2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Mesela hamilelikte işlenmiş gıda yasak ya sucuk örneğin ve kokoreç. Bir de mesela suşi yasak. Emzirme döneminde bunları yiyebiliyor muyuz? Bilgin var mı ya bilgisi olan?
Emzirmede yasak yok diye biliyorum sucuk yedim emzirirken Bazı şeyler etki ediyor onlara dikkat etmek gerekiyor, kahve sadece bizi değil bebeği de ayıltıyor mesela

Saçlarınızı boyatıyor musunuz kızlar benim saçım bembeyaz oldu genetik 15 yaşından beri beyazlarım var 4 aydır boyamadim ama çok mutsuzum kendimi kötü hissediyorum

Keşke bende sizin gibi kimseye söylemeden geçirebilsem hastanedeyim maalesef mesaiye gecicem ve duyucaklar
Hamilelik sürecinin tamamı kısmet. Hepimizin durumları ayrı. Olsun, belki de bilmeleri işe yarayacak. Benim planım söylememek ama belki de bir şey olacak yarın herkesin haberi olur. Çok plan yapmayıp, çok üstüne düşmemeye çalışıyorum (her zaman başaramıyorum o ayrı). Ne iyi ne kötü hiç bilemiyoruz.
Saçlarınızı boyatıyor musunuz kızlar benim saçım bembeyaz oldu genetik 15 yaşından beri beyazlarım var 4 aydır boyamadim ama çok mutsuzum kendimi kötü hissediyorum
Benim de çok beyazım var. Aslında yabancı kaynaklarda saç boyasından çekinmeye gerek yok diyorlar ama Türkiye’de bazı doktorlar insanları korkutuyor. İlk 3 ayın bitmesini bekledim ben, en kritik dönem o diye. Moral bozukluğu da çok önemli hamilelikte.

difembahyaa her şey yolunda mı, dün kontrole gidicektin sanki yazmadın bişiy?

Benim sabah ilacım var aç karnına su içince ağrı başlıyor mecbur yarım saatte bisey yiyemiyorum sonrası biraz beyaz leblebi atıyorum rahatlatıyor kız nerelisinde nohut diyorsunuz
Ya ben izmir liyim ama burada da nohut demiyolar. Belki annem ya da babam alıştırdığı için öyle olabilir. Babam nohut derdi aydın lı.

Ben hiç boyatmadım. Beyazlı takılıyorum hala. Bu dönemde o riske girmek istemiyorum bebek için çok ciddi yan etkileri var saç boyasının. 2 arkadaşım da saçların da aklar ile tüm hamileliğini geçirdi bu yüzden. Biri doğuma yakın 1 defa boyattı, diğeri boyatmadı. Boyatmayı düşünmüyorum ben de. Bence çok takılma. Hepimizin her hali güzel

Kese şuanki haftam mı oluyor
Kalp atışını da 5+6 da duymuştum o yüzden öyle yazdım ama
Canım bastan ılk sayfadakı bılgılere gore her seyı tam yazarsan eklerım
Kalp atısı duyma haftan kese görme haftan yaş son adet tarıhı
Hepsini bi anda bir kere deyazar mısın tek tek bulamam

Hali Bebişim sayfa başında yer alan cinsiyet anketine sanırım çoğu kadın merakından tıklama yapmış. Aşırı oy veren var. Onu sıfırlayabiliyor musun?

Bir de Dna testi yaptıran 2 kişinin bebiş cinsiyetleri belli olmuş sanırım ama seni etiketlemediler galiba.

Kızlar bir güncellemeniz olunca cinsiyet öğrenme vs. gibi mutlaka Hali arkadaşımızı etiketleyin. Kızın her mesajı okuyarak takip yapması çok zor. Etiketlendiği mesajlara bakması daha hızlı olur zannediyorum ki. Hem tablomuz da güncellenmeye başlar

Aaa bu genetik testte sma belli olmuyor mu ya. Ben ne var ne yok çıkıyor sanıyordum.
ben sma testini sağlık ocağında yaptırdım ve 2 haftada çıktı, benim bi bilgim yoktu ilaç yazdırmaya gittiğimde hemşire önerdi bilginiz olsun.

ben sma testini sağlık ocağında yaptırdım ve 2 haftada çıktı, benim bi bilgim yoktu ilaç yazdırmaya gittiğimde hemşire önerdi bilginiz olsun.
Ana bu bilgiyi öğrendiğimiz çoook iyi oldu. Allah razı olsun işini doğru yapan insanlardan. Benimkisi hiç bişi önermiyo ya. Daha kan bile alınmadı, dedim bir gün kan almayacakmısınız, e aldık ya daha ne alcaz dedi. Almadınız dedim inatlaştık sonra baktı aaa evet alınmamış dedi. Nryse ben bir gidip danışayım. Ücretsiz yaptırılıyorsa muhteşem.

Canım bu arada nasıl bir işlem? Kanını alıyorlar öyle mi çıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…