- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 29
Tühh kesin o sandım vallaSeverim ama o ben degilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tühh kesin o sandım vallaSeverim ama o ben degilim
Hayır birde çok hayat dolusun @gulumsebebekValla öyle çok tatlı
Yaaa teşekkür ederimmOlsunnn yüzün çok masum sempatik
Melekten mi :)Ben buldum herkesi
Ay çok popülerdim kız, üniversiteye yerleşince kocayı da buldum çocuk da yaptım meslek de yaptım mezun oldum. Bir fakülteden alınacak max verim heykelimin dikilmesi lazımMezuniyetine 40 günlük bebesiyle gitmeyende ne bileyim üst düzey havalı
Sen kimsin pekiMelekten mi :)
Bende seni hep keskin yüz hatları olan birisi olarak hayal etmistim taaa ki doktorun seni paylaşana kadarYaaa teşekkür ederimm
Şimdi kapini çalacam güzellikSen kimsin peki
nurgulkurtcan dı sanırım. Sen naptın Nurgül nasılsın.Cnm sen ile Nurdan düye biri sanki instalarinizi vermiştiniz bakmiştim sağlikciydi biriniz
kız ozaman bendeki bu psikoloji eşimden geliyor adam çok zayıf ya ben löp et gibi görününce rahatsız oluyomYemin ediyorum bunu yazmaya geliyodum hiç de kilo yokmuş ben kilolu sanıyordum gulumsebebek
Ay aynı şeyi düşündüm kız çok naif duruyorÖgrendigim için sormadım bu arada
çok nostaljik bi kadınsın ben seni höd höd birisi bekliyordum yanılmışım eski flimlerden fırlamış gibisin maşallah
Yaa cok guzelsinBen burda üniversite okurken evlendim dedim biriniz de demediniz ki insan hem okur hem evlenir mi ne acele diye hadi evlendin ya çocuk derslere koca karnımla giriyordum doğurur doğurmaz onu da götürdüm Eki Görüntüle 3469298
Maşallah kiz güzelliğine fizigine yatıp kalkıp dua etsin kocanHahahahaha bizi herkes safiye soymanla Faik Öztürk’e benzetir
Eki Görüntüle 3469291
Kiz Melek seni diye eşini ekledim hemen sildim yaa kusura bakma profil ayniydi diyeSen kimsin peki
Chen'denMelekten mi :)
Ooo sen de yetenekli çıktınÖzge stalkerlığını konuşturmuş sohbeti okuyunca C Chen31 bende buldum :)) melegim can önceden stalklamiştım bende çikolatadan golden-snitch senine doktor zamanı görmüştüm
Ben bulamıyorum valla sultiyi bulana kadar canım çıktı mesaj attım sana kkdanBenide bul
kız valla ben kendimi kapılara sığmaz görüyordum bi mutlu oldum şimdi
Ooo yeni biri türedi
Kız valla bende Leyla’yı farklı hayal ediyodum çok sert ve eli maşalı duruyor çok güzel maşallah @genc-anne
Bu arada senin hamilelik fotonda siyahlı haline bayıldım maşallah
Yok kesinlikle takipleşmiyoruz herkes birbirinin pp fotosuna bakıyor takipleşmek yasakAmanın herkes ifşa mı oldu keşke ınstada takipleşsek beni kaynanası turkıyenın en kurnaz kadınından bulabilirsiniz
Yok gene vereyim de adamla 10 gibi dolaşmayalım benim göze batma sebebim adamın zayıf olması galibaOha bende gulumsebebek sende kendine duba gibiyim diyosan yuhh taş gibisin hatta zayıflama maşallah
Hahaha bı baktın duba gibi pofidik kız aay beni niye böyle hayal ettiniz acaba çok mu sert hissettiriyorum djdjdjdBende seni hep keskin yüz hatları olan birisi olarak hayal etmistim taaa ki doktorun seni paylaşana kadar
Tamam kuzum sorun degil evet karışıyor benimki benim ismim ile başlıyorKiz Melek seni diye eşini ekledim hemen sildim yaa kusura bakma profil ayniydi diye