• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yasayan var mi bilmiyorum,
Bu arada daha cok erken demeyinn kendinize mutlaka bi hamile yastigi alinnn deliksiz uyuyorumm
ben suan alamadım ama alacagım ınsallah hamileliğim ilerlediğinde.. suandalık mutlaka bacagımın arasına bısey koyarım yukselti olarak oyle uyurum cok etkili gercekten

Sigara içiyor musun dedi evet dedim kac tane dedi 6 taneyi buluyor dedim bir şey demedi, benim teyzem 2 günde 1 Paket bitiriyormus , çevremde hamileliginde sigara içenler var birakamamislar ama çocuklarında bir sıkıntı yok şükür. Ben günde 12 13 tane iciyordm şimdi gün gün 4 belki 5 belki 6 taneyi buluyor. İşin garip tarafı günde 3 fincan Türk kahvesi tüketirdim ama kahveden tiksindim, sigara içmediğimde aşırı mide bulantim oluyor kusuyorum :KK43: kalbim çarpıyor anksiyetem tutuyor. Öğrendiğim zamanlar günde 3 tane içiyordum kafamı kaldıramıyordum kusmaktan. Sigarayi içmeye devam edince kesildi bilmiyorum psikolojikte olabilir ama içmediğim zaman yaşadığım stres bebege daha çok zarar veriyor gibi hissediyorum. Ben antidepresan da kullanıyordum öğrendiğim gibi bıraktım, allahtan ilaçlar bağımlılık yapmıyordu da bırakabildim.
benım gorumcem cınsıyetı ogrenene kadar devam ettı ıcmeye ama o bagımlı gıbı sureklı ıcmezd stresten baskılıyordu. masallah kızı cok saglıklı 10 . ayına gırdı

burada amacım ovmek degıldı hanfendı cintoniklime cintoniklime gordugum bır olayı aktardım. tabı kkı zararlı alıskanlıkların her bırı gebelık evresınde yasaklı ben kendım de tuketmıyorum .
Anlattığınız durumun övmekle bir ilgisi kesinlikle yok zaten. Ama herkesin yapısı birbirinden farklı, antidepresan ilaçları bırakamayan ve kullanan insanlarda var ve doktorlar bunu kâr zarar oranına bakarak tavsiye ediyor. Ben bayılacak gibi oluyorum anksiyeteyi yaşamayan bilemez çok illet bir şey. Organogenez döneminde antidepresanlarin çocuğa çok zararlı olabileceğini düşünüyorum keza sigarada öyle ama kar zarar oranına bakarak zaten sigarayı çok çok azalttım bana göre. Gönül ister hiç kullanmayalım ama kendimi biliyorum yaşayacaklarimi biliyorum.

Merhaba kızlar 2li test yaptıran var mı benim 2 ekimde randevum
Ay hadi inşallah güzel haberler alırsın🙏 Az kalmış. Benim de 9 Ekim tarihinde bir sonraki randevum. O gün 2 li test yapılacaktı normalde ama ben yaptırmayacağım yaşım 35 olduğu için. Direkt fetal dna tarama testi yaptıracağım (nifty) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Sonra kafamız rahat geçiririz hamişliğimizi.

Kahveden bende tiksindim, ben kolayı ibs hastalığı yüzünden bırakmıştım ama bu ara benim de canım istiyor, çay bardağının yarısı kadar içiyorum ama çok canım çekerse. Yani yemek söylemiştim yanında kola geldi o yüzden içtim hususi almadım bende sigarayı bırakamadım çok vicdan azabı çekiyorum ama yapacak bir şey yok.

Ben sigaradan tiksindigim an acaba dedim yoksa gunde 1.5 paket bitiriyordum ama ne olsuysa sigaraya olan tiksinti beni bitirdi simdi esimle kavga ediyoruz biraz dumani gelse bitiyorum ben hemen ögürmeye basliyorum.. ama kahveye duskun olmayan ben türk kahvesi manyagi oldum senin tam tersin 😃 bu bebeler bizim ayarlarimizla oynadi bacimmm 😭😂😂

9+3 ten merhaba karın agrım azaldı sanki bir uyku istegim kaldı normal mi sizde durumlar nedir:)
Ay cok guzel agrilariniz azalmis cok sukur benim hala devam ediyor. Uyku istegi bazen geliyor bende de ama normal buda bizler icin bence artik bedenimiz bi minnaga da calisiyor cunku dimi 🥹

dısardan yemek yiyor musunuz ? Ben yiyorum ve uzun zamandır da canım adana dürüm/Urfa dürüm istiyor yesem bir şey olur mu ?
İyi pişmiş olduktan sonra ve bildiğin temiz bir yer yapıyorsa sorun olmaz. Et protein sonuçta. Canın çekiyorken ye vala. Ben hep zorlayarak yiyitorum canım asla bişi çekmiyo. Yaşamımı idame ettirmek için yemek yiyiyorum resmen güçten düşmeyim diye. Sanırım iyice vitaminsiz kaldım ağzımda aft lar çıkmaya başladı. 🥺

Ben hamilelikten önce çok severdim kolayı, nasıl olduysa nefret ettim gazlı içeceklerden, sadece gazlı değil çay ve kahveden de nefret ettim, Allah' tan ayran, süt, meyve suyu içebiliyorum 🧚‍♀️
Ay evet ya günde 3 kupa kahve içen ben, kokusuna gelemez oldum. Bir yudum aldım geçen eşimden, dedim ben nasıl içmişim bunu bunca zaman. İğrenç

İyi pişmiş olduktan sonra ve bildiğin temiz bir yer yapıyorsa sorun olmaz. Et protein sonuçta. Canın çekiyorken ye vala. Ben hep zorlayarak yiyitorum canım asla bişi çekmiyo. Yaşamımı idame ettirmek için yemek yiyiyorum resmen güçten düşmeyim diye. Sanırım iyice vitaminsiz kaldım ağzımda aft lar çıkmaya başladı. 🥺
dün akşam prilam kullanmaya başladım, antibiyotik kullanıyorum ve kusma riskini almak istemedim. Bugün beşinci haftamdan beridir ilk defa kendim yemek yapıp yedim artık psikolojik mi bilmiyorum ama çok çok iyi geldi. Şu an 10+4üm, prilam mutlulukmuş 😅

Ay cok guzel agrilariniz azalmis cok sukur benim hala devam ediyor. Uyku istegi bazen geliyor bende de ama normal buda bizler icin bence artik bedenimiz bi minnaga da calisiyor cunku dimi 🥹
İnsallah normaldir:)
Sizin kac haftalık peki?

Back