- 25 Eylül 2022
- 9.212
- 13.354
- 36
Hadee çal bakam açılacak mıÇalıyorum bak o zaman kapını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadee çal bakam açılacak mıÇalıyorum bak o zaman kapını
Uzun olması gerek evde de irmiğimize unumuza bi şey olmuyo sonuçta. Verelim mi kız siparişleriEvet ona bence en az 1 ayımız var onların tarihleri uzun olur ama demi
Bi hatırlat bacım senBunlar benim tribimi bilmiyo heralde
1.60 boylarında öküz gibi bişeyimHahahahaha nasıl Bir dış görünüş var merak ediyorum bir yıldır konuşuyoruz ama kimse kimseyi bilmiyor tipini bilmiyor çok komik değil mi ya
Seni bir türlü bulamadık ya, bakalım özge bulacak mıHahahahaha
Ey ruh geldiysen benide bul
Eşinle mi konuştunuz ben olayın o kısmındayım
Aç çabukHadee çal bakam açılacak mı
Hahaha bi mukayyet olamadın dimi kendine aman aman maşallah iyi olunda o değil resimler gitti yaaDolaptan birşeyler alacaktım geldi kalçama vurdu , sonra işin sonu farklı yerde bitti , barışmış bulunduk. Cinsel dürtülerim yüzünden oldu hep
Yok kız nasıl bulayım bi tek adını biliyomSeni bir türlü bulamadık ya, bakalım özge bulacak mı
Dur sana özelden yazcam ama özgeyi bekliyorum bakalım bulacak mıSeni bir türlü bulamadık ya, bakalım özge bulacak mı
Kızımda bunu bende yapıyordum oğlanda biraz büyüsün sıcak su filan uğraşmıcam direk normal içme suyu yap gitsin
Hakkını helal etAy o hareketi benim ordinaryüs uzman doktor yengem bile yapmaz
Hahaha helal olsun bacım. Bebe 1bucuk 2 yaş civarına gelip içme suyuna mamayı dayarsanız bigün beni hatırlayınHakkını helal et
Açtım açtımAç çabuk
Meleği nasıl buldunuz ya peki hadi bizi de bulun ben adımı da söylemiştim mesleğim belli yaşadığım şehir belli bence bulursunAy ben de stalkerim hemen bulurum da, gülümseyi goldeni cheni bir de seni bulamadım merak ediyorum
Ben de resimlere üzüldüm arada aklıma geliyor hele de o çerçeveli düğün fotosu P Pembepilates minnoş kalbim dayanmaz böyle şeylere benimHahaha bi mukayyet olamadın dimi kendine aman aman maşallah iyi olunda o değil resimler gitti yaa
Nerden nerden hani hani
Mitte falan mı çalışıyorsun kız
Benimde benimde vallahi yazık oldu resimlereBen de resimlere üzüldüm arada aklıma geliyor hele de o çerçeveli düğün fotosu P Pembepilates minnoş kalbim dayanmaz böyle şeylere benim
Al bakNerden nerden hani hani
Kızzzzzz hakkaten bulmuş yaaaa ben şokMitte falan mı çalışıyorsun kız
Kız senin adın neydi bari burda bilelim isminiziMeleği nasıl buldunuz ya peki hadi bizi de bulun ben adımı da söylemiştim mesleğim belli yaşadığım şehir belli bence bulursun