Ay canım sag olasın
Unutmadım tabi seniiiii
Sağlıkla gelsin minnoşşşnnnn
12+3 um korkma canikom Allahın izniyle bir şey olmaz benim de her zaman akıntım olmuyor hatta bazen fazla kuru oluyorum bazen oluyor yürüdüğümde vs daha fazla oluyor akıntımKızlar bişi soracağım. Ben 11 haftalık hamileyim ve bende hiç akıntı olmadı neredeyse. Sizde akıntı var mı? Normal mi acaba akıntı olmaması. Genelde çok yoğun akıntım var diyo hamileler kafam karıştı.
Tetenoz asısıysa bana 20.hafta dedı saglık ocağı baska asıda duymadım ben ne asısı acaba?Çok güzellBen de pazartesi gideceğim canım ikili test vermeyi düşünüyorum. Ayrıca aşı da yaptırmam gerektiğini söylediler. Sen yaptırdın mı acaba? Konuyu okudum ama aşıdan bahseden göremedim veya kaçırmışta olabilirim.
Aşılardan önce aile hekimliğine gidip kayıt yaptırıyoruz sonra onlar gün veriyor o günlerde takibe gidiyorsun aşı falan olaman söylüyorlar aralıkta takibim var benimÇok güzellBen de pazartesi gideceğim canım ikili test vermeyi düşünüyorum. Ayrıca aşı da yaptırmam gerektiğini söylediler. Sen yaptırdın mı acaba? Konuyu okudum ama aşıdan bahseden göremedim veya kaçırmışta olabilirim.
oy maşallahKizlar yeni geldim doktordan. Burun ve ense olcumu vardi. Ense olculdu ama asla yan donmedi yada yuzunu gostermedi poposunu dondu. Dakikalarca ugrasti doktor burun olcumu yapabilmek icin ama nafileense kalinligi gayet iyi dedi.Agrilarimi soyledim uzan cok is yapma diye tavsiyede bulundu. Kalsiyum magnezyum ve vitamin takviyesi basladik. Omega destekli oldugu icin Pregnom Max 60 tablet aldim 2 ay gidiyormus. Onun haricinde kilo vermisim doktor hadi yine iyisin kilo vermissin dedi gulerek ne alaakaa diyecektim de neysee. 2 gun onden gidiyor dedi bebis icin. Ikili test icinde Kan verdim. Simdi ekte paylasicam poposu donuk ama ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak benimle paylasirsaniz sevinirim. opuyorum hepinizi
Biz de sizle aynıyızMerhaba hanımlar burayı okuyordum ama ilk defa yazıyorum 12+2’den selamlar herkese.
Kız hissettim ben, ben de böyle popomu dönermişim annem bi türlü göstermemiştin diyorKizlar yeni geldim doktordan. Burun ve ense olcumu vardi. Ense olculdu ama asla yan donmedi yada yuzunu gostermedi poposunu dondu. Dakikalarca ugrasti doktor burun olcumu yapabilmek icin ama nafileense kalinligi gayet iyi dedi.Agrilarimi soyledim uzan cok is yapma diye tavsiyede bulundu. Kalsiyum magnezyum ve vitamin takviyesi basladik. Omega destekli oldugu icin Pregnom Max 60 tablet aldim 2 ay gidiyormus. Onun haricinde kilo vermisim doktor hadi yine iyisin kilo vermissin dedi gulerek ne alaakaa diyecektim de neysee. 2 gun onden gidiyor dedi bebis icin. Ikili test icinde Kan verdim. Simdi ekte paylasicam poposu donuk ama ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak benimle paylasirsaniz sevinirim. opuyorum hepinizi
Ne aşısı yaptırmalıymışsın? Benim de bilgim yok.
Bana aile hekimimin takip etmesi gerektiğini söylediler hatta çevrende gebeler varsa tembih et mutlaka sağlık ocağında kendi hekimlerinde gebelikleri takip edilsin, kayıt açtırsınlar büyük hastaneler her şeyi söylemiyor gözden kaçan şeyler olabiliyor dendi. Tetanoz aşısı olacak 2 doz şeklinde bildiğim kadarı ile. Beni 2-3 kere aradılar. Sizlerin de bilgisi olsunBen test yaptırmayacağım canım, aşıdan haberim yok ama ne aşısından bahsettiler sana
Bana aile hekimimin takip etmesi gerektiğini söylediler hatta çevrende gebeler varsa tembih et mutlaka sağlık ocağında kendi hekimlerinde gebelikleri takip edilsin, kayıt açtırsınlar büyük hastaneler her şeyi söylemiyor gözden kaçan şeyler olabiliyor dendi. Tetanoz aşısı olacak 2 doz şeklinde bildiğim kadarı ile. Beni 2-3 kere aradılar. Sizlerin de bilgisi olsun
Anladım canım, beni çağırdılar 1 defa gittim, konuştuk. Bir daha şu tarihte gel demediler. Demekki zamanı gelince arayacaklar o zaman.Bana aile hekimimin takip etmesi gerektiğini söylediler hatta çevrende gebeler varsa tembih et mutlaka sağlık ocağında kendi hekimlerinde gebelikleri takip edilsin, kayıt açtırsınlar büyük hastaneler her şeyi söylemiyor gözden kaçan şeyler olabiliyor dendi. Tetanoz aşısı olacak 2 doz şeklinde bildiğim kadarı ile. Beni 2-3 kere aradılar. Sizlerin de bilgisi olsun
Benim de öyle. Zaten burada 20. hafta yapılıyor falan diye yazmışlar daha çoook var. Biz de kendimiz takip ederiz zaten. Onlar aramazsa gidip konuşuruz.Sağ ol canım haber verdiğin için lâkin benim kaydım var kimse beni aramadı ama bilgi de verilmedi bana haftası gelmediği için mi acaba
Benim de öyle. Zaten burada 20. hafta yapılıyor falan diye yazmışlar daha çoook var. Biz de kendimiz takip ederiz zaten. Onlar aramazsa gidip konuşuruz.
Arıyorlar canım beni 2 hafta sonra aradılar. Mutlaka ararlar diye düşünüyorumSağ ol canım haber verdiğin için lâkin benim kaydım var kimse beni aramadı ama bilgi de verilmedi bana haftası gelmediği için mi acaba
Demi ya, keşke her gün her an görebilsek. Her gidişte eşime video çektirtmeye çalışçam. Günlerdir son gidişimizdeki videoyu defalarca izledimKızlarrr, 2 Ekim Pazartesi gününe randevu aldım az önce bir heyecan sardı beni şimdiden, bir yandan görmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum, ahh ne olacak bizim bu halimiz gerçekten
Arıyorlar canım beni 2 hafta sonra aradılar. Mutlaka ararlar diye düşünüyorum
Demi ya, keşke her gün her an görebilsek. Her gidişte eşime video çektirtmeye çalışçam. Günlerdir son gidişimizdeki videoyu defalarca izledimİnşallah hepimizin bebişleri iyidir.
Doktorum 12 haftaya kadar kritik sonrasında çok sıkıntı beklemiyoruz dedi. Bebişlerimiz artık tutunmuşlardır snaırım iyice
Haber et randevu sonrasında bizlere de
Ayyy ne güzel yaKızlarrr, 2 Ekim Pazartesi gününe randevu aldım az önce bir heyecan sardı beni şimdiden, bir yandan görmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum, ahh ne olacak bizim bu halimiz gerçekten
Aşıları da yaptırmak istersen sor canım ben tek doz yeterli olur diye düşünüyorum kendim için 12. Haftadan sonra yapalım dendi bana ama biraz daha bekleyeceğim. Onun haricinde rutin kan testleri yaptırmamı söyledi aile hekimim çok gerekli değil ama mide bulantılarım yüzünden bu 3 ayda çok zor beslendim eksik bir şey varsa kontrol edelim demiştiDaha önce mesaj atmıştım hemşireye, bazı testler vardı bunlar kurumunuzda yapılıyor mu diye sormuştum ama başka bir şey konuşmadık açıkçası