• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende birşey danışmak istiyorum şuanda 14 haftalığım özel hastanelerde cinsiyet söylüyorlar normalde devlete gidiyorum cinsiyetini merak ettiğim için özele bir defaligina gitmeli miyim yoksa 2 hafta sonra devlette randevum var onu mu beklemeliyim 🥲
Ben de merak ediyorum bu konudaki fikirleri🫠 ben kontrole hep tek girdim devlette erkek alınmadığı için. Eşim de o anı tatsın istiyorum ama sırf bunun için özele gitmeli miyim acaba tuhaf mı karşılanır tereddüt ettim

Ben de merak ediyorum bu konudaki fikirleri🫠 ben kontrole hep tek girdim devlette erkek alınmadığı için. Eşim de o anı tatsın istiyorum ama sırf bunun için özele gitmeli miyim acaba tuhaf mı karşılanır tereddüt ettim
Evet benimde bir diğer nedenim onunda görmesi 🤭

Ay o zaman kesinlikle gidin 🥰 eşle birlikte gitmek onun o duyguyu tatması çok güzel. eşin kameraya da çeksin, hatıra kalır.

Kizlar benim göbek deliginin altindan kukuskoya inen orta kisimda o kahverengi cizgiden cikti, ilk gecen hafta fark ettim belli belirsizdi, bugün bayagi rengi koyulasmis. 13. haftamdayim, erken degil mi yav.

Evet, kukusko, bu konuda tartisma istemiyorum :KK70:
Hahaahha 😃😃 guldurdun kiz beni 😘

Bazilarinin erkenden olusuyor sanirim bende suanlik yok bi baktim da 😄😄

Elimden geldiğince hamile olduğumu unutmaya çalışıyorum ben 🫠 zihnimi bununla meşgul ettikçe başka hiçbir şey yapamaz oldum. Bulantılar, sınırsız bir iştah, daha şimdiden aldığım 3 kilo 😂 en son 1 ay önce gittim doktora, bi sıkıntı yok gibi o yüzden 1 ay daha bekleyip öyle gideceğim belki o zaman cinsiyeti de görünür😍 seninle aramızda çok az vardı sen ne durumdasın?

Back