2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

12+3 um korkma canikom Allahın izniyle bir şey olmaz benim de her zaman akıntım olmuyor hatta bazen fazla kuru oluyorum bazen oluyor yürüdüğümde vs daha fazla oluyor akıntım

Tetenoz asısıysa bana 20.hafta dedı saglık ocağı baska asıda duymadım ben ne asısı acaba?

Aşılardan önce aile hekimliğine gidip kayıt yaptırıyoruz sonra onlar gün veriyor o günlerde takibe gidiyorsun aşı falan olaman söylüyorlar aralıkta takibim var benim

Kizlar yeni geldim doktordan. Burun ve ense olcumu vardi. Ense olculdu ama asla yan donmedi yada yuzunu gostermedi poposunu dondu. Dakikalarca ugrasti doktor burun olcumu yapabilmek icin ama nafile ense kalinligi gayet iyi dedi.Agrilarimi soyledim uzan cok is yapma diye tavsiyede bulundu. Kalsiyum magnezyum ve vitamin takviyesi basladik. Omega destekli oldugu icin Pregnom Max 60 tablet aldim 2 ay gidiyormus. Onun haricinde kilo vermisim doktor hadi yine iyisin kilo vermissin dedi gulerek ne alaakaa diyecektim de neysee. 2 gun onden gidiyor dedi bebis icin. Ikili test icinde Kan verdim. Simdi ekte paylasicam poposu donuk ama ne hissediyorsunuz cinsiyet olarak benimle paylasirsaniz sevinirim. opuyorum hepinizi

Eklentiler

• 16960693566349142217884873278838.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 53
oy maşallah bana kız gibi geldi, sanki böyle ince uzun görünüyor zaten mizacı da utangaçmış dönmüş popoyu

Kız hissettim ben, ben de böyle popomu dönermişim annem bi türlü göstermemiştin diyor

Ne aşısı yaptırmalıymışsın? Benim de bilgim yok.
Ben test yaptırmayacağım canım, aşıdan haberim yok ama ne aşısından bahsettiler sana
Bana aile hekimimin takip etmesi gerektiğini söylediler hatta çevrende gebeler varsa tembih et mutlaka sağlık ocağında kendi hekimlerinde gebelikleri takip edilsin, kayıt açtırsınlar büyük hastaneler her şeyi söylemiyor gözden kaçan şeyler olabiliyor dendi. Tetanoz aşısı olacak 2 doz şeklinde bildiğim kadarı ile. Beni 2-3 kere aradılar. Sizlerin de bilgisi olsun

Sağ ol canım haber verdiğin için lâkin benim kaydım var kimse beni aramadı ama bilgi de verilmedi bana haftası gelmediği için mi acaba

Anladım canım, beni çağırdılar 1 defa gittim, konuştuk. Bir daha şu tarihte gel demediler. Demekki zamanı gelince arayacaklar o zaman.

Sağ ol canım haber verdiğin için lâkin benim kaydım var kimse beni aramadı ama bilgi de verilmedi bana haftası gelmediği için mi acaba
Benim de öyle. Zaten burada 20. hafta yapılıyor falan diye yazmışlar daha çoook var. Biz de kendimiz takip ederiz zaten. Onlar aramazsa gidip konuşuruz.

Benim de öyle. Zaten burada 20. hafta yapılıyor falan diye yazmışlar daha çoook var. Biz de kendimiz takip ederiz zaten. Onlar aramazsa gidip konuşuruz.

Evet, bende öyle yapmayı düşünüyorum hemşire bana numarasını vermişti mesaj atar ulaşırım olmadı

Kızlarrr, 2 Ekim Pazartesi gününe randevu aldım az önce bir heyecan sardı beni şimdiden, bir yandan görmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum, ahh ne olacak bizim bu halimiz gerçekten
Demi ya, keşke her gün her an görebilsek. Her gidişte eşime video çektirtmeye çalışçam. Günlerdir son gidişimizdeki videoyu defalarca izledim İnşallah hepimizin bebişleri iyidir.

Doktorum 12 haftaya kadar kritik sonrasında çok sıkıntı beklemiyoruz dedi. Bebişlerimiz artık tutunmuşlardır snaırım iyice

Haber et randevu sonrasında bizlere de

İnşallah öyledir, bir tane kaybım var ve korkuyorum, o yüzden çekiniyorum doktora gitmeye, haber etmez olur muyum, hemen buraya yazacağım

13+0 olacağım doktora giderken, tabi ultrasonda değişiyor o ayrı ama bu benim hesapladığım

Kızlarrr, 2 Ekim Pazartesi gününe randevu aldım az önce bir heyecan sardı beni şimdiden, bir yandan görmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum, ahh ne olacak bizim bu halimiz gerçekten
Ayyy ne güzel ya bir sıkıntı yoktur güzelim, her şey yolundadır kontrol günü ben de çok aksi ve sinirli oluyorum gerilmekten ama görünce bütün gerginliğim geçiyor heheh. Bakalım cinsiyet tahmini yapacak mı doktorun

Daha önce mesaj atmıştım hemşireye, bazı testler vardı bunlar kurumunuzda yapılıyor mu diye sormuştum ama başka bir şey konuşmadık açıkçası
Aşıları da yaptırmak istersen sor canım ben tek doz yeterli olur diye düşünüyorum kendim için 12. Haftadan sonra yapalım dendi bana ama biraz daha bekleyeceğim. Onun haricinde rutin kan testleri yaptırmamı söyledi aile hekimim çok gerekli değil ama mide bulantılarım yüzünden bu 3 ayda çok zor beslendim eksik bir şey varsa kontrol edelim demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…