Birçok hastanede bu uygulama varmış aslında ama sormayinca bilemiyor insan. Bu şekilde Ocak ayı zammından etkilenmemiş oluruz diye düşünüyorum. Önden ödeme zorunluluğu da yokmus.
 
Ben de seviyordum enerji katıyordu grubumuza. Yeterki sağlığı ve bebeği iyi olsun. Gitmesinin kötü bi sebebi olmasın
 
Son görülme 13 dk önce diyor girip okuyabiliyor sanıyorum.
 
Canımcımmmm dualarım seninle iyi haberlerini bekliyorum
 
Biz sorduk maalesef bir şey yapamıyoruz dediler medipolde. Ocakta doğum olacağı için ocak ayının zammından etkileneceğiz.
 
Bende bugün hastane çantası hazırlama işine giristim, bebiş için 3 takım yeni doğan 1 takım hastane çıkışı 1 de ola ki boyu uzun olur diye 1-3 aylık tulum koydum. Şapka eldiven vs içinde. 2 adet battaniye, 15 adet bez pamuk ıslak mendil ekledim, pişik kremi alınacak bepantol düşünüyorum yorumu olan var mı? Eklenmesi gereken birşey? Biberon koymadım ola ki durumda ev yakın, mama da gerek olursa alınır diye eklemeyeceğim.
Kendim için, 10 adet depend, 2 adet lohusa kilodu, 2 adet emzirme sütyeni, 3 takım pijama, peluş sabahlık, bir adet ev terliği, taç koydum.
Eksikler : pişik kremi, bir adet daha terlik, başörtü, atlet birde sıcak su torbası koymayi düşünüyorum sancı esnasinda iyi geliyormuş bir yerde okumuştum.
Eklemek istedikleriniz var ise, beklemedeyim
 
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın? Yatışın yapıldı mı? Dualarım seninle.
 
Pişik kremi Bepanthol aldık biz de. Bence herşeyi almışsın. Ben daha başlamadım. Bu hafta başlayacağım hazırlamaya.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…