- 19 Aralık 2007
- 2.061
- 3.386
Ah kuzum.gecen bahsetmistim ya annem pihti yuzunden gozunu kaybetti diye.Gerçekten çok sinirlendim bende ya. Pratisyen hekim tamam bebek konusunda çok bişey vermek istemiyorsun anlarım ama ben yukarıya çocuk doktoruna çıkayım mı demişim. Nasıl gerek yok dersin bu enfeksiyon ilerlese ne olacak nasıl bu sorumluluğu alırsın ay vallahi vicdansız ya
Olay soyle.sabah uyandi gozu gormuyor kadinin.apar topar hastaneye goturdum.annemin kayitlarinda katarakt var.doktor dedi katarakt.dedim basi agriyor nasil katarakt diye hukum verdiniz.yukari goze cikardim icim rahat etmedi.ordada adam katarakt suan bisey yapamayiz.randevu alin tekrar gelin dedi.tam bayram oncesi.randevu yok.baska doktor aradim 2 gun sonraya buldum araya birilerini katarak.goz hastanesine gittim.kadin bakti ve dedi ki katatakt bir gecede kor birakmaz baska birseysen supheleniyorum su su testi yapalim dedi.makineler o bu.ogrendik pihti atmis.ve en acisi eger ilk 6 saatte annemin gozune siringa ile ilac verselermis kor kalmayacakmis sindi ben ne yapayim.esim doktoru dovecekti hastaneye gidip.oyle canimiz yandiki..zor zabtettim esimi.sikayet ettik ama muayene kaydim yok gozde acilden goze direk bakmaya aldilar cunku saat oda belirttim ama ne cikar bilmiyorum.insan sagligini cope atiyorlar.