2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende birşey danışmak istiyorum şuanda 14 haftalığım özel hastanelerde cinsiyet söylüyorlar normalde devlete gidiyorum cinsiyetini merak ettiğim için özele bir defaligina gitmeli miyim yoksa 2 hafta sonra devlette randevum var onu mu beklemeliyim 🥲
Ben de merak ediyorum bu konudaki fikirleri🫠 ben kontrole hep tek girdim devlette erkek alınmadığı için. Eşim de o anı tatsın istiyorum ama sırf bunun için özele gitmeli miyim acaba tuhaf mı karşılanır tereddüt ettim

Ben de merak ediyorum bu konudaki fikirleri🫠 ben kontrole hep tek girdim devlette erkek alınmadığı için. Eşim de o anı tatsın istiyorum ama sırf bunun için özele gitmeli miyim acaba tuhaf mı karşılanır tereddüt ettim
Evet benimde bir diğer nedenim onunda görmesi 🤭

Ay o zaman kesinlikle gidin 🥰 eşle birlikte gitmek onun o duyguyu tatması çok güzel. eşin kameraya da çeksin, hatıra kalır.

Kizlar benim göbek deliginin altindan kukuskoya inen orta kisimda o kahverengi cizgiden cikti, ilk gecen hafta fark ettim belli belirsizdi, bugün bayagi rengi koyulasmis. 13. haftamdayim, erken degil mi yav.

Evet, kukusko, bu konuda tartisma istemiyorum :KK70:
Hahaahha 😃😃 guldurdun kiz beni 😘

Bazilarinin erkenden olusuyor sanirim bende suanlik yok bi baktim da 😄😄

Elimden geldiğince hamile olduğumu unutmaya çalışıyorum ben 🫠 zihnimi bununla meşgul ettikçe başka hiçbir şey yapamaz oldum. Bulantılar, sınırsız bir iştah, daha şimdiden aldığım 3 kilo 😂 en son 1 ay önce gittim doktora, bi sıkıntı yok gibi o yüzden 1 ay daha bekleyip öyle gideceğim belki o zaman cinsiyeti de görünür😍 seninle aramızda çok az vardı sen ne durumdasın?

Back