Evet sadece regenesis max kullanıyorum şu anSadece bunu mı kullanıyorsunuz ben de onu kullanıyorum da
Rica ederim ne demekTeşekkür ederiz paylaştığınız için vizede fikir olur çok sağolun
evet ama şöyle bi sorun oldu, benden kan almanın yeterli olacağını söylemişti hemşire, sonra öğleden sonra aradı eşinden de almamız lazım dedi eşim gitti ikimizden de kan alınmış oldu, 2 hafta sonra e nabızda ikimizde de sma taşıyıcılığı saptanmamıştır yazıyordu tahlillerim kısmında.Canım bu arada nasıl bir işlem? Kanını alıyorlar öyle mi çıkıyor?
Süper. Eşimle gidip verelim biz de. Aç tok fark ediyor mu?evet ama şöyle bi sorun oldu, benden kan almanın yeterli olacağını söylemişti hemşire, sonra öğleden sonra aradı eşinden de almamız lazım dedi eşim gitti ikimizden de kan alınmış oldu, 2 hafta sonra e nabızda ikimizde de sma taşıyıcılığı saptanmamıştır yazıyordu tahlillerim kısmında.
14 ama uyuyormuş göstermedi bişeyler yiyip dolaşıp giricem tekrar nolurr dua edinnnHadi haber ver kaç haftalıktn
Çikolata ye ya da biraz kahve iç. Kıpır kıpır oluyolarmış o zaman14 ama uyuyormuş göstermedi bişeyler yiyip dolaşıp giricem tekrar nolurr dua edinnn
yok hayır farketmiyorSüper. Eşimle gidip verelim biz de. Aç tok fark ediyor mu?
Canım öncelikle doktorunu acilen değiştir. Bir daha o doktora gitme. Para veriyoruz ve üstüne bu şekilde bir uslubu hak etmiyoruz.Kızlar, dün kontrolüm vardı evet, yolunda gitmeyen şeyler oldu, çok üzgün hissediyorum, doktor 2' li teste zorladı beni, aslında biliyorsunuz ben söylemiştim asla yaptırmayacağız diye sanırım akıl tutulması yaşadım, 2' li teste girdim, çok agresif, kaba bir doktor ki özel hastanesi burası, bana sürekli bağırıyor, emir kipi kullanıyor, her şey normal gidiyordu sonuna doğru dedi ki bebeğin kalbinde sorun var, ben anlayamadım damar tıkanıklığı olabilir dedi, git araştırma hastanesinde göster dedi, Allah' ım nasıl ağlıyorum, nasıl üzgünüm, bebeğimi de görseniz kızlar öyle kıpır kıpır bir çocuk ki, cinsiyeti de erkek dediler ama hiç sevinemedim gerçekten, bir de diyor ki asıl tanı 20. Haftalarda konur, bu ön tanıdır, Allah'ım sen bana sabır ver gerçekten, onları Allah' a havale ediyorum. Şimdi araştırma hastanesinde randevu ayarlamaya çalışıyorum, bugün gittim bakmadılar, yalvardım yarın boşluk olursa bakılacak dediler ama kızlar inanır mısınız içim çok rahat, annesi olarak cinsiyeti de hissetmiştim, kalbi konusunda çok rahatım, benim güzel bebeğimin kalbinde bir şey yok, var olsa bile kabulüm sonuna kadar gideceğim ve doğuracağım, Allah kalbimize ferahlık versin.
korkunç bir doktora denk gelmişsiniz, gerçekten çok üzülerek okudum. her şeyin bir yolu yordamı var, bu kadar kabaca ve insan psikolojisini hiçe sayar bir iletişim karşısında nutkum tutuldu ve çok sinirlendim. Halbuki nazik bir şekilde yaklaşsa size muayenenin başından beri, böyle bir durum olabilir benim yetkinlik alanımı aşıyor şu hastaneye gidin bir an önce daha kapsamlı bakılsın takip edilsin diye yönlendirse yine üzülürdünüz belki ama bu kadar kötü hissetmezdiniz kendinizi. Davar güder gibi emir kipiyle konuşmak hangi çağda kaldı. Empati yeteneği sıfır olan insanlar doktor olmasın gerçekten bu nedir ya. Lütfen o doktor hakkında şikayet oluşturun ve paylaşmanız gereken tüm kanallardan paylaşın.Kızlar, dün kontrolüm vardı evet, yolunda gitmeyen şeyler oldu, çok üzgün hissediyorum, doktor 2' li teste zorladı beni, aslında biliyorsunuz ben söylemiştim asla yaptırmayacağız diye sanırım akıl tutulması yaşadım, 2' li teste girdim, çok agresif, kaba bir doktor ki özel hastanesi burası, bana sürekli bağırıyor, emir kipi kullanıyor, her şey normal gidiyordu sonuna doğru dedi ki bebeğin kalbinde sorun var, ben anlayamadım damar tıkanıklığı olabilir dedi, git araştırma hastanesinde göster dedi, Allah' ım nasıl ağlıyorum, nasıl üzgünüm, bebeğimi de görseniz kızlar öyle kıpır kıpır bir çocuk ki, cinsiyeti de erkek dediler ama hiç sevinemedim gerçekten, bir de diyor ki asıl tanı 20. Haftalarda konur, bu ön tanıdır, Allah'ım sen bana sabır ver gerçekten, onları Allah' a havale ediyorum. Şimdi araştırma hastanesinde randevu ayarlamaya çalışıyorum, bugün gittim bakmadılar, yalvardım yarın boşluk olursa bakılacak dediler ama kızlar inanır mısınız içim çok rahat, annesi olarak cinsiyeti de hissetmiştim, kalbi konusunda çok rahatım, benim güzel bebeğimin kalbinde bir şey yok, var olsa bile kabulüm sonuna kadar gideceğim ve doğuracağım, Allah kalbimize ferahlık versin.
Yedim yine göstermedi biraz daha dolaş dedi yine yedim dolaştım bekliyorumÇikolata ye ya da biraz kahve iç. Kıpır kıpır oluyolarmış o zaman
benim ilk doktorum 11+6 da folik asiti bıraktırdı kan demir ilacına başlattı , ama beni mahvetti o ilaç baş dönmesi halsizlik daha çok mide bulantısı sonra doktorumu değiştirdim ben kan ve demir ilacı 16. haftada başlanır sen kullanma şimdi çok mideni bulandırır dedi . valla hepsi ayrı bir şey diyo anlamadım ben bu işten ama bıraktım ilacı dayanamadımDemir ilacı ve vitaminlerden önce mide bulantınız yok muydu? O ilaçlar mı sebep oluyor gerçekten? Korktum şimdi. Ben de tam iyiyim derken haftaya o ilaçları verirse yine mi kötü olcam
Canım benim de son kontrolümde öyle oldu tersti çok merdiven çık demişti bana Dr tekrar gittiğimde uygun pozisyondaydi14 ama uyuyormuş göstermedi bişeyler yiyip dolaşıp giricem tekrar nolurr dua edinnn
çok ilginç bir şekilde sigaradan iğrenmeye başladım bende 5. haftada, nasıl bırakıcam günde 3 tane içsem yeter diyordum başlarda şimdi sokakta yanımda biri içsin direk kusasım geliyoraranizda hala sigaraya devam eden var mi ? Ben ogrendigimm gun son sigarami ictim ama bu aralar bana sacma sapan zamanlarda sigara istegi geliyor !?
Aslında önce eşinize test yapılması gerekiyor , eşinizde ters bir durum çıkarsa sizden test alıyor sağlık ocakları. Biz mesela evlenirken yaptırmıştık önce eşiniz test versin bir şey çıkarsa siz verin dedilerSüper. Eşimle gidip verelim biz de. Aç tok fark ediyor mu?
Sanırım bu yeni doktor haklı. İnternetten bakınca da ileriki haftalarda kullanılmaya başlanmalıdır diyor. Bırak bence, yeni doktorun dediği zamanlarda başlarsın, yine dokunursa farklı ilaç yazabilir.benim ilk doktorum 11+6 da folik asiti bıraktırdı kan demir ilacına başlattı , ama beni mahvetti o ilaç baş dönmesi halsizlik daha çok mide bulantısı sonra doktorumu değiştirdim ben kan ve demir ilacı 16. haftada başlanır sen kullanma şimdi çok mideni bulandırır dedi . valla hepsi ayrı bir şey diyo anlamadım ben bu işten ama bıraktım ilacı dayanamadım
Tamamdır söylim de bu hafta gidip kan versin madem.Aslında önce eşinize test yapılması gerekiyor , eşinizde ters bir durum çıkarsa sizden test alıyor sağlık ocakları. Biz mesela evlenirken yaptırmıştık önce eşiniz test versin bir şey çıkarsa siz verin dediler
birde multivitamin yazdı bana yeni doktor pahalı bir ilaç devlet karşılamıyor , siz kullanıyor musunuz işe yarıyor mu bu multivitaminlerSanırım bu yeni doktor haklı. İnternetten bakınca da ileriki haftalarda kullanılmaya başlanmalıdır diyor. Bırak bence, yeni doktorun dediği zamanlarda başlarsın, yine dokunursa farklı ilaç yazabilir.
Valla ben 11. haftamdayım. Haftaya 11+6 da gideceğim nasipse Pazartesi günü. Şu ana kadar folik asit dışında başka bir şey kullandırtmadı doktorum. 12. haftadan sonra da folik asiti değiştiririz demişti bakalım ne diyecek görcez.birde multivitamin yazdı bana yeni doktor pahalı bir ilaç devlet karşılamıyor , siz kullanıyor musunuz işe yarıyor mu bu multivitaminler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?