2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de var çok kötü kabız gaz şişlik sabah kahvaltısıyla şişmeye başlıyorum bugün ebem bol su iç kayısı kuru siyah çekirdekli üzüm suyunu da demleyip kullanabilirsin tüketmeye calis dedi maden suyu da iyi gelir dedi ama bana fayda etmiyor tekrar doktora gittiğimde bi ilaç bişey verir belki söyleyeceğim ebe de bu haftalarda kabızlık iyi değil dedi

Kilo aldınız mı kızlar, merak ediyorum, ben hiç kilo alamadım aynı kiloda ilerliyorum, biraz üzülüyorum normalde 1-2 kilo öneriyor doktorlar ilk trimester döneminde, sizler ne durumdasınız?
Ben de bugün tartıldım aynı kilom ebe çok iyi kilo almamissin dedi bu haftalardan sonra almaya başlarsınız 9 kilo senin için normal onun üstüne çıkmamaya çalış dedi ama bebek besleniyor her şekilde merak etme dedi bana

Hanımlar merhaba. Ben de birkaç gündür ayaklarımın buz gibi olduğunu fark ettim. Hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Havalar da sıcak bulunduğum yerde aslında
Ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım hamilelikle alakalı mıdır bilmiyorum ama dikkat et

Ay çok teşekkür ederim, çekirdekli üzümü bayağı çay gibi demleyip öyle mi tüketmek gerekiyormuş? Deneyeyim. Doktor kabızlık için duphalac kullanabilirsin dedi ama ben şurup gibi ve aşırı tatlı olduğu için asla içemiyorum

9 kiloyu bu mesajını okurken aldım ben Aşırı yatkın vücudum kilo ve ödeme. Hayatım boyunca hep dikkat etmek zorundayım çok çok zorr İradeli biriydim ama artık değilim tüm düzenim bozuldu doğuma yuvarlanarak gidicem

Evet kuru halini hem de sıcak suda bekletip iç dedi bana size iyi gelir umarım

Bunu bana söylerken aynı şeyi düşündüm tabi 9 kilo iyidir deyip kafa salladım bende çok kolay kilo alıp veririm ama bı veremezsem kkokusu da yok değil neyse kilo alınır verilir hiç öyle diyetle oğrasamam

Aynı şeyler benim için de geçerli sonunda ne olucaz bilmiyorum ve sürekli açım hep bir şeyler yiyesim var

Aynı şeyler benim için de geçerli sonunda ne olucaz bilmiyorum ve sürekli açım hep bir şeyler yiyesim var
Çok güzel olucaz boşver. hamileliğin tadını çıkar diyor doğum yapanlar ya bir de gerçekten olumsuz düşün onu düşün bunu düşün her şey zaten olacağına varıyor ben dalgaya vuruyorum artık akışa bıraktım her şeyi

Aynen sağlıkla gelsinler de inşallah

3 tane kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah aç karna içtim kayısıları da yedim kayısı suyu içiyorum bol bol bir nebze iyi geliyor ama çok fenayım bende karnım 5 aylık gibi

Hanımlar merhaba. Ben de birkaç gündür ayaklarımın buz gibi olduğunu fark ettim. Hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Havalar da sıcak bulunduğum yerde aslında
Olabilir. Bana da arada sıtma girer gibi birden üşümek geliyo hala.

3 tane kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah aç karna içtim kayısıları da yedim kayısı suyu içiyorum bol bol bir nebze iyi geliyor ama çok fenayım bende karnım 5 aylık gibi
Bana da hiç biri sen misin demedi tık yok akşama koca bir göbüş oluyorum bu akşam zeytin yağı içtim inş biseyler olur da rahatlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…