2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün kahve içtim çikolata yedim muayeneye gittim 14+0 bugün. Ama bebişim uyuyordu 12. Haftadada gittm yine uyuyordu bacaklarını da çapraz yapmış kapatmıştı. Normal dedi hareketsizliğine ama ben normal bulmadım içime bi kuşku düştü , doktor karnıma vurdukça biraz hareket etti ama cinsiyetini tam göstermedi tahmini olarak kız dedi kesin değil dedi

Demek ki kafeine dayanikli bir bünyesi var ya da uykuyu cok seviyor :) Doktor normal demis, bence bosuna evham yapmayin.

16 da gidelim en iyisi Can’ım bende dün gittim 13+4 kesn

Benimde aynı göstermiyor 12 de göstermedi 13 ksüürde rahatsızlanınca gittm yok göstwrmiyor

Ben yine doktora soracağım bir şeyi sormayı unuttum bebeği görünce ya.. kan uyuşmazlığı ile ikili tarama arasında bir bağlantı var mıdır? Yani kan uyuşmazlığı varsa ikili mecbur gibi bir durum? bilen var mı kızlar ya da kontrole gidecek olanlardan doktoruna sorabilecek olan var mı benim gibi unutkan olmayıp

Merhaba canım kan uyusmazligimız var 2 li test yaptırdım fakat bunu uyuşmazlık olduğu için mecbur yaptırmadım isteğe bağlı yaptırdım doktorda herhangi bir mecburiyet sunmamisti istersen hiç birini yaptırmayadabilirsin.

Ah tamamdır teşekkür ederim, kan uyuşmazlığı için herhangi bir kanaman olursa gel iğne yapalım dedi normalde de 28. Haftada yapılacakmış. Ama ikiliyi sormayı unuttum mecbur mu diye.

Merhaba bende birşey danışmak istiyorum şuanda 14 haftalığım özel hastanelerde cinsiyet söylüyorlar normalde devlete gidiyorum cinsiyetini merak ettiğim için özele bir defaligina gitmeli miyim yoksa 2 hafta sonra devlette randevum var onu mu beklemeliyim

Ah tamamdır teşekkür ederim, kan uyuşmazlığı için herhangi bir kanaman olursa gel iğne yapalım dedi normalde de 28. Haftada yapılacakmış. Ama ikiliyi sormayı unuttum mecbur mu diye.
Evet benim 3. Haftamda kanamam oldu nedeni bilinmeksizin ben igneni oldum 28. Haftada yapıyoruz demişti şimdi doğumdan 48 saat içinde tekrar yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…