- 24 Mart 2022
- 1.549
- 973
- 53
- 32
Ben prednolu transferden önce 5 6 gün içtim transfin de 2. Günü bıraktırmışlardı.Merhaba arkadaşlar İNŞALLAH bebişler anneler iyidir Çok Aminnn
Birşey sorucam tedaviyle gebelik elde edenler ve kortizon prednol kullananlar ne zaman bıraktınız acaba
Erkek diyorumEki Görüntüle 3312319 Eki Görüntüle 3312321
Kızlar doktor gene söylemedi cinsiyeti var mı tahmini olan
İkizlere
Evett canım ben Nasipse 11 haftalık oldum 12. Hafta sonuna kadar devam benim daha önce kayıplarım vardı bitti gittiBen prednolu transferden önce 5 6 gün içtim transfin de 2. Günü bıraktırmışlardı.
Sizin kaç haftalık hala devam ediyor musunuz prednole
Canım ben de aynı sorun var ve hafta sonundan beri her gün başım ağrıyor geçmiyor. Maalesef Parol dan başka çaremiz yok. Gün içerisinde gerek duyarsa 2 tane içebilirsin. Onun dışında migros larda migren bando satılıyor onlar rahatlatıyor. Buz dolabından çıakrtıp soğuk alnına yapıltırabilirsin. Ama ona lüzum yok, soğutucuyu da uygulayabilirsin baş bölgene. Baya rahatlatıyor. Genelde hamilelere başa soğuk uygulatırlar. Duş almak iyi geliyor. Karanlıkta kalmak iyi geliyor. Eşim mutlaka omuz, ense ve baş bölgesine masaj yapıyor. Ben bir de tülbentle başımı bağlıyorum biraz sıkıp o da iyi geliyor.Kızlar günaydın hepinize benim kronik migrenim var doktor parol kullanabilrsin diyor iki gündür asla geçmeyen bir migren sıkıntısı yaşıyorum sadece arveles ve serum çözüyordu önceden parolun bir fydası yok maalesef. şimdi napıcağımı şaşırdım bu sorunu yaşayan çözüm bulabilen var mı ?
İkiside miErkek diyorum
Cnm mentollü basa sürülen kremler var Kanada geçmiyor eşim kullanıyor majezik kullanmamak için çok memnun internette var bir bakın isterseniz kokusunda naneli vikis gibi hoş birde mentollü erkek şampuanı var bazı arkadaşlarımda onun rahatlattığını söylediCanım ben de aynı sorun var ve hafta sonundan beri her gün başım ağrıyor geçmiyor. Maalesef Parol dan başka çaremiz yok. Gün içerisinde gerek duyarsa 2 tane içebilirsin. Onun dışında migros larda migren bando satılıyor onlar rahatlatıyor. Buz dolabından çıakrtıp soğuk alnına yapıltırabilirsin. Ama ona lüzum yok, soğutucuyu da uygulayabilirsin baş bölgene. Baya rahatlatıyor. Genelde hamilelere başa soğuk uygulatırlar. Duş almak iyi geliyor. Karanlıkta kalmak iyi geliyor. Eşim mutlaka omuz, ense ve baş bölgesine masaj yapıyor. Ben bir de tülbentle başımı bağlıyorum biraz sıkıp o da iyi geliyor.
Ekstra olarak da nane yapı koklamanı öneririm. Nane yağı kokusu baş ağrısına çok iyi geliyor. Normalde nane çayı da iyi geliyor ama şimdi zararlı olur mu bilemediğim den çayını tüketmiyorum.
Son olarak kulağına baskı uygula her noktasına ve sol elinde 2 nokta var aşağıda paylaştığım oralara bir süre baskı uygula, baş ağrısını rahatlatıyor.
Eki Görüntüle 3313041
Eki Görüntüle 3313044
Çok teşekkür ederim nane yağında kullanıp memnun kaldığınız olanı var mı . aktara gittim birsürü çeşit var hangisini alcam karar veremedimCanım ben de aynı sorun var ve hafta sonundan beri her gün başım ağrıyor geçmiyor. Maalesef Parol dan başka çaremiz yok. Gün içerisinde gerek duyarsa 2 tane içebilirsin. Onun dışında migros larda migren bando satılıyor onlar rahatlatıyor. Buz dolabından çıakrtıp soğuk alnına yapıltırabilirsin. Ama ona lüzum yok, soğutucuyu da uygulayabilirsin baş bölgene. Baya rahatlatıyor. Genelde hamilelere başa soğuk uygulatırlar. Duş almak iyi geliyor. Karanlıkta kalmak iyi geliyor. Eşim mutlaka omuz, ense ve baş bölgesine masaj yapıyor. Ben bir de tülbentle başımı bağlıyorum biraz sıkıp o da iyi geliyor.
Ekstra olarak da nane yapı koklamanı öneririm. Nane yağı kokusu baş ağrısına çok iyi geliyor. Normalde nane çayı da iyi geliyor ama şimdi zararlı olur mu bilemediğim den çayını tüketmiyorum.
Son olarak kulağına baskı uygula her noktasına ve sol elinde 2 nokta var aşağıda paylaştığım oralara bir süre baskı uygula, baş ağrısını rahatlatıyor.
Eki Görüntüle 3313041
Eki Görüntüle 3313044
Biliyorum kuzum ama benim cildimde alerji var, hemen kabarıyorum o kremleri sürünce.Cnm mentollü basa sürülen kremler var Kanada geçmiyor eşim kullanıyor majezik kullanmamak için çok memnun internette var bir bakın isterseniz kokusunda naneli vikis gibi hoş birde mentollü erkek şampuanı var bazı arkadaşlarımda onun rahatlattığını söyledi
Valla fark var mı aralarında bilmiyorum ben intermetten şunu aldım.Çok teşekkür ederim nane yağında kullanıp memnun kaldığınız olanı var mı . aktara gittim birsürü çeşit var hangisini alcam karar veremedim
Maşallah sıpayaBugün kontrolüm vardı tam 12 olduk herşeyi normal çıktı gitmeden kahve içmiştim sürekli oturduğu yerden zıpladı eli ayağı yerinde durmadıama oturduğu için cinsiyet tahmini bile yapamadık
Eki Görüntüle 3313127
Yaa sunun durusuna bak hepsimi tatli gozukurBugün kontrolüm vardı tam 12 olduk herşeyi normal çıktı gitmeden kahve içmiştim sürekli oturduğu yerden zıpladı eli ayağı yerinde durmadıama oturduğu için cinsiyet tahmini bile yapamadık
Eki Görüntüle 3313127
Demekki kişiden kişiye değişiyor ben çok kısa süre kullandım hatta şaşirmiştimm niye o kadar kısa kullandım diyeEvett canım ben Nasipse 11 haftalık oldum 12. Hafta sonuna kadar devam benim daha önce kayıplarım vardı bitti gitti
O sebeple verdi doktorum Çok ŞÜKÜR sağlıkla ilerliyoruz ama ne zaman bıraksam bilmiorum sağlıkla alalım kucaklarımıza
Kaçıncı haftadasın canım göğüs ağrısı bende de arada oluyor arada olmuyorBen bugün göğüs ağrımın geçtiğini fark ettim böyle olan var mı? Baya ağrı vardı şimdi hiç yok.
Aminnn canımm cümleten sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ecoprin bende içiyorum doğuma kadar NasipseDemekki kişiden kişiye değişiyor ben çok kısa süre kullandım hatta şaşirmiştimm niye o kadar kısa kullandım diye
Ay inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişinizibende sadece aspirine devam ediyorum ne zamn bırakcam hiç bilmiyorum
İnsaallah bi dahakine göstermek isterse görürüzMaşallah sıpaya
Şaka maka mercimektiler ne oldular. Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin hepimize inşallah. Bir dahaki gidişince artık gösterir herhalde hem daha net belli olmuş olur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?