Kızlar, dün kontrolüm vardı evet, yolunda gitmeyen şeyler oldu, çok üzgün hissediyorum, doktor 2' li teste zorladı beni, aslında biliyorsunuz ben söylemiştim asla yaptırmayacağız diye sanırım akıl tutulması yaşadım, 2' li teste girdim, çok agresif, kaba bir doktor ki özel hastanesi burası, bana sürekli bağırıyor, emir kipi kullanıyor, her şey normal gidiyordu sonuna doğru dedi ki bebeğin kalbinde sorun var, ben anlayamadım damar tıkanıklığı olabilir dedi, git araştırma hastanesinde göster dedi, Allah' ım nasıl ağlıyorum, nasıl üzgünüm, bebeğimi de görseniz kızlar öyle kıpır kıpır bir çocuk ki, cinsiyeti de erkek dediler ama hiç sevinemedim gerçekten, bir de diyor ki asıl tanı 20. Haftalarda konur, bu ön tanıdır, Allah'ım sen bana sabır ver gerçekten, onları Allah' a havale ediyorum. Şimdi araştırma hastanesinde randevu ayarlamaya çalışıyorum, bugün gittim bakmadılar, yalvardım yarın boşluk olursa bakılacak dediler ama kızlar inanır mısınız içim çok rahat, annesi olarak cinsiyeti de hissetmiştim, kalbi konusunda çok rahatım, benim güzel bebeğimin kalbinde bir şey yok, var olsa bile kabulüm sonuna kadar gideceğim ve doğuracağım, Allah kalbimize ferahlık versin.