2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar İNŞALLAH bebişler anneler iyidir Çok Aminnn
Birşey sorucam tedaviyle gebelik elde edenler ve kortizon prednol kullananlar ne zaman bıraktınız acaba

Selam teyseler Ben kontrolden çıktım kızlar her şey yolundaymışş. 11+1 im ama ultrasonda 12 hafta çıktık doktor haftanın ilerde çıkmasıyla ilgili bir sorun olmadığını söyledi. Ayaklarımız ellerimiz baya belli ikili test konusunda bilgi verdi bizim hastanede yapılmıyormuş özelde yaptırabileceğimi söyledi. Eşim yaptırma taraftarı değil ben de emin değilim. Bir kaç gün düşüneceğim bu konuyu folik asiti bırakıp multivitamin başlamamı söyledi prenelac markasını önerdi

Eklentiler

• 6AAF123C-FBA7-4EF0-8B6F-C94EA6223442.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba arkadaşlar İNŞALLAH bebişler anneler iyidir Çok Aminnn
Birşey sorucam tedaviyle gebelik elde edenler ve kortizon prednol kullananlar ne zaman bıraktınız acaba
Ben prednolu transferden önce 5 6 gün içtim transfin de 2. Günü bıraktırmışlardı.
Sizin kaç haftalık hala devam ediyor musunuz prednole

Ben prednolu transferden önce 5 6 gün içtim transfin de 2. Günü bıraktırmışlardı.
Sizin kaç haftalık hala devam ediyor musunuz prednole
Evett canım ben Nasipse 11 haftalık oldum 12. Hafta sonuna kadar devam benim daha önce kayıplarım vardı bitti gitti
O sebeple verdi doktorum Çok ŞÜKÜR sağlıkla ilerliyoruz ama ne zaman bıraksam bilmiorum sağlıkla alalım kucaklarımıza

Selam kızlar, 2'li test sonucum normal çıkmış. Dr'un sekreteri msj atmış bu gün almaya gideceğim. Her güzel haber içini rahatlatıyo insanın, bi çok kişide 2li sonuçları sıkıntılı olunca yaptırmamayı düşünmüştüm. Bir de demir hapı kullanmaya başladınız mı? Bana başladığı hap midemi, bağırsaklarıöı mahvetti. Sizler demir kullanıyor musunuz?

Canım ben de aynı sorun var ve hafta sonundan beri her gün başım ağrıyor geçmiyor. Maalesef Parol dan başka çaremiz yok. Gün içerisinde gerek duyarsa 2 tane içebilirsin. Onun dışında migros larda migren bando satılıyor onlar rahatlatıyor. Buz dolabından çıakrtıp soğuk alnına yapıltırabilirsin. Ama ona lüzum yok, soğutucuyu da uygulayabilirsin baş bölgene. Baya rahatlatıyor. Genelde hamilelere başa soğuk uygulatırlar. Duş almak iyi geliyor. Karanlıkta kalmak iyi geliyor. Eşim mutlaka omuz, ense ve baş bölgesine masaj yapıyor. Ben bir de tülbentle başımı bağlıyorum biraz sıkıp o da iyi geliyor.

Ekstra olarak da nane yapı koklamanı öneririm. Nane yağı kokusu baş ağrısına çok iyi geliyor. Normalde nane çayı da iyi geliyor ama şimdi zararlı olur mu bilemediğim den çayını tüketmiyorum.

Son olarak kulağına baskı uygula her noktasına ve sol elinde 2 nokta var aşağıda paylaştığım oralara bir süre baskı uygula, baş ağrısını rahatlatıyor.

Cnm mentollü basa sürülen kremler var Kanada geçmiyor eşim kullanıyor majezik kullanmamak için çok memnun internette var bir bakın isterseniz kokusunda naneli vikis gibi hoş birde mentollü erkek şampuanı var bazı arkadaşlarımda onun rahatlattığını söyledi

Çok teşekkür ederim nane yağında kullanıp memnun kaldığınız olanı var mı . aktara gittim birsürü çeşit var hangisini alcam karar veremedim

Biliyorum kuzum ama benim cildimde alerji var, hemen kabarıyorum o kremleri sürünce.

Çok teşekkür ederim nane yağında kullanıp memnun kaldığınız olanı var mı . aktara gittim birsürü çeşit var hangisini alcam karar veremedim
Valla fark var mı aralarında bilmiyorum ben intermetten şunu aldım.

Bugün kontrolüm vardı tam 12 olduk herşeyi normal çıktı gitmeden kahve içmiştim sürekli oturduğu yerden zıpladı eli ayağı yerinde durmadı ama oturduğu için cinsiyet tahmini bile yapamadık

Maşallah sıpaya

Şaka maka mercimektiler ne oldular. Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin hepimize inşallah. Bir dahaki gidişince artık gösterir herhalde hem daha net belli olmuş olur sanırım.

Yaa sunun durusuna bak hepsimi tatli gozukur Saglikla kucaginiza almak nasip olsun

Demekki kişiden kişiye değişiyor ben çok kısa süre kullandım hatta şaşirmiştimm niye o kadar kısa kullandım diye
Ay inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi bende sadece aspirine devam ediyorum ne zamn bırakcam hiç bilmiyorum

Ben bugün göğüs ağrımın geçtiğini fark ettim böyle olan var mı? Baya ağrı vardı şimdi hiç yok.

Aminnn canımm cümleten sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza ecoprin bende içiyorum doğuma kadar Nasipse

İnsaallah bi dahakine göstermek isterse görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…