- 17 Aralık 2020
- 1.352
- 1.040
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece bir defalık tattırıyorum devamında vermiyorum canım başka tatlara aşina olsun diye tadımlık oldugu için sevdiAa nasıl tattırdın kız yedi mi baya benimki d vitaminini bile yemiyor diliyle kaşığı itiyo
Ay evet ya biz bugün melekle onu konuştuk biraz bir yıldır konuşuyoruz ama kimse kimseyi tanımıyor dedik ben gülümseyi merak ediyorum dedim hattaBunca zaman sonra banlanmakta koyar insana
Hint dizisi gibi, tokat atar da yuvarlanır perdeye kafası dolanır boğulur aynen senaryo onu yazan senaristler gibiSorma hayır birde olay örgüsü çok saçma ya
Kız sen bir dahisin araya araya bulsam izini belki bulursun çabalaAy evet ya biz bugün melekle onu konuştuk biraz bir yıldır konuşuyoruz ama kimse kimseyi tanımıyor dedik ben gülümseyi merak ediyorum dedim hatta
Bizden gizli konuşmalar demek hmmmm melegim canAy evet ya biz bugün melekle onu konuştuk biraz bir yıldır konuşuyoruz ama kimse kimseyi tanımıyor dedik ben gülümseyi merak ediyorum dedim hatta
Hadi bakim ne dicen şimdi P Pembepilates nasıl açıklıcanBizden gizli konuşmalar demek hmmmm melegim can
Ben şahsen açıklama bekliyorum bu ihanete P PembepilatesHadi bakim ne dicen şimdi P Pembepilates nasıl açıklıcan
Dogum günün kutlu olsun kuzucum iyiki dogmuşsun kv salla gitsinKızlar benim bugün doğum günümdü fndjdjdjdj kaynanam doğum günümü 3 yıldır kutluyordu bu yıl kutlamadı birde hikayelerimi görüyor gerçekten insanda az barışma niyeti olsa ucundan da olsa doğum günün kutlu olsun der... Benimkinde nerdeeee.. lohusalikta ettiği laftan beri konuşmuyoruz kadınla eşim yanlışını anladı diyo ama yanlışını anlayan insan zaten böyle mi olur hiç işte
Kız bugün konuştuk sadece ilk defa, bak onu da hemen ötüverdim ama öyle bir yolla buldum ki meleği inanamazsınBizden gizli konuşmalar demek hmmmm melegim can
Gerekli bence canım. Mesela meyve vercen bebek daha 6 aylık blw de uygulamak istemiyorsun ama püre yapman lazım. En pratik ve kolay yol cam rende. Normal rendede daha büyük çıkarıyor parçaları cam rendede yapınca kullanıma hazır püre olarak çıkıyor içine ceviz dövüp koy mesela yesin. Haşlama o bu şu işi bana uzun geliyor bize pratik şeyler lazım. Birde sebzeleri buharda haşlamak için aparat var. Suyla temas etmiyor sadece buharda haşlanıyor vitamini tamamen içinde kalıyor. Çok gerekli mi dersen o bence okadar gerekli değil ama cam rende bulundurgulumsebebek cam rendenin özelliği ne canım tam olarak sen bilirsin. Gerekli bi şey mi
Doğum günün kutlu olsun canım benim , tam bir aslan burcu kadınısın biliyor musun tahmin etmiştim aslında, kendine değer vermem kendini sevmen… kaynana konusunda da maalesef torunlarını oğullarını seviyor onlar en iyisi bile olsa bir yerden sonra yabancı görüyorlar bizi maalesef. Canını sıkmaKızlar benim bugün doğum günümdü fndjdjdjdj kaynanam doğum günümü 3 yıldır kutluyordu bu yıl kutlamadı birde hikayelerimi görüyor gerçekten insanda az barışma niyeti olsa ucundan da olsa doğum günün kutlu olsun der... Benimkinde nerdeeee.. lohusalikta ettiği laftan beri konuşmuyoruz kadınla eşim yanlışını anladı diyo ama yanlışını anlayan insan zaten böyle mi olur hiç işte
İnanırım çünkü ben de bulmuştum onu melegim canKız bugün konuştuk sadece ilk defa, bak onu da hemen ötüverdim ama öyle bir yolla buldum ki meleği inanamazsın
Aaa ben başak burcu sanıyordum kız 20 den sonra başak olmuyor muDoğum günün kutlu olsun canım benim , tam bir aslan burcu kadınısın biliyor musun tahmin etmiştim aslında, kendine değer vermem kendini sevmen… kaynana konusunda da maalesef torunlarını oğullarını seviyor onlar en iyisi bile olsa bir yerden sonra yabancı görüyorlar bizi maalesef. Canını sıkma
Mesela otelin çay bölümünden termosa kaynar su doldurtuyorum. Termos o suyu sabaha kadar sıcak tutuyor zaten. Sabah kahvaltıya gidince yeniliyorum. Biberona normal içme suyundan 70 cc koyup üstüne teemostaki sıcak sudan 20 cc koyup 90 a eşitliyorum. Su ideal içilebilecek ısıda oluyor. Üstüne mamayı koyup dayıyorum gitsinAy prematüre olsa ben 1 yaşında falan başlardım korkudan sen yine cesursun maşallah. Benim oğlan boğazına çok kaçırıyordu aklım gidiyordu. Kızım da hem sütü genzine kaçırıyor yemek yerken de öyle olmaz umarım
Ben doktor tavsiyesi ile değil kafama göre yaptım ilkinde blw kitabını alıp ona göre yapmıştım. Her doktor farklı bir şey öneriyor insanın kafası karışıyo
Nasıl yaptın ya tam olarak anlamadım ben normalde su kaynatıp soğutup cam şişeye koyuyorum mama yapacağım zaman o suyu cezvede biraz ısıtıp yapıyorum
Kız nasıl buldun buldun da neden gelmedin kapımaİnanırım çünkü ben de bulmuştum onu melegim can
İstemezsin diyeeeKız nasıl buldun buldun da neden gelmedin kapıma
Doğum günün kutlu olsun canım Allah ailenle evladınla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Kızlar benim bugün doğum günümdü fndjdjdjdj kaynanam doğum günümü 3 yıldır kutluyordu bu yıl kutlamadı birde hikayelerimi görüyor gerçekten insanda az barışma niyeti olsa ucundan da olsa doğum günün kutlu olsun der... Benimkinde nerdeeee.. lohusalikta ettiği laftan beri konuşmuyoruz kadınla eşim yanlışını anladı diyo ama yanlışını anlayan insan zaten böyle mi olur hiç işte
Ay özge daha neler neler alacağız hele instagram kullanıyorsan illaki şu ek gıda zamanında bebe irmiği bebe pirinç unu felan setleri var hatta bir markanın. Mama kapları mama sandalyesi mama önlüğü… ay bugün eşimle konuştuk da daha yediklerini hep batıracak kendini batıracak, hayırla gelsin o günler inşallahAlınsınnn
Ayy tamam kuzum teşekkür ederimGerekli bence canım. Mesela meyve vercen bebek daha 6 aylık blw de uygulamak istemiyorsun ama püre yapman lazım. En pratik ve kolay yol cam rende. Normal rendede daha büyük çıkarıyor parçaları cam rendede yapınca kullanıma hazır püre olarak çıkıyor içine ceviz dövüp koy mesela yesin. Haşlama o bu şu işi bana uzun geliyor bize pratik şeyler lazım. Birde sebzeleri buharda haşlamak için aparat var. Suyla temas etmiyor sadece buharda haşlanıyor vitamini tamamen içinde kalıyor. Çok gerekli mi dersen o bence okadar gerekli değil ama cam rende bulundur