- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Özge aslı onlarHani nerde kim bulmuş kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özge aslı onlarHani nerde kim bulmuş kız
Ben bulmadan kimse beni bulamiyoLeyla seni bulduysa bana da söylesin , leylaaaaaaa
Ben onu bile bulamadımKız melek herkes seni bulmuş kız melegim can
Ana Leyla sen misinSus kız ifşalama
Demekki sen beni buldun, kız çalsana kapıyı çok merak ediyorum seni 1 yıldırBen bulmadan kimse beni bulamiyo
Timam kızz gördümmm seniÖzge aslı onlar
O çikolata seni ele vermişValla ha buluyorlar
Bu stalkerin kalanları bulması için kafayı k6’da uyuduktan sonra da 8 buçukta kalktık günaydın canım günaydın
Vallahi ne yalan söyleyim kavgalıyken ettiğin tüm hakaretler haklı yereymişBen hakkını yiyemem benim kv eşime diyor sulti senden daha güzel diye kızın yanına yakış biraz diyor kilo göbek sigara var kendisinde
Çukurova üniversitesi mezunu Leyla geldiysen 3 kere vurAy Leyla kim kız bizim Adana’dan mezun bak görüşebiliriz melekle onla
özgeyi bulsan tüm topik ondaÖzge seni bulamadim ya ben
Cidden mi kızz ama sen gerçekten çok daha güzelsin bide tribini çekiyorsun önce bi düşünmesi lazım ben ne sevap işledim de Allah bana bu kadını verdi diye.Beni zorla verdiler o adama
Bana da söyleeeeeTimam kızz gördümmm seni
Beni bulmak çok kolay bir ev adresimi paylaşmadım herhaldeAaa Chen ne demiş ki buluyorsunuz ya aay kiiz en şişko halimle görmüşsün ben de cesursavasci 'yi dr'undan görmüş olabilirim Mavi070707 canlı gördüm de emin olamayinca tabii
Leyla kimBu stalkerin kalanları bulması için kafayı k
Vallahi ne yalan söyleyim kavgalıyken ettiğin tüm hakaretler haklı yereymiş
Çukurova üniversitesi mezunu Leyla geldiysen 3 kere vur
özgeyi bulsan tüm topik onda
Cidden mi kızz ama sen gerçekten çok daha güzelsin bide tribini çekiyorsun önce bi düşünmesi lazım ben ne sevap işledim de Allah bana bu kadını verdi diye.
Benimki de farklı değil bi at hırsızı kılıklı da bende
Murat doruk ama foti çekinmedik bizMavi070707 söyler şimdi mavi gel anacım doktorun kim benim arkadaş soruyor
Benimkide 3 ay kalmıştı evde de öyle yatmak istiyodu her resminde yüzüstü pozisyonda yatıyordu kuvezde de. Kucaklarına alamadıklarından gaz sıkıntısı yüz üstü debelenirken iyi çözülüyor aynı zamanda entübe veya solunum destekli bebeler yüzüstü ekstra rahat nefes alıyor. Aslında kuvezde bi bakıma gelişime de iyi gelecek şekilde yatırıyorlar evde de rahat olur hızlı kaslanıyorBenim bebeklerimde hep yüz üstü yatıyor yan veya sırt üstü olduklarında bir kaç dakika içinde uyanıyorlar. 38 gün yogun bakımda kaldılar ordan kalma alışkanlıkları diye düşünmüştüm. Orada hep yüzüstü yatıyorlardı gaz sıkıntısı içinde ideal pozisyonmuş.
Gelişimlerini etkilediklerini bilmiyordum iyi bişey
Dün biri bunun esprisini yapmıştı ama şuan tam bana uygun. “Adım garavel bul beni”Ahahaha seni bulmak üzereyim ben
He kızz ne değerli doktorları varmış. Allah kimseyi muhtaç etmesin doktor adı bile vermiyorlar insanlık ölmüş
Aaa benimki de dün uyudu ama bütün muhabbeti kaçırmışımEvet sırtında diken var sanki
Cümleyi tamamlayamaman pekiBu stalkerin kalanları bulması için kafayı k
Vallahi ne yalan söyleyim kavgalıyken ettiğin tüm hakaretler haklı yereymiş
Çukurova üniversitesi mezunu Leyla geldiysen 3 kere vur
özgeyi bulsan tüm topik onda
Cidden mi kızz ama sen gerçekten çok daha güzelsin bide tribini çekiyorsun önce bi düşünmesi lazım ben ne sevap işledim de Allah bana bu kadını verdi diye.
Benimki de farklı değil bi at hırsızı kılıklı da bende
Aşırı deşifreKız melek herkes seni bulmuş kız melegim can
Kim bulmuş Allah adı verdim söyleOhaaaa beni nasıl buldunuz
En yakıştırdığım çiftDemekki sen beni buldun, kız çalsana kapıyı çok merak ediyorum seni 1 yıldır
Milyonlarca yürek akıllarda tek soru Leyla kimLeyla kim