2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bugün yaptım bile, 1 bardak sütü kaynattım içine 7-8 damla limon ve 1 kaşık yoğurt koydum kaynatmaya devam ettim suyu sarımsı olunca tülbentle süzdüm , 1 öğünlük çıktı , denemek için yaptım. Bi dahakine 1 kilo sütten yaparım . 5 kaşık yoğurt ve yarım limon ile.
Afiyet şifa olsun canım :)

Bir besinin bebeğe alerji yaptığını nasıl anlarız kırmızı döküntüler haricinde? Mesela aşırı kusma şeklinde belli eder mi
Evet bence benimkinde yoğurt alerjisi var 😂 bi süredir ara vermiştim bugün yine verdim yoğurt bayılarak yedi ama evi batırdı. Yarın yoğurt verip üstüne gastrotuss vercem bakalım deneme yanılma😂 ve evet çığlık olayını sordum. Diş değil dedi, diş olsa ışık açıp uyandırdığında ağlamaya devam ederdi dedi. Rüya kabus vs imiş. Gün içinde çok uyarana maruz kalıyorlar yeni şeyler öğreniyorlar yeni gıdalar vs sürekli bi yenilik. Gece bu şekilde güzel etkileri oluyomuş🫢

Evet bence benimkinde yoğurt alerjisi var 😂 bi süredir ara vermiştim bugün yine verdim yoğurt bayılarak yedi ama evi batırdı. Yarın yoğurt verip üstüne gastrotuss vercem bakalım deneme yanılma😂 ve evet çığlık olayını sordum. Diş değil dedi, diş olsa ışık açıp uyandırdığında ağlamaya devam ederdi dedi. Rüya kabus vs imiş. Gün içinde çok uyarana maruz kalıyorlar yeni şeyler öğreniyorlar yeni gıdalar vs sürekli bi yenilik. Gece bu şekilde güzel etkileri oluyomuş🫢
Aaaaa çok şaşırdım korkuyorlar yani ondan ağlıyolar üzüldüm bak😄 bişey olmaz heralde zararsızdır umarım bu kabuslar🙄 yoğurt yediği zaman benimkide aşırı kusmuştu ben vermeyi bıraktım tekrar denicem bugün de bal kabağı verdim dehşet kustu yine. Onu da yemeyiversin dedim yarın başka sebzeye geçicem brüksel lahanasııı kesin nefret edicek🤣onu da nasıl ezicem bilemedim 🙄

Aaaaa çok şaşırdım korkuyorlar yani ondan ağlıyolar üzüldüm bak😄 bişey olmaz heralde zararsızdır umarım bu kabuslar🙄 yoğurt yediği zaman benimkide aşırı kusmuştu ben vermeyi bıraktım tekrar denicem bugün de bal kabağı verdim dehşet kustu yine. Onu da yemeyiversin dedim yarın başka sebzeye geçicem brüksel lahanasııı kesin nefret edicek🤣onu da nasıl ezicem bilemedim 🙄
Ben bugun tarhana verdim ondan nefret etti ya , sonra ben tattim cidden okdr tatsiz tuzsuz ki😫 uzuldum yani. Hadi sebzelerin bi aromasi oluyo en azindan bunda o da yok

Ben bugun tarhana verdim ondan nefret etti ya , sonra ben tattim cidden okdr tatsiz tuzsuz ki😫 uzuldum yani. Hadi sebzelerin bi aromasi oluyo en azindan bunda o da yok
Bende og naturalden bebek tarhanası aldım daha vermedim onu meyve çeşidimiz az ne yazık ki kış bebeleri oldukları için

Bizim de yoğurt alerjimiz var gwçen hafta denemiştim ağzının kenarlarında döküntü olmştu belki oyuncaklardan olmştr sedim bu hafta yine denedim çocuğun yanakları çenesi kıpkırmızı döküntü oldu 😢 doktora gidince soracağım bakalım

Tetagil kullananlar faydasını gördünüz mü henüz diş çıkarmadı ama eli kulağında sanırım çok huysuz uyuyamıyo ağlıyo bende şimdi tetagil döktüm ağzına işe yarıyor mu acaba
Çok üzgünüm o konuda. 500 küsür verdim , çocuğada verdim akşamına hiç uyutmadı bizde işe yaramadı , oysa yorum okumuştum iyi diye 🤷🏼‍♀️

Çok üzgünüm o konuda. 500 küsür verdim , çocuğada verdim akşamına hiç uyutmadı bizde işe yaramadı , oysa yorum okumuştum iyi diye 🤷🏼‍♀️
Zeytinyağ karanfil karısımı ya da zeytinyağ sarımsak karısımı cok iyi geliyomus rahatlatıyormus. Ben de hazırladım buzdolabına koydım yarın süreceğim.

Zeytinyağ karanfil karısımı ya da zeytinyağ sarımsak karısımı cok iyi geliyomus rahatlatıyormus. Ben de hazırladım buzdolabına koydım yarın süreceğim.
Evet , birde taze soğan vermek ellerine iyiymiş , ağrı kesici etkisi varmış … bebeklerimiz ağrısız sızısız çıkarır inşallah dişlerini 🙏🏻

Uyku eğitimi için önerebiliceğiniz birisi var mı? Çıldırmak üzereyim artık 6 aydır bir gram yol ilerleyemedik. Etrafınızdan eğitim alıp memnun kalan varsa bana da söyler misiniz

Uyku eğitimi için önerebiliceğiniz birisi var mı? Çıldırmak üzereyim artık 6 aydır bir gram yol ilerleyemedik. Etrafınızdan eğitim alıp memnun kalan varsa bana da söyler misiniz
+1

+100 diyecem kafayı yemek üzereyim. Ve hasta oldum yeniden. Slkundak uykuya baktınız mı? Biz diş de cikarmiyoruz o da hasta öksürük bende

Pınar sibirsky- ama dayanması zor sabretmesi zor , ben almadım ama alan tanıdıklarım var.. süreç zor: sonuç güzel.. instagram - kundakuyku

Pınar sibirsky- ama dayanması zor sabretmesi zor , ben almadım ama alan tanıdıklarım var.. süreç zor: sonuç güzel.. instagram - kundakuyku
15 gündür hiçbir şekilde uyutamıyorum sadece kucağımda uyuyo yatağa yatırdığım an uyanıyo. O kadar çok dönüyo ki sürekli uyandırıyo kendini ve ağlayarak gecenin bi yarısı. Uyutma şeklim de felaket kucakta pışpış bazen yarım saat sürüyo ellerimi kullanamaz hale geldim ağrıdan. Diş çıkarıyo bi yandan da 6.ay atağı diyolar ama artık sinirlerim çok bozuldu dayanamıyorum

+100 diyecem kafayı yemek üzereyim. Ve hasta oldum yeniden. Slkundak uykuya baktınız mı? Biz diş de cikarmiyoruz o da hasta öksürük bende
Şimdi ona baktım kesin başarı diyo ne yapsam bilemedim çok mu fazladır ücreti acaba

Eklentiler

• IMG_4973.png
    IMG_4973.png
    174,3 KB · Görüntüleme: 30
Evet bence benimkinde yoğurt alerjisi var 😂 bi süredir ara vermiştim bugün yine verdim yoğurt bayılarak yedi ama evi batırdı. Yarın yoğurt verip üstüne gastrotuss vercem bakalım deneme yanılma😂 ve evet çığlık olayını sordum. Diş değil dedi, diş olsa ışık açıp uyandırdığında ağlamaya devam ederdi dedi. Rüya kabus vs imiş. Gün içinde çok uyarana maruz kalıyorlar yeni şeyler öğreniyorlar yeni gıdalar vs sürekli bi yenilik. Gece bu şekilde güzel etkileri oluoluyomuş
Bende sana dicektim süt ürünlerine alerjisi olmasın diye ama sende herseye alerji diyorsun diceksin diye demedim😄 yogurt alerjisi değilde ispa alerjisidir o kusma yapıyorsa enterokolit deniliyor.

Bizim de yoğurt alerjimiz var gwçen hafta denemiştim ağzının kenarlarında döküntü olmştu belki oyuncaklardan olmştr sedim bu hafta yine denedim çocuğun yanakları çenesi kıpkırmızı döküntü oldu 😢 doktora gidince soracağım bakalım
Yoğurt değildir o inek sütü protein i . Yani tereyagi peynir vs de aynı etkiyi yaratır onlardan bir dene bakalım aynısı olacak mı? Biz 40 gunlukken fark ettik bende geçiyordu şimdi pişmiş ürünler tuketebiliyorum birde yoğurt peynir de kaldık oda gececek gibi. Çözüm ü diyet arkadaşlar sizden etkileniyor ise sizde diyet yapacaksınız etkilenmiyorsa bebek diyet yapacak ayda bir süt merdiveni ile yani sadece süt ile bir kek yaparak 180 derecede en az yarım saat pişmiş olacak üç gün boyunca miktarı artırarak vereceksiniZ birsey olmazsa yoğurt çorbasına birsey olmazsa yoğurda birsey olmazsa BEYAZ peynir e sonra tereyagina geçeceksiniz. Yüzündeki dokuntuler için banyodan sonra atopik ciltler için olan bir krem ile nemlendirin şiddeti çoksa dr size hipokort verecektir. Buda hafif kortizonlu bir krem .
Muz yiyince de benim oğlum un çenesi boynu ürtiker oldu alerjik bebeler çok zor malesef

X