Ya ciddi misin nasıl bilinçsizce sanki ona kalmıs emzik vermek.Ben kendimdeydim cok ugrastik tutsun diye bi kac saat sonra ebe dedi ki çocuk aç kaliyo ugrasmayin uç alın dedi. Simdide birakamiyoruz. Bu arada ben sezeryandan geldigimde bebek odadaydi eltim gerizekalisi emzik vermis bebege. Bebegin ilk temasi emzige oldu yani..
Bebek susmamis odaya gelince cok aglamista ondan vermişYa ciddi misin nasıl bilinçsizce sanki ona kalmıs emzik vermek.
Bu yorgunluga alisiliyo canim kiyamam bende bazen sinirleniyorum valla ne yalann soleyim yatagi yumrukluyodum uyumuyo diyesonra banyoya gecip agliyodum yetemiyorum beceremiyorum diye. Ama inan ki alistim kendimi hep telkin ediyorum bu gunler gecicek ve sen bugunleri ozliceksin diyorum. Doya doya sev bebegimi diyorum.. bu yorgunluklardq gecicek ozlicez bu gunleri.
Şu enjektörle burna boşaltılanlardan mı canımDoktora gittik burundan serum verdi artık herhün bizde yapacağız
Benim bebeğimde de sivilcelenme başladı bir krem verdi günde bir kere ince tabaka halinde kullanıyorum geçti sayılır.Kızlar bebeğinizin yüzünde sivilcelenme kuruluk falan oldu mu? Genelde bebeklerde oluyomuş yüzüne sürebiliceğim nemlendirici falan var mı?
Üzülmeyin lütfen pek çok anne bu durumda ve gerçekten yorgunluktan çaresizlikten herkese sinir oluyorum.Uyumuyor ya gece artık çaresizlikten ağlıcaktım resmen çocuğumu uyutamıyorum her şeyi tam olmasına rağmen
Ben bunu kullaniyorum cok memnunum kesinlikle oneririm burnu tikanik cocukda uyumuyor.Şu enjektörle burna boşaltılanlardan mı canım
Biz dun gece masaAllah cok guzel uyuduk hatta ilk yataga gittigimizde bebegim 4 saat uyumus ilk defa cok sasirdik esimle... kizimda reflu var doktor ilac vermiyodu uykusu 5 dakka 10 dakka sonra basliyodu debelenmeye sizlanmaya uyaniyodu hemen, kuzenim bi surup onerdi hemen aldirdim esime aksam doyurmamda verdim. Kusmasida vardı reflu kaynakli , suratini eksitiyodu falan hicbirini yapmiyo aksamdan beri yatincada uyudu hep kendide cok yorgundu uykusuzluktan.Uyumuyor ya gece artık çaresizlikten ağlıcaktım resmen çocuğumu uyutamıyorum her şeyi tam olmasına rağmen
Bende dikkat ediyim o zaman bi kaç gün süt ürünleri yemiyimBenim bebeğimde de sivilcelenme başladı bir krem verdi günde bir kere ince tabaka halinde kullanıyorum geçti sayılır.
Ama pütür pütür görüntüsü var.
Süt ürünlerine alerjisi mi var diye düşünüyorum 2 gündür peynir yoğurt vs yemiyorum bakalım.
Düzelme olacak mı ona bakacağım.
Sanırım hepimiz bu durumdayızÜzülmeyin lütfen pek çok anne bu durumda ve gerçekten yorgunluktan çaresizlikten herkese sinir oluyorum.
Benim bebeğimde gündüz ve gece asla uyumuyor kırk takla atıyorum uyusun diye ama uyumuyor sinirlerim bozuldu.
Ve sürekli memede durmak istiyor çekince ağlıyor, emzik de almadığı için tek çare sussun diye memede tutuyorum orada beş dk on dk kestiriyor sonra uyumuyor bir daha ben de çaresiz durumdayım.
Help me
Bende de markası farklı olan var doktor enjektörle içeriye boşaltın dedi 1-2 damlayla açılmazmışBen bunu kullaniyorum cok memnunum kesinlikle oneririm burnu tikanik cocukda uyumuyor.
Cekiyomusun ben cekiyorum gayette aciliyo enjektorle bosaltinca sumukler icine gitmezmi cocugunBende de markası farklı olan var doktor enjektörle içeriye boşaltın dedi 1-2 damlayla açılmazmış
Bizimkide aynı sanki bi sıkıntısı var gibi mırım mırım zorlanıyo bişeyle savaşıyo gibi gazını da çıkartıp yatırıyorum ama 5 dk sonra başlıyo huzursuzluğu doktora gidince sorucam belki reflüsü vardır. Şurup ne verdiniz acaba gaviscon muBiz dun gece masaAllah cok guzel uyuduk hatta ilk yataga gittigimizde bebegim 4 saat uyumus ilk defa cok sasirdik esimle... kizimda reflu var doktor ilac vermiyodu uykusu 5 dakka 10 dakka sonra basliyodu debelenmeye sizlanmaya uyaniyodu hemen, kuzenim bi surup onerdi hemen aldirdim esime aksam doyurmamda verdim. Kusmasida vardı reflu kaynakli , suratini eksitiyodu falan hicbirini yapmiyo aksamdan beri yatincada uyudu hep kendide cok yorgundu uykusuzluktan.
Yok ters çevirdim bütün sümükler aktı dışarıyaCekiyomusun ben cekiyorum gayette aciliyo enjektorle bosaltinca sumukler icine gitmezmi cocugunay aklima direkt o geldi
Gavusconu googledan baktim bebeklerde kullanılmamalıdır yaziyodu . az once uyandi o uyurken yemegimi yaptım rahatca onceden onu reflu yatagiyla masanin ustune yatirip oyle yapiyodum. Kısa kisa uyuyodu 5 dakka 10 dakka miril miril susmuyoduu hic cok uzuluyodum kendide cok yoruluyoduBizimkide aynı sanki bi sıkıntısı var gibi mırım mırım zorlanıyo bişeyle savaşıyo gibi gazını da çıkartıp yatırıyorum ama 5 dk sonra başlıyo huzursuzluğu doktora gidince sorucam belki reflüsü vardır. Şurup ne verdiniz acaba gaviscon mu
25inde doktor randevumuz var sorucam muhakkak sanki aynı sıkıntılardan bahsediyo gibiyiz. Bebekler huzursuz olunca çok üzülüyo insan acı çekiyo diyeGavusconu googledan baktim bebeklerde kullanılmamalıdır yaziyodu . az once uyandi o uyurken yemegimi yaptım rahatca onceden onu reflu yatagiyla masanin ustune yatirip oyle yapiyodum. Kısa kisa uyuyodu 5 dakka 10 dakka miril miril susmuyoduu hic cok uzuluyodum kendide cok yoruluyodu