- 25 Mayıs 2023
- 4.161
- 6.581
OHAAAAAAAAAAAAİnanırım çünkü ben de bulmuştum onu melegim can
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OHAAAAAAAAAAAAİnanırım çünkü ben de bulmuştum onu melegim can
22 ymiş ben de şimdi baktım. 23 ten sonra başak oluyor . Grupta kim başak bilmiyorum amaAaa ben başak burcu sanıyordum kız 20 den sonra başak olmuyor mu
Kızımda bunu bende yapıyordum oğlanda biraz büyüsün sıcak su filan uğraşmıcam direk normal içme suyu yap gitsinKaynatmayı bırak direkt arıtma musluğundan biberona su koyup yapanı gördü bu gözler… biz gayet iyiyiz bence
Yaa evet evet onlardan sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi sürekli bi şeyler almak istiyorum oğluşuma çok heyecanlı her aşamasıAy özge daha neler neler alacağız hele instagram kullanıyorsan illaki şu ek gıda zamanında bebe irmiği bebe pirinç unu felan setleri var hatta bir markanın. Mama kapları mama sandalyesi mama önlüğü… ay bugün eşimle konuştuk da daha yediklerini hep batıracak kendini batıracak, hayırla gelsin o günler inşallah
Ay senin şu mesaja hala gülüyorum kv tepemde benim dedin yaDogum günün kutlu olsun kuzucum iyiki dogmuşsun kv salla gitsin
Canım ben kızımda yirmilik diş çektirdim. Doktor 1 gece sağ at sütü sonra vermeye devam et dediİyi geceler kızlar. Benim bi sorum olacak. Bir kaç gündür diş ağrım var bugün iyice arttı apse falan iyice belirginleşti. Doktora gittigimizde bize bi işlem uygulayabilir mi? Morfin falan yapılabilir mi? Bilgisi olan var mı
İflah olmaz bi stalkerım benOHAAAAAAAAAAAA
Aaaa beni mi merak ediyon neyimi merak ediyorsun kız sor anlatayımAy evet ya biz bugün melekle onu konuştuk biraz bir yıldır konuşuyoruz ama kimse kimseyi tanımıyor dedik ben gülümseyi merak ediyorum dedim hatta
Kız fark etmeden sana laf söylemiş bulundum hakkını helal et bacımKızımda bunu bende yapıyordum oğlanda biraz büyüsün sıcak su filan uğraşmıcam direk normal içme suyu yap gitsin
Ay o hareketi benim ordinaryüs uzman doktor yengem bile yapmazKaynatmayı bırak direkt arıtma musluğundan biberona su koyup yapanı gördü bu gözler… biz gayet iyiyiz bence
HahahahahaBizden gizli konuşmalar demek hmmmm melegim can
Ey ruh geldiysen benide bulKız bugün konuştuk sadece ilk defa, bak onu da hemen ötüverdim ama öyle bir yolla buldum ki meleği inanamazsın
Eşinle mi konuştunuz ben olayın o kısmındayımAy özge daha neler neler alacağız hele instagram kullanıyorsan illaki şu ek gıda zamanında bebe irmiği bebe pirinç unu felan setleri var hatta bir markanın. Mama kapları mama sandalyesi mama önlüğü… ay bugün eşimle konuştuk da daha yediklerini hep batıracak kendini batıracak, hayırla gelsin o günler inşallah
Hahaha hiç problem değil alınsam ben yapıyordum diye atlamazdımKız fark etmeden sana laf söylemiş bulundum hakkını helal et bacım
Anam istemem mi dünürümü ayıp sana kızİstemezsin diyeee
Evet ona bence en az 1 ayımız var onların tarihleri uzun olur ama demiYaa evet evet onlardan sipariş vermemek için zor tutuyorum kendimi sürekli bi şeyler almak istiyorum oğluşuma çok heyecanlı her aşaması
Ay ben de stalkerim hemen bulurum da, gülümseyi goldeni cheni bir de seni bulamadım merak ediyorumİflah olmaz bi stalkerım ben
Bunlar benim tribimi bilmiyo heraldeHahahahaha
Ey ruh geldiysen benide bul
Eşinle mi konuştunuz ben olayın o kısmındayım
Hahahahaha nasıl Bir dış görünüş var merak ediyorum bir yıldır konuşuyoruz ama kimse kimseyi bilmiyor tipini bilmiyor çok komik değil mi yaAaaa beni mi merak ediyon neyimi merak ediyorsun kız sor anlatayım
Çalıyorum bak o zaman kapınıAnam istemem mi dünürümü ayıp sana kız
İnstgram önemli hemde çok önemli orası olmada bebeklerimize nerden alacaz mama sandalyesi mama önlügüAy özge daha neler neler alacağız hele instagram kullanıyorsan illaki şu ek gıda zamanında bebe irmiği bebe pirinç unu felan setleri var hatta bir markanın. Mama kapları mama sandalyesi mama önlüğü… ay bugün eşimle konuştuk da daha yediklerini hep batıracak kendini batıracak, hayırla gelsin o günler inşallah
Dolaptan birşeyler alacaktım geldi kalçama vurdu , sonra işin sonu farklı yerde bitti , barışmış bulunduk. Cinsel dürtülerim yüzünden oldu hepHahahahaha
Ey ruh geldiysen benide bul
Eşinle mi konuştunuz ben olayın o kısmındayım