2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin tarihler benimkiyle aynı sayılır 3 Ağustosta 294 8 Ağustos ta da 2500 çıktı daha doktora gitmedim 18 inde gidicem kalp atışı duyulur mu bilmiyorum ama kese görünür bence.
6.hafta gibi gitmeniz daha mantıklı olur hem keseyi görürsünüz hemde kalp atışını duyarsınız

İnanın çok iyi anlıyorum bazı tiksintiler 4.aydan itibaren kayboluyor bazıları 9 ay sürüyor bakalım bizlere ne düştü 😅
İnşallah tamamen kaybolur ilk hamileliğimde böyle değildi😇
İnsan hep aynı olacakmış gibi düşünüyor ama bu defa herşey bambaşka 6+4 inşallah Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebelerimizi

Bende günde 3 4 fincan içerdim çay da öyle ama ilk çocugumda da oyleydı 9 ay çay içemedim bu da öyle olacak galiba 🥴 tiksinme olsunda kusma olmasın hiç birimizde emin ol en kötüsü
Ay çok zor bende henuz öyle bulantı veya tiksinme yok bazen keşke olsada az kilo versem diyorum 😂

Ahahshshhs bende tam tersi belkı kılo alırım inşallah aldıgım kiloyu bu sefer vermem dıyorum 😅 keşke siz bana verseniz şöyle 5 6 kg 😅😅
Mümkün olsa nelerden vazgecmezdim 😂😂Hayat çok acımasız gürbüz genlerime kırgınım umarım bebişe geçmemiştir

İnşallah tamamen kaybolur ilk hamileliğimde böyle değildi😇
İnsan hep aynı olacakmış gibi düşünüyor ama bu defa herşey bambaşka 6+4 inşallah Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebelerimizi
Kalp atışlarını dinlediniz mi ve bebeği gördünüz mü 😊

Merhaba kızlar, öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız🙏
Benim sorum Folik asit için öneriniz var mı? Ben uzun zamandır folidays kullanıyorum ama belki değişiklik iyi olabilir. Omega3 te almak gerekli mi?

Son düzenleme:
Ay çok zor bende henuz öyle bulantı veya tiksinme yok bazen keşke olsada az kilo versem diyorum 😂
6 haftada 6 kilo vermişim...
O kadar kusuyorum ki yaşarken zorlanıyorum inan ki...
Bir de her gün zorunlu işe gitmek var bu halde, iş arkadaşlarım her dolabın içine poşetler koydular ki tuvalete yetişemeyince en yakın poşeti alıp hemen kabine girip kusuyorum 😅😅😅 Ben ilk çocuğumda da böyle olmuştum, çok hastalanmıştım. Bu belki farklı olur diye ümit etmiştim ama nerdeeee...

Bir de her gün zorunlu işe gitmek var bu halde, iş arkadaşlarım her dolabın içine poşetler koydular ki tuvalete yetişemeyince en yakın poşeti alıp hemen kabine girip kusuyorum 😅😅😅 Ben ilk çocuğumda da böyle olmuştum, çok hastalanmıştım. Bu belki farklı olur diye ümit etmiştim ama nerdeeee...
Ay ne kadar zorr Allah yardımcımız olsun ilk bebeğiniz neydi sizde hurafeler tuttu mu 😊

Merhaba kızlar, öncelikle umarım hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız🙏
Benim sorum Folik asit için öneriniz var mı? Ben uzun zamandır folidays kullanıyorum ama belki değişiklik iyi olabilir. Omega3 te almak gerekli mi?
Omega 3 ü 12. Haftadan sonra doktor öneriyor canım. Şimdilik folik asit alman yeterli.

Merhaba herkese bende kısmet olursa nisan annesi olacağım tüp bebek tedavimde pozitif gördüm çok şükür ☺️ bugün beta 684 çıktı tüp bebek sitesinden hesapladığımda 4+1 günlük görünüyor acaba kese ne zaman görünür doktora göstermedim sonucumu henüz

Onun zorluğu da var haklısın ama benim için sadece küçük bi bedel olurdu 😂 sağlık olsun da gerisi önemli değil tabi

Merhaba herkese bende kısmet olursa nisan annesi olacağım tüp bebek tedavimde pozitif gördüm çok şükür ☺️ bugün beta 684 çıktı tüp bebek sitesinden hesapladığımda 4+1 günlük görünüyor acaba kese ne zaman görünür doktora göstermedim sonucumu henüz
Hayırlı olsun canım 5 ile 6. Hafta diyorlar ama ben kalp atışıyla birlikte görmek için 7. Hafta gitmeyi düşünüyorum sabredebilirsem 😁

X