6.hafta gibi gitmeniz daha mantıklı olur hem keseyi görürsünüz hemde kalp atışını duyarsınızSizin tarihler benimkiyle aynı sayılır 3 Ağustosta 294 8 Ağustos ta da 2500 çıktı daha doktora gitmedim 18 inde gidicem kalp atışı duyulur mu bilmiyorum ama kese görünür bence.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ahh herşeyin kokusu dokunuyo insan su kokusundan muz kokusundan tiksinirmi ama maleseffEvet karın şişliği bende de var gaz başlamadı henuz tiksinti başladı çaya kahveye bayılırken 2 gundur aklıma gelince bıle içim kötü oluyor
İnanın çok iyi anlıyorum bazı tiksintiler 4.aydan itibaren kayboluyor bazıları 9 ay sürüyor bakalım bizlere ne düştüAhh herşeyin kokusu dokunuyo insan su kokusundan muz kokusundan tiksinirmi ama maleseff
İnşallah tamamen kaybolur ilk hamileliğimde böyle değildiİnanın çok iyi anlıyorum bazı tiksintiler 4.aydan itibaren kayboluyor bazıları 9 ay sürüyor bakalım bizlere ne düştü
İnsan hep aynı olacakmış gibi düşünüyor ama bu defa herşey bambaşka 6+4 inşallah Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebelerimizi
- 2 Ağustos 2023
- 409
- 653
- 18
- 29
Ay çok zor bende henuz öyle bulantı veya tiksinme yok bazen keşke olsada az kilo versem diyorumBende günde 3 4 fincan içerdim çay da öyle ama ilk çocugumda da oyleydı 9 ay çay içemedim bu da öyle olacak galiba tiksinme olsunda kusma olmasın hiç birimizde emin ol en kötüsü
Her gebelik farklı dıyolar aminn inşallahİnşallah tamamen kaybolur ilk hamileliğimde böyle değildi
İnsan hep aynı olacakmış gibi düşünüyor ama bu defa herşey bambaşka 6+4 inşallah Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebelerimizi
Ahahshshhs bende tam tersi belkı kılo alırım inşallah aldıgım kiloyu bu sefer vermem dıyorum keşke siz bana verseniz şöyle 5 6 kgAy çok zor bende henuz öyle bulantı veya tiksinme yok bazen keşke olsada az kilo versem diyorum
- 2 Ağustos 2023
- 409
- 653
- 18
- 29
Mümkün olsa nelerden vazgecmezdim Hayat çok acımasız gürbüz genlerime kırgınım umarım bebişe geçmemiştirAhahshshhs bende tam tersi belkı kılo alırım inşallah aldıgım kiloyu bu sefer vermem dıyorum keşke siz bana verseniz şöyle 5 6 kg
- 24 Temmuz 2023
- 3.001
- 5.546
- 78
Kalp atışlarını dinlediniz mi ve bebeği gördünüz müİnşallah tamamen kaybolur ilk hamileliğimde böyle değildi
Evet cuma günü gördük çok şükür keseyi ve bebişi kalp atışını da duyduk çok güzel duygular allahım isteyen herkese versinKalp atışlarını dinlediniz mi ve bebeği gördünüz mü
- 24 Temmuz 2023
- 3.001
- 5.546
- 78
Ah ne güzel bende 6+2 de gideceğim inşallah duyabilirim ve görebilirimEvet cuma günü gördük çok şükür keseyi ve bebişi kalp atışını da duyduk çok güzel duygular allahım isteyen herkese versin
- 22 Mayıs 2021
- 35
- 24
- 38
- 31
- 6 Mart 2023
- 27
- 14
- 3
- 39
6 haftada 6 kilo vermişim...Ay çok zor bende henuz öyle bulantı veya tiksinme yok bazen keşke olsada az kilo versem diyorum
O kadar kusuyorum ki yaşarken zorlanıyorum inan ki...
Bir de her gün zorunlu işe gitmek var bu halde, iş arkadaşlarım her dolabın içine poşetler koydular ki tuvalete yetişemeyince en yakın poşeti alıp hemen kabine girip kusuyorum Ben ilk çocuğumda da böyle olmuştum, çok hastalanmıştım. Bu belki farklı olur diye ümit etmiştim ama nerdeeee...
- 24 Temmuz 2023
- 3.001
- 5.546
- 78
Ay ne kadar zorr Allah yardımcımız olsun ilk bebeğiniz neydi sizde hurafeler tuttu mu6 haftada 6 kilo vermişim...
Bir de her gün zorunlu işe gitmek var bu halde, iş arkadaşlarım her dolabın içine poşetler koydular ki tuvalete yetişemeyince en yakın poşeti alıp hemen kabine girip kusuyorum Ben ilk çocuğumda da böyle olmuştum, çok hastalanmıştım. Bu belki farklı olur diye ümit etmiştim ama nerdeeee...
- 6 Mart 2023
- 27
- 14
- 3
- 39
Kızım var canım, 12 yaşında çok şükür.Ay ne kadar zorr Allah yardımcımız olsun ilk bebeğiniz neydi sizde hurafeler tuttu mu
Hurafeler ne ki? Bilmiyorum ben
- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
Omega 3 ü 12. Haftadan sonra doktor öneriyor canım. Şimdilik folik asit alman yeterli.Merhaba kızlar, öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Benim sorum Folik asit için öneriniz var mı? Ben uzun zamandır folidays kullanıyorum ama belki değişiklik iyi olabilir. Omega3 te almak gerekli mi?
- 30 Kasım 2020
- 359
- 436
- 53
- 31
- 2 Ağustos 2023
- 409
- 653
- 18
- 29
Onun zorluğu da var haklısın ama benim için sadece küçük bi bedel olurdu sağlık olsun da gerisi önemli değil tabi6 haftada 6 kilo vermişim...
- 2 Ağustos 2023
- 409
- 653
- 18
- 29
Hayırlı olsun canım 5 ile 6. Hafta diyorlar ama ben kalp atışıyla birlikte görmek için 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum sabredebilirsemMerhaba herkese bende kısmet olursa nisan annesi olacağım tüp bebek tedavimde pozitif gördüm çok şükür bugün beta 684 çıktı tüp bebek sitesinden hesapladığımda 4+1 günlük görünüyor acaba kese ne zaman görünür doktora göstermedim sonucumu henüz
- 4 Mayıs 2018
- 161
- 150
- 103
18 inde 6+5 oluyor zaten.6.hafta gibi gitmeniz daha mantıklı olur hem keseyi görürsünüz hemde kalp atışını duyarsınız