Sanırım herkes aynı durumda buraya bakınca bunu anlıyorum. Gece sebepsiz o kadar aglıyor ki eşimle acile mi götürsek diye düşündük kabızlıktan dolayıSanırım hepimiz bu durumdayızanlattığınız gibi birebir aynılarını yaşıyorum çaresizlik hissiyle başetmek çok zor napıcaz bilmiyorum benimkisi emziği 5 dk falan tutuyo atıyo sonra
Benim de aynı, gece gündüz bi huysuzluk var memeye yapışık olmak istiyor ve hiç uyumuyor kollarım boynum koptu artıkUyumuyor ya gece artık çaresizlikten ağlıcaktım resmen çocuğumu uyutamıyorum her şeyi tam olmasına rağmen
Kesinlikle cok uzuluyodum haline simdide uyanmiyo açmı diye uzuluyom25inde doktor randevumuz var sorucam muhakkak sanki aynı sıkıntılardan bahsediyo gibiyiz. Bebekler huzursuz olunca çok üzülüyo insan acı çekiyo diye
Uyanmadın nasılsa sen uyandırabilirsin ama uyumadığında yapıcak hiçbir şey kalmıyoKesinlikle cok uzuluyodum haline simdide uyanmiyo açmı diye uzuluyomanalık ne guzel hic aksiyonumuz bitmiyo
Aynen hepsinde varsa denek ki böyke oluyo normal diyorum ama sırtımı hissetmiyorum artıkBenim de aynı, gece gündüz bi huysuzluk var memeye yapışık olmak istiyor ve hiç uyumuyor kollarım boynum koptu artık
Sizinkinin sebebi belli en azından biz benimkinin ne derdi var çözemedik tek derdi kucakta uyuma isteği de olabilir bilemedim belki de gazdır onu nasıl anlıcamSanırım herkes aynı durumda buraya bakınca bunu anlıyorum. Gece sebepsiz o kadar aglıyor ki eşimle acile mi götürsek diye düşündük kabızlıktan dolayı
Biz de aldık ama sadece damlatıyorum ben çekme işlemini yapamıyorum aslında denedim ama bir şey gelmedi zarar veririm diye de çok korktumBen bunu kullaniyorum cok memnunum kesinlikle oneririm burnu tikanik cocukda uyumuyor.
Korkma canim hafif hafif minik minik cek tikaniksa foşurtudan anlasiliyo bisey yoksa ses fln gelmiyo dumduz cekiliyoBiz de aldık ama sadece damlatıyorum ben çekme işlemini yapamıyorum aslında denedim ama bir şey gelmedi zarar veririm diye de çok korktum
Ben 1 ay önce emzirme eğitimi aldım inanılmaz çok sütüm arttı 3000 TL verdim ama mamadan kurtuldum sütüm de çok artı hatta buzluk doldu bile isterseniz ismini yazabilirimBenimkisi online 1000-2500 tl arası değişiyor
Ben görüştüm biriyle ama söylediği programı nasıl yaptınız çok zor olmadı mı acabaBen 1 ay önce emzirme eğitimi aldım inanılmaz çok sütüm arttı 3000 TL verdim ama mamadan kurtuldum sütüm de çok artı hatta buzluk doldu bile isterseniz ismini yazabilirim
Hayır zorlanmadım çünkü şöyle düşündüm 1 defa yapacağım kurtulacağım mamadan bu piyasada çok sahtecilik var bu işten para alıp bir daha acmiyorlar telefonu benim görüştüğüm kişi hem sütümü çok artı hemde bebeğim çok doyuyor artık yağlilik oranını da çok artırdı daha önceki emzirme danışmanı böyle değildi hiç ilgilenmiyordu sütüm hiç artmamisti ama bu emzirme danışmanı çok ilgili yani paranın hakkını veriyor yengem de gebelik ve emzirme eğitimi aldı kendisinden kişiye özel süt artırma programı hazırlıyor biz ailece 5 kişi başvurduk ve hepimiz çok memnun kaldıkBen görüştüm biriyle ama söylediği programı nasıl yaptınız çok zor olmadı mı acaba
Evet kuzum mecburŞu enjektörle burna boşaltılanlardan mı canım
Ben kaç kere ağladım nasıl Hemde uyumuyor geceUyumuyor ya gece artık çaresizlikten ağlıcaktım resmen çocuğumu uyutamıyorum her şeyi tam olmasına rağmen
Ben dün yaptım o işlemi çok güzel açıldı burnu hiç korkmadan yap çok kolayEvet kuzum mecbur
gözünüz aydın ya çok güzel sütün artması rahatça doyurabilmek bende bi bakayım canımHayır zorlanmadım çünkü şöyle düşündüm 1 defa yapacağım kurtulacağım mamadan bu piyasada çok sahtecilik var bu işten para alıp bir daha acmiyorlar telefonu benim görüştüğüm kişi hem sütümü çok artı hemde bebeğim çok doyuyor artık yağlilik oranını da çok artırdı daha önceki emzirme danışmanı böyle değildi hiç ilgilenmiyordu sütüm hiç artmamisti ama bu emzirme danışmanı çok ilgili yani paranın hakkını veriyor yengem de gebelik ve emzirme eğitimi aldı kendisinden kişiye özel süt artırma programı hazırlıyor biz ailece 5 kişi başvurduk ve hepimiz çok memnun kaldık
Hastanede öğrendik bizde evet kolaymışBen dün yaptım o işlemi çok güzel açıldı burnu hiç korkmadan yap çok kolay
Allah yardımcımız olsun inşallah bi an önce bütün sorunlarımız çözülür sinirlerimiz de bozuk ağlıyoruz sürekliBen kaç kere ağladım nasıl Hemde uyumuyor gece
Tek misin tek bakmak çok zor biz 1 gece eşimle kaldık çok zorlandık annem geldiHastanede öğrendik bizde evet kolaymış
Keşke annem yanımda olsaydı bazen çok zorlanıyorum
Annem babama bakıyor