- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Önünde saygıyla eğiliyorum stalker hanım sen istesen milletin 7 ceddini de bulursunAl bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önünde saygıyla eğiliyorum stalker hanım sen istesen milletin 7 ceddini de bulursunAl bak
Kızz nekadar sevimliymişsin çok tatlı ya kurban olsun o kv cephesi sanaAl bak
Ceren adımKız senin adın neydi bari burda bilelim isminizi
DemiiiiKızz nekadar sevimliymişsin çok tatlı ya kurban olsun o kv cephesi sana
Seni de buldum canikomAy ben de stalkerim hemen bulurum da, gülümseyi goldeni cheni bir de seni bulamadım merak ediyorum
Hahahahah ergenliğimden kalma bi yetenek ansjsjsjMitte falan mı çalışıyorsun kız
HahahahahahKızzzzzz hakkaten bulmuş yaaaa ben şok
Turuncu elbisemi var üstündeCeren adım
Ya yerim seniii sen de çok güzelsin tütütütüKızz nekadar sevimliymişsin çok tatlı ya kurban olsun o kv cephesi sana
Düşünüyorum seni bulmak için nasıl bir yol izlemeliyim diye
Gülümseyi nasıl buldun ben çok uğraştım da bulamadım ama itiraf ediyorum meleği çikolatadan buldum
Kütahya sen Adana dimi ben de seni bulamadım vallaYok anam bulamadım ben usta degilim hangi şehir sen
İmkansız seni bulmam ya, aslında dur bir dakka bir şey deneyeceğimMeleği nasıl buldunuz ya peki hadi bizi de bulun ben adımı da söylemiştim mesleğim belli yaşadığım şehir belli bence bulursun
Aa demek ondan valla isim soyisim net olsa bile ben bulamıyorumCan onun kızlık soyadı bence
Bulamadımmm evet adanaKütahya sen Adana dimi ben de seni bulamadım valla
Can şimdiki soy adım kızzzCan onun kızlık soyadı bence
Ben de hahahahah kız yoksa siz çikolata zamanından beri görüşüyo musunuz vallahi küscemGülümseyi nasıl buldun ben çok uğraştım da bulamadım ama itiraf ediyorum meleği çikolatadan buldum