- 25 Mayıs 2023
- 4.161
- 6.574
Kesin o sırada inci ağlamıştırCümleyi tamamlayamaman peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin o sırada inci ağlamıştırCümleyi tamamlayamaman peki
Ayy nerden konu bi anda benim dudaklara geldiOha cesurun dudaklar şaka mııııııı
Kız at gibi kadınsın maşallah hiç kiloluyum deme ben kilo felan göremedimBu stalkerin kalanları bulması için kafayı k
Vallahi ne yalan söyleyim kavgalıyken ettiğin tüm hakaretler haklı yereymiş
Çukurova üniversitesi mezunu Leyla geldiysen 3 kere vur
özgeyi bulsan tüm topik onda
Cidden mi kızz ama sen gerçekten çok daha güzelsin bide tribini çekiyorsun önce bi düşünmesi lazım ben ne sevap işledim de Allah bana bu kadını verdi diye.
Benimki de farklı değil bi at hırsızı kılıklı da bende
Kıyamam bak okadar sorduk gene bu vefalı kız cevap verdiMurat doruk ama foti çekinmedik biz
goldenla ozge bulmuş beniAşırı deşifre
Kim bulmuş Allah adı verdim söyle
En yakıştırdığım çift
Milyonlarca yürek akıllarda tek soru Leyla kim
Hahahahaha bizi herkes safiye soymanla Faik Öztürk’e benzetirAşırı deşifre
Kim bulmuş Allah adı verdim söyle
En yakıştırdığım çift
Milyonlarca yürek akıllarda tek soru Leyla kim
Senide görürsek rahatlıcaz de@Begonya2 nerdesin begonya, kız tatile gittin geldin bize söylemedin , bir doğurdun doğuruş o doğuruş terk ettin bizi
Allah seni napmasin ne güzel naza cekiyorduk gulumse beni buldular sende ekleKıyamam bak okadar sorduk gene bu vefalı kız cevap verdi
Kız senin gözlerin ne kadar güzel öyle masallah maşallahHahahahaha bizi herkes safiye soymanla Faik Öztürk’e benzetir
Eki Görüntüle 3469291
LeylaaaaaaaEeeee yeteeerr uleeen Tesettürlü biri var ya hani o benim
evetP Pembepilates profilinde pati ve stetoskop emojisi mi var
Kimleri buldunuuuuuz ben duşun yolunu bulamıyorum bu nasıl azimKıyamam bak okadar sorduk gene bu vefalı kız cevap verdi
Kız çaldım yaaDemekki sen beni buldun, kız çalsana kapıyı çok merak ediyorum seni 1 yıldır
Aay valla ben bilmiyom bı ismini biliyomBeni bulmak çok kolay bir ev adresimi paylaşmadım herhalde
Uykusuzsun ya kafayı toplaması zaman alacak yazacaktımCümleyi tamamlayamaman peki
Bu sefer Kaan patladıKesin o sırada inci ağlamıştır
Ay mutlu oldum veriyorum daha da vercem inşallah ama sen nisanda doğurup mayısta mezuniyet resmine yetişememKız at gibi kadınsın maşallah hiç kiloluyum deme ben kilo felan göremedim
Cidden ha bir yıldır duba gibiyim dedi durdu, kız at gibiymişKız at gibi kadınsın maşallah hiç kiloluyum deme ben kilo felan göremedim
Maşallah sizeHahahahaha bizi herkes safiye soymanla Faik Öztürk’e benzetir
Eki Görüntüle 3469291
Zaten bi kimlik seri numaranı vermediğin kaldı bulmam için beceriksiz ben anca buldumLeylaaaaaaa
evet
Kekledi kız bizi valla ben kilolu biri bekliyordum yemiş bizi gulumsebebekCidden ha bir yıldır duba gibiyim dedi durdu, kız at gibiymiş