Amin hep birlikte insaallahYaa sunun durusuna bak hepsimi tatli gozukurSaglikla kucaginiza almak nasip olsun
Bende 8.-9. haftadan beri yok. Kesildi ve bir daha gelmedi, sadece büyükler ve damarlar cikmis durumda. Su an 13. haftadayim.Ben bugün göğüs ağrımın geçtiğini fark ettim böyle olan var mı? Baya ağrı vardı şimdi hiç yok.
Demek ki kafeine dayanikli bir bünyesi var ya da uykuyu cok seviyor :) Doktor normal demis, bence bosuna evham yapmayin.Kızlar bugün kahve içtim çikolata yedim muayeneye gittim 14+0 bugün. Ama bebişim uyuyordu 12. Haftadada gittm yine uyuyordu bacaklarını da çapraz yapmış kapatmıştı. Normal dedi hareketsizliğine ama ben normal bulmadım içime bi kuşku düştü , doktor karnıma vurdukça biraz hareket etti ama cinsiyetini tam göstermedi tahmini olarak kız dedi kesin değil dedi
11 haftalık oldu bugün. Hep vardı biraz ağrı ama bugün hiç yok. İnsan her şeye tedirgin oluyor işteKaçıncı haftadasın canım göğüs ağrısı bende de arada oluyor arada olmuyorbelki seninde öyle olur
Darısı başıma, göğsümün içi jilet dolu sanki.Ben bugün göğüs ağrımın geçtiğini fark ettim böyle olan var mı? Baya ağrı vardı şimdi hiç yok.
O geçiyor kuzum bak geçen birşey söyleyebiliyorumDarısı başıma, göğsümün içi jilet dolu sanki.
16 da gidelim en iyisi Can’ımKızlar bugün kahve içtim çikolata yedim muayeneye gittim 14+0 bugün. Ama bebişim uyuyordu 12. Haftadada gittm yine uyuyordu bacaklarını da çapraz yapmış kapatmıştı. Normal dedi hareketsizliğine ama ben normal bulmadım içime bi kuşku düştü , doktor karnıma vurdukça biraz hareket etti ama cinsiyetini tam göstermedi tahmini olarak kız dedi kesin değil dedi
Benimde aynı göstermiyor 12 de göstermedi 13 ksüürde rahatsızlanınca gittm yok göstwrmiyorKızlar bugün kahve içtim çikolata yedim muayeneye gittim 14+0 bugün. Ama bebişim uyuyordu 12. Haftadada gittm yine uyuyordu bacaklarını da çapraz yapmış kapatmıştı. Normal dedi hareketsizliğine ama ben normal bulmadım içime bi kuşku düştü , doktor karnıma vurdukça biraz hareket etti ama cinsiyetini tam göstermedi tahmini olarak kız dedi kesin değil dedi
Evet 2 Sideİkiside mi
Merhaba canım kan uyusmazligimız var 2 li test yaptırdım fakat bunu uyuşmazlık olduğu için mecbur yaptırmadım isteğe bağlı yaptırdım doktorda herhangi bir mecburiyet sunmamisti istersen hiç birini yaptırmayadabilirsin.Ben yine doktora soracağım bir şeyi sormayı unuttum bebeği görünce ya.. kan uyuşmazlığı ile ikili tarama arasında bir bağlantı var mıdır? Yani kan uyuşmazlığı varsa ikili mecbur gibi bir durum? bilen var mı kızlar ya da kontrole gidecek olanlardan doktoruna sorabilecek olan var mı benim gibi unutkan olmayıp
Merak etme canım benimkide öyleKızlar benim göbeğim 5-6 yalık gibi oldu ya. Normal mitüm arkadaşlarım normal değil diyo.
Benim de yaa.. 6 buçuk aylık hamile arkadaşım var aynı kilolarda hamile kaldık hemen hemen vücut tipimiz benzer. Benim göbek onunkini geçecek utanmasaKızlar benim göbeğim 5-6 yalık gibi oldu ya. Normal mitüm arkadaşlarım normal değil diyo.
Ah tamamdır teşekkür ederim, kan uyuşmazlığı için herhangi bir kanaman olursa gel iğne yapalım dedi normalde de 28. Haftada yapılacakmış. Ama ikiliyi sormayı unuttum mecbur mu diye.Merhaba canım kan uyusmazligimız var 2 li test yaptırdım fakat bunu uyuşmazlık olduğu için mecbur yaptırmadım isteğe bağlı yaptırdım doktorda herhangi bir mecburiyet sunmamisti istersen hiç birini yaptırmayadabilirsin.
5-6 aylık gibi de değildir şişkinlikten sana öyle geliyordurKızlar benim göbeğim 5-6 yalık gibi oldu ya. Normal mitüm arkadaşlarım normal değil diyo.
benim de öyle, doktorum normal dedi. Ben hatta artik herkes bildiginden bayagi bayagi resmi hamile olarak geziniyorum, disardan belli oluyor yani.Kızlar benim göbeğim 5-6 yalık gibi oldu ya. Normal mitüm arkadaşlarım normal değil diyo.
Evet benim 3. Haftamda kanamam oldu nedeni bilinmeksizin ben igneni oldum 28. Haftada yapıyoruz demişti şimdi doğumdan 48 saat içinde tekrar yapilacakAh tamamdır teşekkür ederim, kan uyuşmazlığı için herhangi bir kanaman olursa gel iğne yapalım dedi normalde de 28. Haftada yapılacakmış. Ama ikiliyi sormayı unuttum mecbur mu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?