- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 32
Bende de var çok kötü kabız gaz şişlik sabah kahvaltısıyla şişmeye başlıyorum bugün ebem bol su iç kayısı kuru siyah çekirdekli üzüm suyunu da demleyip kullanabilirsin tüketmeye calis dedi maden suyu da iyi gelir dedi ama bana fayda etmiyor tekrar doktora gittiğimde bi ilaç bişey verir belki söyleyeceğim ebe de bu haftalarda kabızlık iyi değil dediBenim dün karnım gerçekten 6 aylık gebe gibi şişmişti, çok zor bir akşam geçirdim öğürüp durdum kafamı tutamadım resmen halsizlikten sürekli oturduğum yerde uyuyakaldım. Sabah şişkinliğim biraz inmişti daha dinç uyandım. Gaz insanı böyle at tepmiş gibi yapıyor mu ya, gerçekten covid olduğumda bile kendimi bu kadar hasta hissetmemiştim.
Ben de bugün tartıldım aynı kilom ebe çok iyi kilo almamissin dedi bu haftalardan sonra almaya başlarsınız 9 kilo senin için normal onun üstüne çıkmamaya çalış dedi ama bebek besleniyor her şekilde merak etme dedi banaKilo aldınız mı kızlar, merak ediyorum, ben hiç kilo alamadım aynı kiloda ilerliyorum, biraz üzülüyorum normalde 1-2 kilo öneriyor doktorlar ilk trimester döneminde, sizler ne durumdasınız?
Ayaklarını sıcak tutmaya çalış canım hamilelikle alakalı mıdır bilmiyorum ama dikkat etHanımlar merhaba. Ben de birkaç gündür ayaklarımın buz gibi olduğunu fark ettim. Hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Havalar da sıcak bulunduğum yerde aslında
Ay çok teşekkür ederim, çekirdekli üzümü bayağı çay gibi demleyip öyle mi tüketmek gerekiyormuş? Deneyeyim. Doktor kabızlık için duphalac kullanabilirsin dedi ama ben şurup gibi ve aşırı tatlı olduğu için asla içemiyorumBende de var çok kötü kabız gaz şişlik sabah kahvaltısıyla şişmeye başlıyorum bugün ebem bol su iç kayısı kuru siyah çekirdekli üzüm suyunu da demleyip kullanabilirsin tüketmeye calis dedi maden suyu da iyi gelir dedi ama bana fayda etmiyor tekrar doktora gittiğimde bi ilaç bişey verir belki söyleyeceğim ebe de bu haftalarda kabızlık iyi değil dedi
9 kiloyu bu mesajını okurken aldım benBen de bugün tartıldım aynı kilom ebe çok iyi kilo almamissin dedi bu haftalardan sonra almaya başlarsınız 9 kilo senin için normal onun üstüne çıkmamaya çalış dedi ama bebek besleniyor her şekilde merak etme dedi bana
Evet kuru halini hem de sıcak suda bekletip iç dedi bana size iyi gelir umarımAy çok teşekkür ederim, çekirdekli üzümü bayağı çay gibi demleyip öyle mi tüketmek gerekiyormuş? Deneyeyim. Doktor kabızlık için duphalac kullanabilirsin dedi ama ben şurup gibi ve aşırı tatlı olduğu için asla içemiyorum
Bunu bana söylerken aynı şeyi düşündüm9 kiloyu bu mesajını okurken aldım benAşırı yatkın vücudum kilo ve ödeme. Hayatım boyunca hep dikkat etmek zorundayım çok çok zorr İradeli biriydim ama artık değilim tüm düzenim bozuldu doğuma yuvarlanarak gidicem
Sağlıkla gelsinBiz de 24 Nisan dogumlu olcaz uygulama göre ama ben sezeryan oluyorum . Mart gibi dogar diyoruz. 8 haftalık olduk
Aynı şeyler benim için de geçerli sonunda ne olucaz bilmiyorum ve sürekli açım hep bir şeyler yiyesim varMidem şiş, gaz sancısı var kabız olmadığım halde. Sütyenlerim artık olmuyor. Kilo almadığım halde heryerim şiş ki belim incedir resmen bel oyuntum kalmadı. Kıyafetlerimi hiç yakıştıramıyorum bazıları olmuyor. Son aylara doğru facia olucam galiba
Çok güzel olucaz boşver. hamileliğin tadını çıkar diyor doğum yapanlarAynı şeyler benim için de geçerli sonunda ne olucaz bilmiyorum ve sürekli açım hep bir şeyler yiyesim var
Aynen sağlıkla gelsinler de inşallahÇok güzel olucaz boşver. hamileliğin tadını çıkar diyor doğum yapanlarya bir de gerçekten olumsuz düşün onu düşün bunu düşün her şey zaten olacağına varıyor ben dalgaya vuruyorum artık akışa bıraktım her şeyi
3 tane kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah aç karna içtim kayısıları da yedim kayısı suyu içiyorum bol bol bir nebze iyi geliyor ama çok fenayım bende karnım 5 aylık gibiBende de var çok kötü kabız gaz şişlik sabah kahvaltısıyla şişmeye başlıyorum bugün ebem bol su iç kayısı kuru siyah çekirdekli üzüm suyunu da demleyip kullanabilirsin tüketmeye calis dedi maden suyu da iyi gelir dedi ama bana fayda etmiyor tekrar doktora gittiğimde bi ilaç bişey verir belki söyleyeceğim ebe de bu haftalarda kabızlık iyi değil dedi
Olabilir. Bana da arada sıtma girer gibi birden üşümek geliyo hala.Hanımlar merhaba. Ben de birkaç gündür ayaklarımın buz gibi olduğunu fark ettim. Hamilelikle bir bağlantısı olabilir mi? Bunu yaşayan var mı? Havalar da sıcak bulunduğum yerde aslında
Nasıl bir kasılma? şiddetliyse ve yarım saatten uzun sürerse acile git bence. Ağrı kesici bir fitil vs verirler en azından. Geçmiş olsunKasılmam va rnormal mi ki ya tedirgin oldum
Aynen çok nadir de olsa bende yaşıyorum bunuOlabilir. Bana da arada sıtma girer gibi birden üşümek geliyo hala.
Bana da hiç biri sen misin demedi tık yok3 tane kuru kayısıyı geceden suya koyup sabah aç karna içtim kayısıları da yedim kayısı suyu içiyorum bol bol bir nebze iyi geliyor ama çok fenayım bende karnım 5 aylık gibi