2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aha benımde aynısı eskıdende vardıda artması sasırttı sonra ınternete 9.hafta yazdım bu hafta artar yazıyor
10+6 dan bildiriyorum çoookk fena buralarda o ağrı hiç öncekilere benzemiyor sanki çamaşırınız sıkıyor gibi ama değil sanki tuvaletiniz var gibi ama değil ne yana yatsaniz ağrıyor

Bogazımı sardım beklıyorum gecmesını hasta hasta işe gidem acile bi girerim ama

Büyük beden ya zaten o da geniş olur diye düşündüm ama bilemedim de en küçüğü 42 beden. İlk zamanlarda hiç sevmiyorum hamile pantolonu
Ben de bu modelleri tercih ederim büyük ihtimal bi de havuç kesim pantolar da rahat olabilir yine belden lastikli

Arkadaşlar birşey sorucam Çok ŞÜKÜR bebeğim en son bu haftaki kontrolde sağlıklı gözüktü
Genelde mide bulantım oluyordu yani 6. Ve 7. Haftada bi kesilmişti bi iki gün gelmişti salı kontrolüm vardı dün yani çarşamba gene mide bulantım sabah oldu geçti akşama kadar rahattım bu sabah sadece sarı su istifra ettim ama normaldeki gün içindeki gibi mide Bulantım olmuyor dünde öyleydi normalmi acaba arkadaşlar şuan sanırım 8+0 yada 1 oldum

arkadaşlar merhaba, verdiğim kan testlerinde cmv ıgm pozitif çıktı, avidite testi verdim. sonuç 5 gün kadar sonra çıkacakmış beklemek gerçekten çok zor, korkuyorum. bu durumu yaşayan oldu mu? olduysa bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Kış hamileliği geçireceğiz ben şimdiden fitilli triko elbise stokluyorum pantolon giyenler fitilli de tercih edebilir çalıştığı ortam müsaitse
Ben aslında evden çalışıyorum. Sanırım kendime 1 kış elbisesi 1 tane de hamile pantolonu alsam yeterli olur, boşa da masraf yapmamış olurum. sürekli gezip tozan dışarı çıkan biri de değilim. Eşofmanla da çıksam sorun etmem.

Hali yaş 26 sat:14 Temmuz kalp atışı 6+4 benide ekleyebilir misiniz

Bogazımı sardım beklıyorum gecmesını hasta hasta işe gidem acile bi girerim ama
Doktoruma sordum taze zencefil tüketmekte sakınca yok dedi. Ben de küçük küçük soğrayıp kaynatıyorum kök sebze olduğu için. İçine biraz limon ve bal koyup içtim geçen çok iyi geldi. Hem mide bulantısına iyi geldi hem de boğazımı yumuşattı. Zencefil çok faydalı bağışıklığa da iyi geliyor.

Benim de pozitif çıkmıştı avidite testim temiz çıktı yalancı pozitifmiş, seninki de öyledir inşallah. Değilse bile çok korkulacak bir şey değil aslında biraz araştırma yapınca göreceksin, boşuna stres yapma.

inşallah, dua ediyorum bunun için. O kadar çok okudum ki dünden beri anlatamam, eşimde şehir dışında üstüne tek başıma düşünüp, okuyup durdum. avidite test sonucum temiz çıksa mutluluktan ağlıycam sanırım

bir de ıgg değeriniz ne kadar dı onu da merak ettim, bir bağlantısı olabilir mi avidite ile diye

BENDE korkudan beliritlerim gitti diye acilden girmiştim valla içim içimi yiyordu .
sonra bisey olmadıgını ogrendım ama memnun kalmadım yenıden gorundum cok sukur hıcbır sıkıntı yoktu
bu donemde cok hıslı oluyoruz gerçekten ınsallah sorunsuz hamıelıkler yasayıp hayırla saglıkla kucagımıza alırız kızlar <3<3
ara ara belirtilerin gitmesi sonra yenıden daha az gelmesi normal kabul edilebiliyor ama sen nası rahat edeceksen oyle hareket et tatlım.

kızlar merhaba, ilk 3 aylık dönemde sarı su kusan var mı, ilaç olarak ne kullandınız?
ben kustum ama bır kez mı ne oldu. bellkı geceden yedıgım dokundu dıye de dusunuyorum ay cok fenaydı ilaç kullanmadım canım. sen tekrar ederse doktoruna sor bence en ıyısını o soylecektir

Anladım canımm bendede var o hal
Ama ben Salı gözüktüm doktoruma Çok ŞÜKÜR iyi bebiş
Ama daha öncede yaşamıştım 6. Haftada bi gitmişti bulantı 2 gün felan sanırım değişiyor sanırım die düşünüyorum canımm birde tedaviyle olduğu için ilaçlar kullanıyorum onlardamı etkiliyor bilmiorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…