2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Uyandığında tekrar uyutmayı deniyor musun? Bizimkide 45. Dkda uyanangillerden ama beşiği sallayınca uyuyor bir yarım saat daha tabi mutlu ve enerjik uyandıysa ona çare yok

7.40 uykusunh 3. uyku tibi
Görmüyor mu peki sabahlayaviliyor mu o şekilde. İmkanı yok ben 7.40 gibi yatırsam kesin 8.30 da kalkar 11 i bulur tekrar uyuması mesela.

Ben şurda gördüm. 6ya yaklaşınca yapmayı düşünüyorum
Ben şurda gördüm. 6ya yaklaşınca yapmayı düşünüyorum
ya burda ki 9.30 13 17 de 10 dk uyku diyor ya bh çok zor değil mi kaç gün yapılacak mesela bu benim çocuğum dayanamaz ki birden buna. 2 saatte bir şekerleme yapan çocuk sonuçta. Biraz garip geldi hepsi bu şekilde mi alıştırıyor acaba

7.40 uykusunh 3. uyku tibi
Görmüyor mu peki sabahlayaviliyor mu o şekilde. İmkanı yok ben 7.40 gibi yatırsam kesin 8.30 da kalkar 11 i bulur tekrar uyuması mesela.
7:40 Uykusunu gece uykusu yapması için banyo- masaj-emzirme gece uykusu rutini yaptım. Uyanıklık penceresini ayarlamakta zorlanıyorum çünkü direniyor. Bu ataktan önce 2 saatte bir kesin uyuyordu

Eklentiler

• image.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 28
Onun bir yöntemi var heralde tüm bilgiyi vermiyor işte

7:40 Uykusunu gece uykusu yapması için banyo- masaj-emzirme gece uykusu rutini yaptım. Uyanıklık penceresini ayarlamakta zorlanıyorum çünkü direniyor. Bu ataktan önce 2 saatte bir kesin uyuyordu
23 Ekim de kü gibi bizim de uykular mesela ama ben ilk uykuyu yanında bende uyuduğum için emzir yatır şeklinde 2 saate yakın uyutuyorum. Ondan sonra 2 ser saat arayla 45 dk yarım saat uyuyor. Ama normalde olması gereken sanırım 2 uyku. Onun saatleri nasıl bilmiyorum

Sağolsun ne diye paylaşım yapıyor o zaman. Parasını verin anlatayım desin başta saçma sapan böyle yarım yarın paylaşım olur mu
Vermeye razıyım ama kadının listesi çok dolu, ben işe başlayacağım ocakta çocuk kendi kendine uyusa harika olur yoksa kayınvalidem çok zorlanır

İlk uykuda ben de yanına yattım sabah 7 de kalkınca kötü oldum baya dkdldödödö yanına yatmama rağmen 55 dk uyumuş

Bizde iki saatte bir uyuyorduk. Bir gün zorladım uyutmadım sonra kendiliğinden saatler düzene girdi. 2.30 saat aralık koyuyorum genelde 30 veya 45. Dkda uyanıyor bebekler tam uyanma aşamasında yanına gidip emziğini veriyorum beşiğini sallıyorum ya da tam uyanırsa ayağımda sallıyorum o şekilde uykusu uzuyor. Uykusunu iyi alınca da 2.30 saat dayanıyor diğer uyku aralıklarına. Sadece 5 uykusunu kısa yapmak uyandırmak çok zorluyor beni kısa da yapsam gece birşey değişmedi ama :)

gece çok uyanan bebekler için iki uykuyu tavsiye etmiş mesela. 2. Uykuyu 14.30da uyutun diyor çok zor kademeli kademeli 15-30 dk artırarak gidilecek sanırım.

Vermeye razıyım ama kadının listesi çok dolu, ben işe başlayacağım ocakta çocuk kendi kendine uyusa harika olur yoksa kayınvalidem çok zorlanır
Mm hiç görmemiştim bu kadını bilmiyordum.
emzik kullanıyor musunuz onla yanında tıpışlaekwn felan uyumaz mı mesela.

45. Dakka da uyanınca kaç dk da uyusun mesela

Ya o da kötü mesela 5 te kinde uyandırınca 8-9 a kadar çocuk huysuz bi şekilde saat dolduruyor. Onu da denedim ben.
Ama ben şu şekilde yapıyorum genelde 6-7 gibi
Uyanıyoruz biz hiç daha geç uyanmadı. 2 saat geçiyor 8.5 9 da uyuyor yanında yatarsam 1.5 2 saati buluyor 10-11 gıbı uyanıyorsa 12-1 hıbı uyuyor 45 dk böyle 3 uyku yapıyoruz. Ama gece de gene 2 saate 1 kalkıyor. 1-3-5 gıbı. Bazen 4 defa kalkıyor sık uyanıyor ona çözüm bulamıyorum günde 2 uyku olsa rahat eder miyiz bilmiyorum

45. Dakka da uyanınca kaç dk da uyusun mesela
Benimki hemen 3-5 dkda geri dalıyor zaten huzursuz uyanıyor dalmaya meyilli oluyor. Bebişi yan döndürüp poposuna pat pat vurunca da mayışıyor o da bir yöntem. Ama gülerek uyandıysa ve uykusu olduğunu biliyorsam ayağımda sallıyorum çünkü gözgöze gelince kendimi tutamıyorum bende gülüyorumsjdjjf

20 dkdan faazla da uyutmak için uğraşmayın diyorlar*

Biz gece sayısız kere uyanıyoruz özellikle 2den sonra asla dalamıyor yarım saatte bir kalkıyor resmen. Ben deneyeceğim yavaş yavaş. Eğer düzelirse yazarım buraya

Nasıl gidiyor eğitim
Ay bununla ilgili naçizane deneyim düşüncelerimi yazayım belki fikir olur size de. Her şeyin bir saati ve süresi var ve bunu size eğitim veren kişi söylüyor bebeğin ayına göre tabi. Ben çok gergin başladım eğitime zaten çünkü çok korkuyordum bebeğim çok dirençli diye. Neyse İlk gün ilk uykudan eğitime başladık ve Alp gerçekten çok dirençli çıktı. İlk uykusu 9 da olması gerekirken 14.00 a kadar uyumadı .(bazı teknikler deniyorsun her seferinde) ben o saatten sonra vazgeçtim çünkü dayanamadım bu kadar ağlaması bağırması beni aşırı etkiledi(sürekli kucağımdaydi temas öpücük vs vardı sakinleşiyordu her seferinde ama yatakta hep ağladı asla uykuya dalamadi) neyse 14.00dan sonra eğitimi bırakıp memede uyuttum ve o gün full ağladım. Eğitim veren kişi de ilk gün bunların olabileceğini söyleyip beni cesaretlendirmeye çalıştı hep. Akşam eşimle konuşup salı günü tekrar son 1 kez denemeye karar verdik olmazsa vazgeçerim dedim. Salı günü daha erken kalktık ilk uykuya 27. Dk da geçti,ikinci uykuya 9 dkda geçti 3. Uykuya 20 dkda geçti ve 1 saat 40 dk uyudu son uykuda.baya cesaretlenmistim taaakii son 4. Uykuya kadar. 4. Uykuda hiç sakinlesmedi çok bağırdı eşim de evdeydi ve biz 6. Dkda vazgeçtik egitimden. Yani ben yapamadım ne Alp ne ben buna hazır değilmişiz onu anladım. Belki biraz daha büyüyünce daha yumuşak bir geçişle tekrar denerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…