- 30 Ekim 2017
- 1.100
- 1.167
of sormayın gerçekten öyle günler asla geçmek bilmiyor...5+2. Gelecek hafta pazartesi doktor randevum var, günler geçmek bilmiyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of sormayın gerçekten öyle günler asla geçmek bilmiyor...5+2. Gelecek hafta pazartesi doktor randevum var, günler geçmek bilmiyor...
Benimde yarın kontrolüm var 6+2 de inşallah sorunsuz kalp atışlarını duyarız yarın nasıl gelecek bilmiyorumof sormayın gerçekten öyle günler asla geçmek bilmiyor...
6+5im umarım duyarsın canım
benimde cumartesi günü var valla günler geçmiyor.. inşallah sağlıkla ilerliyorlardır sağlıkla duyarız kalp atışlarınıBenimde yarın kontrolüm var 6+2 de inşallah sorunsuz kalp atışlarını duyarız yarın nasıl gelecek bilmiyorum
İnşallah güzel haberlerle gelelim mutlaka haber verinbenimde cumartesi günü var valla günler geçmiyor.. inşallah sağlıkla ilerliyorlardır sağlıkla duyarız kalp atışlarını
İnşallah hayırlısı olsunMerhaba kızlar ben 4 Ağustos da transfer oldum 11 Ağustos da çift çizgi gördüm yarın kan verecem herşey yolunda giderse Nisan annesi olabilirim inşallah
bende öyleyim doktor ilaç verdi hiçbir işe yaramadıkızlarrr mide bulantısı için neler yapıyorsunuz su bile içemiyorum nasıl baş edicem bununla denediğiniz yöntemler bitkisel bir şeyler var mı ?
Kalp atışını duydunmu pekiBenimde hiç mide bulantım yok çok şükür 7+3 oldum
ne ilacı verdi sana prilam yazdı banabende öyleyim doktor ilaç verdi hiçbir işe yaramadı
Tuzlu sarı leblebi ye canım mide suyunu çekiyor dene bence ben de işe yarıyor inşallah sana da yarar.kızlarrr mide bulantısı için neler yapıyorsunuz su bile içemiyorum nasıl baş edicem bununla denediğiniz yöntemler bitkisel bir şeyler var mı ?
kavrulmuş olandan değil miTuzlu sarı leblebi ye canım mide suyunu çekiyor dene bence ben de işe yarıyor inşallah sana da yarar.
bana da onu yazdı ama bende işe yaramadı ciddi anlamda sürekli midem bulanıyor az çorba çubuk krakerle hayatımı idame ettiriyorumne ilacı verdi sana prilam yazdı bana
6+4 ken duymuştumKalp atışını duydunmu peki
Benim hiç belirtim olmadı sadece reglim geciktiHanımlar selamlar ne zaman ve nasıl öğrendiniz betalar ne çıktı yükselişler belirtiler vs
Evet canımkavrulmuş olandan değil mi