- 18 Ağustos 2023
- 1.047
- 1.605
- 53
Kişiden kişiye farklı yönlendirme olabilir. Ben folidoce folik asit ile başladım bitkisel içerikli olduğu için. Fakat saçlarımda hamileliğin başından itibaren inanılmaz dökülme oldu pregnacare diye bir takviye önerdi doktorum içinde folik asit var yine 400mg 9.haftadan beri onu kullanıyorum. Bir de mutlaka hergün roka yemem gerektiğini söylemiştibenim ilk doktorum 11+6 da folik asiti bıraktırdı kan demir ilacına başlattı , ama beni mahvetti o ilaç baş dönmesi halsizlik daha çok mide bulantısı sonra doktorumu değiştirdim ben kan ve demir ilacı 16. haftada başlanır sen kullanma şimdi çok mideni bulandırır dedi . valla hepsi ayrı bir şey diyo anlamadım ben bu işten ama bıraktım ilacı dayanamadım
benim saçlarım avuç avuç elime geliyor, doktor zamanla geri çıkar onlar diyor çıldırıcamm...Kişiden kişiye farklı yönlendirme olabilir. Ben folidoce folik asit ile başladım bitkisel içerikli olduğu için. Fakat saçlarımda hamileliğin başından itibaren inanılmaz dökülme oldu pregnacare diye bir takviye önerdi doktorum içinde folik asit var yine 400mg 9.haftadan beri onu kullanıyorum. Bir de mutlaka hergün roka yemem gerektiğini söylemişti
Bu takviyeyi kullanmaya başladığımdan beri eğey azaldı dökülmem. İsterseniz doktorunuza danışın. Ben fayda gördüm 180tl gibi bişeydi sanırım eczaneden almıştımbenim saçlarım avuç avuç elime geliyor, doktor zamanla geri çıkar onlar diyor çıldırıcamm...
ben de bunun plus'ını kullanıyorum omega var içinde ekstra, balık vb tüketemediğim için. dediğiniz gibi aşırı saç dökülmem olmadı şimdiye kadar. normalde bu mevsimlerde ne kadar dükülüyorsa o.Bu takviyeyi kullanmaya başladığımdan beri eğey azaldı dökülmem. İsterseniz doktorunuza danışın. Ben fayda gördüm 180tl gibi bişeydi sanırım eczaneden almıştım
Olmazsa dediğiniz gibi düzenli içeyim ilacımıYani ne desem bilemedim bir beş gün kadar düzenli doktorun dediği gibi kullanmadıkça faydasını görmeniz zor olabilir, düzenli deneyin bence
Ben aşırı derecede tiksindim yumurtadanSabahlari bende yemeyi sevmiyorumya yumurtadan ben normaldede nefret ederim hamilelikde zor bela yemeye çalişiyorum
Kız gibi duruyor amaKızlar merhabaa
Bugün ikili tarama için hastaneye gitmiştim ve doktor sağolsun pat diye bir cinsiyet tahmini yaptıresimimizi ekliyorum, sizlerden de bir tahmin bekliyorummm Eki Görüntüle 3310984
Ben balıksız yapamayan biriydim. Üç aydır tiksindim ağzıma sürmüyordum. Shinjukudan bir baharat karışımı almıştım onunla yiyebildim sadece o da şiddetli sancı hafif kahverengi lekelenme yaptı korkuttu beni. Kendimi hiç zorlamiyim söylediğiniz daha mantıklı bulabilirsem ondan alayım bir sonrakinde. Ben internetten almıyorum takviye gıda vs. mutlaka eczaneden almaya çalışıyorum sahte ürün korkumdan dolayı. Teşekkürler öneri içinben de bunun plus'ını kullanıyorum omega var içinde ekstra, balık vb tüketemediğim için. dediğiniz gibi aşırı saç dökülmem olmadı şimdiye kadar. normalde bu mevsimlerde ne kadar dükülüyorsa o.
Yarın bizimde kontrolümüz var siz kaçıncı haftanizdasınızKızlar yatın kontrolüm var cinsiyet için uyku tutmuyor bana dua edin nolur görebilelim.Heyecandan bayılmak üzereyim
Allah’ın izniyle bir şey çıkmayacak canım, her mesleğin manyağı oluyor illa canını sıkma doktorunu da değiştir. Ben de kimyasalımda bir doktora gittim özelde, ne sorsam ukala bir cevap internetten okuyup okuyup doktorculuk oynuyorsunuz falan dedi bana bi şey sordum. Dedim deli midir nedir senle mi uğraşacağım, başka bir doktor buldum dünya tatlısı bir kadın.Kızlar, dün kontrolüm vardı evet, yolunda gitmeyen şeyler oldu, çok üzgün hissediyorum, doktor 2' li teste zorladı beni, aslında biliyorsunuz ben söylemiştim asla yaptırmayacağız diye sanırım akıl tutulması yaşadım, 2' li teste girdim, çok agresif, kaba bir doktor ki özel hastanesi burası, bana sürekli bağırıyor, emir kipi kullanıyor, her şey normal gidiyordu sonuna doğru dedi ki bebeğin kalbinde sorun var, ben anlayamadım damar tıkanıklığı olabilir dedi, git araştırma hastanesinde göster dedi, Allah' ım nasıl ağlıyorum, nasıl üzgünüm, bebeğimi de görseniz kızlar öyle kıpır kıpır bir çocuk ki, cinsiyeti de erkek dediler ama hiç sevinemedim gerçekten, bir de diyor ki asıl tanı 20. Haftalarda konur, bu ön tanıdır, Allah'ım sen bana sabır ver gerçekten, onları Allah' a havale ediyorum. Şimdi araştırma hastanesinde randevu ayarlamaya çalışıyorum, bugün gittim bakmadılar, yalvardım yarın boşluk olursa bakılacak dediler ama kızlar inanır mısınız içim çok rahat, annesi olarak cinsiyeti de hissetmiştim, kalbi konusunda çok rahatım, benim güzel bebeğimin kalbinde bir şey yok, var olsa bile kabulüm sonuna kadar gideceğim ve doğuracağım, Allah kalbimize ferahlık versin.
Kız olarak zarımı atıyorumYedim yine göstermedi biraz daha dolaş dedi yine yedim dolaştım bekliyorum
YaaaaKızlar, dün kontrolüm vardı evet, yolunda gitmeyen şeyler oldu, çok üzgün hissediyorum, doktor 2' li teste zorladı beni, aslında biliyorsunuz ben söylemiştim asla yaptırmayacağız diye sanırım akıl tutulması yaşadım, 2' li teste girdim, çok agresif, kaba bir doktor ki özel hastanesi burası, bana sürekli bağırıyor, emir kipi kullanıyor, her şey normal gidiyordu sonuna doğru dedi ki bebeğin kalbinde sorun var, ben anlayamadım damar tıkanıklığı olabilir dedi, git araştırma hastanesinde göster dedi, Allah' ım nasıl ağlıyorum, nasıl üzgünüm, bebeğimi de görseniz kızlar öyle kıpır kıpır bir çocuk ki, cinsiyeti de erkek dediler ama hiç sevinemedim gerçekten, bir de diyor ki asıl tanı 20. Haftalarda konur, bu ön tanıdır, Allah'ım sen bana sabır ver gerçekten, onları Allah' a havale ediyorum. Şimdi araştırma hastanesinde randevu ayarlamaya çalışıyorum, bugün gittim bakmadılar, yalvardım yarın boşluk olursa bakılacak dediler ama kızlar inanır mısınız içim çok rahat, annesi olarak cinsiyeti de hissetmiştim, kalbi konusunda çok rahatım, benim güzel bebeğimin kalbinde bir şey yok, var olsa bile kabulüm sonuna kadar gideceğim ve doğuracağım, Allah kalbimize ferahlık versin.
ErkekTeyzoşları doktor tahminde bulundu ama emin değil henüz sizin tahminlerinizi de bekliyorum
KızEki Görüntüle 3311207 merhaba hanımlar. Şu an çok küçüğüz ama çok merak ediyorum cinsiyet tahmini yapabilecek var mı diye
Erkekmişş anası gibi inat o yüzdenKız olarak zarımı atıyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah
Gösterdimi sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?