- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.869
Öyle deme kız kimse beni beklemiyodu sir gibiydim shdhdjsksdjfHahahahahaha benim zeka seviyem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme kız kimse beni beklemiyodu sir gibiydim shdhdjsksdjfHahahahahaha benim zeka seviyem
Yemin ediyorum bunu yazmaya geliyodum hiç de kilo yokmuş ben kilolu sanıyordum gulumsebebekKekledi kız bizi valla ben kilolu biri bekliyordum yemiş bizi gulumsebebek
Mezuniyetine 40 günlük bebesiyle gitmeyende ne bileyim üst düzey havalıAhhahahahahah ben bir ara grupta demiştim son sınıfım diye intörnüm diye. Salı günü fakülteye derse girdim çarşamba günü doğuma gittim, mayıs ayı derslerini hamileyken verdim. Mezuniyet gününde kırkımız çıktıEki Görüntüle 3469296
Ögrendigim için sormadım bu aradaAhahahahaha ayy anladı herhalde sesi cikmiyo dedim
Amanın herkes ifşa mı oldu keşke ınstada takipleşsek beni kaynanası turkıyenın en kurnaz kadınından bulabilirsinizAy ben ev tasınma telasından anlamadım hangi sıra bende
Hani seninde fazlan vardı ben bişe göremedimYemin ediyorum bunu yazmaya geliyodum hiç de kilo yokmuş ben kilolu sanıyordum gulumsebebek
Golden seni buldular miAhahahahaha ayy anladı herhalde sesi cikmiyo dedim
Yaa nasıl bir tip hayal ettin çok merak ettim çok teşekkür ederimm senin güzelliğin oÖgrendigim için sormadım bu arada
çok nostaljik bi kadınsın ben seni höd höd birisi bekliyordum yanılmışım eski flimlerden fırlamış gibisin maşallah
Ohooo neler oldu neler sen beni bul yeterAmanın herkes ifşa mı oldu keşke ınstada takipleşsek beni kaynanası turkıyenın en kurnaz kadınından bulabilirsiniz
Oha bende gulumsebebek sende kendine duba gibiyim diyosan yuhh taş gibisin hatta zayıflama maşallahYemin ediyorum bunu yazmaya geliyodum hiç de kilo yokmuş ben kilolu sanıyordum gulumsebebek
Cnm sen ile Nurdan düye biri sanki instalarinizi vermiştiniz bakmiştim sağlikciydi birinizAmanın herkes ifşa mı oldu keşke ınstada takipleşsek beni kaynanası turkıyenın en kurnaz kadınından bulabilirsiniz
Eski fotolarım onlar sen şimdi gör bir de 40 fotisini deme hiç bebiş gobusu kapatiyoHani seninde fazlan vardı ben bişe göremedim
Severim ama o ben degilimmelegim can turuncu seviyor musun kuzum
Valla öyle çok tatlıOha bende gulumsebebek sende kendine duba gibiyim diyosan yuhh taş gibisin hatta zayıflama maşallah
Yok o ben değilimCnm sen ile Nurdan düye biri sanki instalarinizi vermiştiniz bakmiştim sağlikciydi biriniz
Olsunnn yüzün çok masum sempatikEski fotolarım onlar sen şimdi gör bir de 40 fotisini deme hiç bebiş gobusu kapatiyo
Ben buldum herkesiGolden seni buldular mi