2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
O benim dunki durumdu.burun tikanikligi bide hafif burunda kanama..ben bugun inanilmaz kotu uyandim.bulantiya uyandim resmen. 1.5 saat boyunca epey kotuydum.ogurdum defalarca ama kusamadim.sonra ise gitmek icin evden cikinca 20 dk kdr yurudum yolda meyve suyu aldim.minik minik ictim.toparladim suan daha iyiyim.
Mide bulantısı kötü oluyor ya inşallah kısa sürede gecer 🙏 bir de benim sinüzitten dolayı geniz akıntım oluyordu, sabahları uyandığımda genzim dolu gibi oluyor hem burun tıkalı hem genzim dolu nefes alisim zor oluyor

Hep böyle diyorlar ama ben boş gebeliğimde bir şeylerin ters gittiğini bu şekilde anlamıştım ve dr'a gitmiştim 🙄 toksoplazma vs testlerini yaptirmami istemişti Dr, sağlık ocağında yaptırdım. Tedaduk ki sağlık ocağındaki Dr betayi da eklemiş testlere 2900 kusurdu 6+5teyken. Görünce şok oldum dr'a gittim biz bu haftalarda beta bakmayız falan dedi, kese bozulmaya başlamış demişti. Yani bu şekilde anlaşılabilir bazı şeyler demek ki 🤔
Gerçekten böyle riskli durumlar için bakılması gerek.. çok kızdım şuan bilseydim bu bilgiyi net zorla baktirtirdim. Sanki kendileri bakıyor niye böyle bakmak istemiyorlar vs anlamıyorum çok yokuşa sürüyorlar bazen işi

Gerçekten böyle riskli durumlar için bakılması gerek.. çok kızdım şuan bilseydim bu bilgiyi net zorla baktirtirdim. Sanki kendileri bakıyor niye böyle bakmak istemiyorlar vs anlamıyorum çok yokuşa sürüyorlar bazen işi
Olumsuz şeyler düşünme canım, her şey olacağına varıyor zaten. Hem sen keseni gormustun karından. Benim o zaman kesem zaten küçükmüş ama Dr endiselenmemi istemedi demek ki. Sen kafana takma, şimdi yine testleri yaparken özellikle beta istemicem bakarsa kendi eklesin, çünkü çok kafa yoruyoruz böyle psikolojimiz bozulur

Bak neye denk geldimmm bende de burun tıkanıklığı vardı her şeyin sebebinin bebiş olması ne acayip 😍 golden-snitch golden-snitch

Eklentiler

• IMG_4285.png
    IMG_4285.png
    109,3 KB · Görüntüleme: 36
Yaaa bebislerimizin kalbi mi oluştu o zamaan😍 her ne kadar uygulamalarda oluştu dese de henüz duymadığım için inanamıyorum, ama burnum tıkandığına göre kanıtı mi bu 😍😍
Bu hafta benimki oluşuyor cuma günü atmaya başlayacakmış😍 35.günde yani tam 5+0’da atmaya başlarmış senin minişinin çoktaan başladı😍

Evhamlı anne geldi🥲 beta artışına kafayı takmış durumdayım kızlar. İkinci betam 2,5 kat artmıştı. Üçüncü betam 3 katından az daha fazla arttı. Dördüncü betam yine 2,5 kat artmış. Artış hızı düşmüş yani bu bi problem mi sizce? Evet yine katlamaya devam ediyor ama bi önceki 3 kattan fazla olunca bilemedim. Sırasıyla 47,7-122,8-379,3-997,2

Evhamlı anne geldi🥲 beta artışına kafayı takmış durumdayım kızlar. İkinci betam 2,5 kat artmıştı. Üçüncü betam 3 katından az daha fazla arttı. Dördüncü betam yine 2,5 kat artmış. Artış hızı düşmüş yani bu bi problem mi sizce? Evet yine katlamaya devam ediyor ama bi önceki 3 kattan fazla olunca bilemedim. Sırasıyla 47,7-122,8-379,3-997,2
Bence boşu bosuna stres yapıyorsun 😊 benim boş gebelik olan hamileliğimde betam 181-339du 2 katı bile değildi. Sen 2,5 kat artmasina acaba mi diyorsun 😅 boşuna stres canım vücut saat gibi matematiksel şekilde işlemiyor 😊

Olumsuz şeyler düşünme canım, her şey olacağına varıyor zaten. Hem sen keseni gormustun karından. Benim o zaman kesem zaten küçükmüş ama Dr endiselenmemi istemedi demek ki. Sen kafana takma, şimdi yine testleri yaparken özellikle beta istemicem bakarsa kendi eklesin, çünkü çok kafa yoruyoruz böyle psikolojimiz bozulur
Evet ya nasip ne diyelim.. Allah inşallah kucağımıza sağlıklı bir şekilde verir bebislerimizi

Yaaa bebislerimizin kalbi mi oluştu o zamaan😍 her ne kadar uygulamalarda oluştu dese de henüz duymadığım için inanamıyorum, ama burnum tıkandığına göre kanıtı mi bu 😍😍
35 günlük olunca atmaya başlıyor kalpleri ama biz ultrasonda 35ten en erken 1 hafta sonra en geçte 2 hafta sonra duymaya başlıyoruz 🥰

X