2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kendimdeydim cok ugrastik tutsun diye bi kac saat sonra ebe dedi ki çocuk aç kaliyo ugrasmayin uç alın dedi. Simdide birakamiyoruz. Bu arada ben sezeryandan geldigimde bebek odadaydi eltim gerizekalisi emzik vermis bebege. Bebegin ilk temasi emzige oldu yani..
Ya ciddi misin nasıl bilinçsizce sanki ona kalmıs emzik vermek.

Bu yorgunluga alisiliyo canim kiyamam bende bazen sinirleniyorum valla ne yalann soleyim yatagi yumrukluyodum uyumuyo diye 😭 sonra banyoya gecip agliyodum yetemiyorum beceremiyorum diye. Ama inan ki alistim kendimi hep telkin ediyorum bu gunler gecicek ve sen bugunleri ozliceksin diyorum. Doya doya sev bebegimi diyorum.. bu yorgunluklardq gecicek ozlicez bu gunleri.

Insallah canım canları yerınde olsunda

Bu regl bittiydi geri basladı bir anda şaka mı karnımda agrıyor

Neyse doktordayım bakalım ne olcak

Uyumuyor ya gece artık çaresizlikten ağlıcaktım resmen çocuğumu uyutamıyorum her şeyi tam olmasına rağmen

Kızlar bebeğinizin yüzünde sivilcelenme kuruluk falan oldu mu? Genelde bebeklerde oluyomuş yüzüne sürebiliceğim nemlendirici falan var mı?
Benim bebeğimde de sivilcelenme başladı bir krem verdi günde bir kere ince tabaka halinde kullanıyorum geçti sayılır.
Ama pütür pütür görüntüsü var.
Süt ürünlerine alerjisi mi var diye düşünüyorum 2 gündür peynir yoğurt vs yemiyorum bakalım.
Düzelme olacak mı ona bakacağım.

Uyumuyor ya gece artık çaresizlikten ağlıcaktım resmen çocuğumu uyutamıyorum her şeyi tam olmasına rağmen
Üzülmeyin lütfen pek çok anne bu durumda ve gerçekten yorgunluktan çaresizlikten herkese sinir oluyorum.
Benim bebeğimde gündüz ve gece asla uyumuyor kırk takla atıyorum uyusun diye ama uyumuyor sinirlerim bozuldu.
Ve sürekli memede durmak istiyor çekince ağlıyor, emzik de almadığı için tek çare sussun diye memede tutuyorum orada beş dk on dk kestiriyor sonra uyumuyor bir daha ben de çaresiz durumdayım.
Help me 😍

Eklentiler

• 20240515_110108.jpg
    20240515_110108.jpg
    103,7 KB · Görüntüleme: 40
Biz dun gece masaAllah cok guzel uyuduk hatta ilk yataga gittigimizde bebegim 4 saat uyumus ilk defa cok sasirdik esimle... kizimda reflu var doktor ilac vermiyodu uykusu 5 dakka 10 dakka sonra basliyodu debelenmeye sizlanmaya uyaniyodu hemen, kuzenim bi surup onerdi hemen aldirdim esime aksam doyurmamda verdim. Kusmasida vardı reflu kaynakli , suratini eksitiyodu falan hicbirini yapmiyo aksamdan beri yatincada uyudu hep kendide cok yorgundu uykusuzluktan.

Kizlar kizimda reflu vardi doktor ilac vermiyo bizim doktorumuz ilaca karşı 😃 gazına kimyon diyo kabizligina zeytinyag diyo falan..
Kuzenim onerdi dun gece rahat bi uyku cekti kizim ilk defa, bu şurubu aldık uykusundan debelenerek aglayarak uyaniyodu.. agzinin kenarindan su akiyodu surati eksiyodu kusmasida vardi. Hepsini cozdu bu surup cok sukur. Doktorumuza danismadan kullanmaya basladik biz doktorumuz karşı... ama sizlerdede reflu sorunu varsa isterseniz danisarak kullanabilirsiniz.

Eklentiler

• 20240515_110421.jpg
    20240515_110421.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 42
Benim bebeğimde de sivilcelenme başladı bir krem verdi günde bir kere ince tabaka halinde kullanıyorum geçti sayılır.
Ama pütür pütür görüntüsü var.
Süt ürünlerine alerjisi mi var diye düşünüyorum 2 gündür peynir yoğurt vs yemiyorum bakalım.
Düzelme olacak mı ona bakacağım.
Bende dikkat ediyim o zaman bi kaç gün süt ürünleri yemiyim

Üzülmeyin lütfen pek çok anne bu durumda ve gerçekten yorgunluktan çaresizlikten herkese sinir oluyorum.
Benim bebeğimde gündüz ve gece asla uyumuyor kırk takla atıyorum uyusun diye ama uyumuyor sinirlerim bozuldu.
Ve sürekli memede durmak istiyor çekince ağlıyor, emzik de almadığı için tek çare sussun diye memede tutuyorum orada beş dk on dk kestiriyor sonra uyumuyor bir daha ben de çaresiz durumdayım.
Help me 😍
Sanırım hepimiz bu durumdayız🥲 anlattığınız gibi birebir aynılarını yaşıyorum çaresizlik hissiyle başetmek çok zor napıcaz bilmiyorum benimkisi emziği 5 dk falan tutuyo atıyo sonra

Bende de markası farklı olan var doktor enjektörle içeriye boşaltın dedi 1-2 damlayla açılmazmış
Cekiyomusun ben cekiyorum gayette aciliyo enjektorle bosaltinca sumukler icine gitmezmi cocugun😃😃 ay aklima direkt o geldi

Biz dun gece masaAllah cok guzel uyuduk hatta ilk yataga gittigimizde bebegim 4 saat uyumus ilk defa cok sasirdik esimle... kizimda reflu var doktor ilac vermiyodu uykusu 5 dakka 10 dakka sonra basliyodu debelenmeye sizlanmaya uyaniyodu hemen, kuzenim bi surup onerdi hemen aldirdim esime aksam doyurmamda verdim. Kusmasida vardı reflu kaynakli , suratini eksitiyodu falan hicbirini yapmiyo aksamdan beri yatincada uyudu hep kendide cok yorgundu uykusuzluktan.
Bizimkide aynı sanki bi sıkıntısı var gibi mırım mırım zorlanıyo bişeyle savaşıyo gibi gazını da çıkartıp yatırıyorum ama 5 dk sonra başlıyo huzursuzluğu doktora gidince sorucam belki reflüsü vardır. Şurup ne verdiniz acaba gaviscon mu

Cekiyomusun ben cekiyorum gayette aciliyo enjektorle bosaltinca sumukler icine gitmezmi cocugun😃😃 ay aklima direkt o geldi
Yok ters çevirdim bütün sümükler aktı dışarıya 😄😄 sonra çekme yaptım bende kalanları da aldım ama az bişey kalmıştı zaten

Tüm gaz damlalarını aynı anda verdı doktor eczacıda evet icilir dedi ama oglum gene mırın mırın yazık kıyamam fayda etmıyor bebeme bişey

Bizimkide aynı sanki bi sıkıntısı var gibi mırım mırım zorlanıyo bişeyle savaşıyo gibi gazını da çıkartıp yatırıyorum ama 5 dk sonra başlıyo huzursuzluğu doktora gidince sorucam belki reflüsü vardır. Şurup ne verdiniz acaba gaviscon mu
Gavusconu googledan baktim bebeklerde kullanılmamalıdır yaziyodu . az once uyandi o uyurken yemegimi yaptım rahatca onceden onu reflu yatagiyla masanin ustune yatirip oyle yapiyodum. Kısa kisa uyuyodu 5 dakka 10 dakka miril miril susmuyoduu hic cok uzuluyodum kendide cok yoruluyodu

Eklentiler

• 20240515_110421.jpg
    20240515_110421.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 30
Gavusconu googledan baktim bebeklerde kullanılmamalıdır yaziyodu . az once uyandi o uyurken yemegimi yaptım rahatca onceden onu reflu yatagiyla masanin ustune yatirip oyle yapiyodum. Kısa kisa uyuyodu 5 dakka 10 dakka miril miril susmuyoduu hic cok uzuluyodum kendide cok yoruluyodu
25inde doktor randevumuz var sorucam muhakkak sanki aynı sıkıntılardan bahsediyo gibiyiz. Bebekler huzursuz olunca çok üzülüyo insan acı çekiyo diye☹️

X