P pelinn bi de benimki uyurken bile ağlıyor uyumak istemiyor. Ben de kucağımda pış pış , omzumda pış pış. Memede uyusun diye dua ediyorum bazenKucakta pışpış koridorda 25-30 tur falan atıyoruz heralde ve uyutmaya çalışırken çok tahammülsüz oluyorum hemen uyusun istiyorum belim kopuyo öyle turlarken babasında da uyumuyo en azından uyutma işini ona satsam
Seninle sürekli aynı dertlerimizin olmasıBenimki pusetten nefret ediyor ya biz ne zaman normal bebek arabasına geçicez6. Aydan sonra mı? Sanki biz bebekken puset mi vardı direkt bebek arabasını yatırıp bizi koyuyorlarmış
Benimki uyanmaya çalışırken ağlıyo çok
Desteksiz oturması mı lazım büyüğe geçmek içinSeninle sürekli aynı dertlerimizin olmasıpusete sığmıyo bile artık gördüğü an nefret geliyo çocuğa oturmaya başladığı saniye hemen ötekine geçicem şimdi yatırsam ona da yatmaz çocuk yatmaya karşı birisi
Benimki uyanmaya çalışırken ağlıyo çok
Evet ne zaman oturuyolar bilmiyorum amaDesteksiz oturması mı lazım büyüğe geçmek için
Herhalde 5-6. Ay civarı, işte katı gıdaya da o zaman geçiyolarEvet ne zaman oturuyolar bilmiyorum ama
Ben oyle yapıyorum en bastan beriBenimki pusetten nefret ediyor ya biz ne zaman normal bebek arabasına geçicez6. Aydan sonra mı? Sanki biz bebekken puset mi vardı direkt bebek arabasını yatırıp bizi koyuyorlarmış
Bakalım bizi katı gıda dönemi neler bekliyor inşallah hepimizinki sorunsuz her şeyi yerHerhalde 5-6. Ay civarı, işte katı gıdaya da o zaman geçiyolar
Benimki de pusette durmuyodu ve artık sığmıyoduda ben normal bebek arabasına tam yatar şekilde koyuyorum yaBenimki pusetten nefret ediyor ya biz ne zaman normal bebek arabasına geçicez6. Aydan sonra mı? Sanki biz bebekken puset mi vardı direkt bebek arabasını yatırıp bizi koyuyorlarmış
Yanında neden bekliyorsunuzHepsini okudum. Doktor uyku regresyonu uykusu bozulcak dedi. Uyku ve meme reddi için uyku rutini yapın dedi, biz yaptık. Gündüz 3 uyku uyuyor hep aynı saatte karanlık odada uyutuyorum. Mutlaka tok karna. Kucakta pışpışlayıp daldığına emin olunca yatağa koyuyorum ve yanında bekliyoruz. Gece de 8-9 arası uyutuyorum, gene karanlık odada. Eskiden 2 defa uyanırdı ve uyurdu 6’ya kadar ama bu uyku regresyonu mahvetti. 3 defa uyanıyor ve 5-6 arası full uyanık. Dönmeye başlayınca yüzmüstü yatırmsk da etkiliymiş. Onu denicem,
Ben de öyle yapmak istemiştim bebek arabası aldığım yere sordum 6 aydan önce koyma dedi. Kemerleri daha küçük bebek için uygun boyutta değilmişBenimki de pusette durmuyodu ve artık sığmıyoduda ben normal bebek arabasına tam yatar şekilde koyuyorum ya
Tam yatar pozisyonda nasıl duruyor. Benim kızım hiç sevmiyor yatar pozisyonda durmayı hep dikelmeye çalışıyor. Kaldırıyor sırtınıBenimki de pusette durmuyodu ve artık sığmıyoduda ben normal bebek arabasına tam yatar şekilde koyuyorum ya
Desteksiz oturmaya başladığında galibaKızlar ek gıda dönemi 5. Ay sonunda mı baslıyor 6. Ay sonunda mı?
6 aylıkken olduğuna göre 5. Ay sonunda değil mi? Ama tabi oturması en büyük kıstas. Yani doktorun hazır diye onay vermesi gerekiyor sanırım.Kızlar ek gıda dönemi 5. Ay sonunda mı baslıyor 6. Ay sonunda mı?