- 11 Nisan 2023
- 26
- 19
Evet sırtında diken var sankiSenin ki de kurtlu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sırtında diken var sankiSenin ki de kurtlu mu
Aynen aynen bulamadıklarımızı da bulalımBi envanter çıkaralım birazdan kimde kim var hep karıştı
Oha dur bakayım ben de kendime nasıl çıkıyorumKonya daydı veterınerdi adıda sultan linkedinda çıkıyor çok havalı P Pembepilates
Oha gerçekten de üniversitede adım var kız helal olsun valla ben bile kendimi bulamazdım kız madem buldun açsana kapıyıKonya daydı veterınerdi adıda sultan linkedinda çıkıyor çok havalı P Pembepilates
Ben onun doktorunu buldum da bir ara ama hesabı kapalıydıAdını bilsek belki P Pembepilates ile bişiler planlarız
6’da uyuduktan sonra da 8 buçukta kalktık günaydın canım günaydınGünaydınlar olsun biz yeni uyandık
Kütahya yazıyom üniversite yazıyom sultan yazıyom hatta veteriner yazdım çıkmıyo of ya benden stalker olmazOha gerçekten de üniversitede adım var kız helal olsun valla ben bile kendimi bulamazdım kız madem buldun açsana kapıyı
Benimmm hala anlamadın mı@genc-anne anaaaaa kızzz senmisin
Ben hakkını yiyemem benim kv eşime diyor sulti senden daha güzel diye kızın yanına yakış biraz diyor kilo göbek sigara var kendisindeKız hele özgeye meleğe sultana olsun kv takımı burnundan getiriyor ya kurban olsun o kv takımı bunlara. Hiç biri de bu güzel kadının benim oğlumla ne işi var ki dememiş
Ay Leyla kim kız bizim Adana’dan mezun bak görüşebiliriz melekle onlaLeyla kim kız ben bilmiyom
Özge seni bulamadim ya benSır gibi saklıyorum bütün topik bende
Hahahahhahaha
Beni zorla verdiler o adamaKız hele özgeye meleğe sultana olsun kv takımı burnundan getiriyor ya kurban olsun o kv takımı bunlara. Hiç biri de bu güzel kadının benim oğlumla ne işi var ki dememiş
Evet ben de baktım dünBen onun doktorunu buldum da bir ara ama hesabı kapalıydı
Ben başka mecralardan buluyorum sizi meleği aslinda çiklatacimiydi elbise miydi ikisinden birinde stalkmiştim şuan hatirlamiyorum isimlerini melegim canOha gerçekten de üniversitede adım var kız helal olsun valla ben bile kendimi bulamazdım kız madem buldun açsana kapıyı
Benim adım çıkmış arkadaşlar benden daha fena gizli stalkerlar var burda
Kimleri buldun ordan bulabilirsin beniÖzge seni bulamadim ya ben