- 16 Ocak 2020
- 582
- 566
- 27
İshal yok canım. Bende eşimde grip oldum 2 gündür. Bebekte de sabah öksürük vardı öğleden sonra da ateş çıktıAh salgin var.ishal varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İshal yok canım. Bende eşimde grip oldum 2 gündür. Bebekte de sabah öksürük vardı öğleden sonra da ateş çıktıAh salgin var.ishal varmi?
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallahValla bi delilik yaptik.ben bebemden ayrilamayacagima karar verdim napsak netsek dedik.kocamla ayni yerde calisiyoruz.istanbulda yasiyoruz.ne zamandir kacmak istiyoruz.deprem malum.bebek olunca korkum iyice artti.bi gece esimle konustuk dedik istifa edelim.bi birikim var iş acalim baska sehirde.derken neden yurtdisi denemiyoruz dedik.orda arkadaslar var.dil okulu vasitasi ile sansimizi denicez.dusuk ihtimal vize almam yas ve cocuk nedeni ile.ama denemeden bilemeyiz:) olmazsa baska sehre kacicaz
Anladım canım Rabbim yar ve yardımcın olsun sıkıntılı durum gerçekten hele öyle bi kaynanayla. Tövbe Yarabbim hani kimin önce gideceğini Rabbim bilirde bu kadın ölmeden de sana o evde huzur yok galibaTaşınacak yada ev alacak maddi durum yok canım eşim babamın yaptırdıgı ev varken gidip de kiradamı oturim diyor ev alsada oturmaz kiraya verir anası tek babası öldü bırakıp gitmez işin sonunda olmadı ben bırakıp gidecem
Yaa gündüz sadece öksürük var diyordun ateşte mi başladı inşallah yatış filan durumu olacak kadar bişey yoktur canımKızlar hastanedeyiz ateş 38 gördük. 3 aydan önce riskliymiş. Kan aldılar damar yolu açmakta zorlandılar. İdrar bekliyoz birde kan sonuçlarını. Bebişlere çok iyi bakın
Ohaaa kusura bakma cankm yeni gördüm seni bir şeye etiketlemistim özür dilerim.. inşallah en kısa zamanda iyileşir sonuçları mutlaka yazKızlar hastanedeyiz ateş 38 gördük. 3 aydan önce riskliymiş. Kan aldılar damar yolu açmakta zorlandılar. İdrar bekliyoz birde kan sonuçlarını. Bebişlere çok iyi bakın
14 ayar altın şık bir bileklikKızlar eşim bana doğum günü hediyesi arıyor ne alabilir tüm fikirlere açığız (ayakkabi, telefon haric) melegim can golden-snitch gulumsebebek Mavi070707 C Chen31 annee27 K kelebekimsi P Pembepilates O ozgeeeee1 Z zaynfuruze medusaa Ve diğer anneler (nick isminiz zor hatirlayamiyorum kusura bakmayin)
İnce zarif bir kolye benceKızlar eşim bana doğum günü hediyesi arıyor ne alabilir tüm fikirlere açığız (ayakkabi, telefon haric) melegim can golden-snitch gulumsebebek Mavi070707 C Chen31 annee27 K kelebekimsi P Pembepilates O ozgeeeee1 Z zaynfuruze medusaa Ve diğer anneler (nick isminiz zor hatirlayamiyorum kusura bakmayin)
Kız 22 olsa olmaz mı işin şakası bi yana 14 ayarlar daha güzel14 ayar altın şık bir bileklik
Evet daha güzel 22ler kopkoyu sarı yatırımlık olsun diye onu ister erkekler ama ben bileğime taktığı şeyi yatırım olarak görmesini istemem şahsen, satılacak bi şey olarak görmemeli ajsjsjKız 22 olsa olmaz mı işin şakası bi yana 14 ayarlar daha güzel
Kesinlikle de benimki zaten daha önceki bilekliğimi bile satmıyor diyorum artık beğenmiyorum yok neymiş anısı varmış o bana aldığı ilk bileklikmisEvet daha güzel 22ler kopkoyu sarı yatırımlık olsun diye onu ister erkekler ama ben bileğime taktığı şeyi yatırım olarak görmesini istemem şahsen, satılacak bi şey olarak görmemeli ajsjsj
Çok geçmiş olsun canımm ya yatış mı yaptınız düştü mü ateşi, Allah şifa versin inşallahKızlar hastanedeyiz ateş 38 gördük. 3 aydan önce riskliymiş. Kan aldılar damar yolu açmakta zorlandılar. İdrar bekliyoz birde kan sonuçlarını. Bebişlere çok iyi bakın
Bebege birkac saat baksin.sana da guzel bir masaj spa havuz hediye etsin bir annenin en cok ihtiyac duydugu seyKızlar eşim bana doğum günü hediyesi arıyor ne alabilir tüm fikirlere açığız (ayakkabi, telefon haric) melegim can golden-snitch gulumsebebek Mavi070707 C Chen31 annee27 K kelebekimsi P Pembepilates O ozgeeeee1 Z zaynfuruze medusaa Ve diğer anneler (nick isminiz zor hatirlayamiyorum kusura bakmayin)
Annesine soybağı reddi davası açtığı mahkeme kağıdını hediye edebilir. Eminim diğer tüm hediyelerden daha çok sevinirsinKızlar eşim bana doğum günü hediyesi arıyor ne alabilir tüm fikirlere açığız (ayakkabi, telefon haric) melegim can golden-snitch gulumsebebek Mavi070707 C Chen31 annee27 K kelebekimsi P Pembepilates O ozgeeeee1 Z zaynfuruze medusaa Ve diğer anneler (nick isminiz zor hatirlayamiyorum kusura bakmayin)
Bak hele bak bak Antepli kendini nasıl belli ediyor. 22 ayarlar koyu sarı filanEvet daha güzel 22ler kopkoyu sarı yatırımlık olsun diye onu ister erkekler ama ben bileğime taktığı şeyi yatırım olarak görmesini istemem şahsen, satılacak bi şey olarak görmemeli ajsjsj
Bebege bakiyor spa masaj havuz fikri de güzelmiş bakBebege birkac saat baksin.sana da guzel bir masaj spa havuz hediye etsin bir annenin en cok ihtiyac duydugu sey
Zeki kadın seniii direkt bayıldım hediyeye bende çok garip bi insanım taki takmayı sevmem bi taktığım halka kupedir zamanında altın bileklik almıştı sevmiyorum kullanmayi ama kolyeye şans verebilirim artık bi taki takmaya basliyim yavastanAnnesine soybağı reddi davası açtığı mahkeme kağıdını hediye edebilir. Eminim diğer tüm hediyelerden daha çok sevinirsin
Şaka bi yana bende altın tarzı bişeyler isterdim kolye bileklik kelepçe filan
Evet öğleden sonra ateş de başladı canım. Delik deşik ettiler çocuğuYaa gündüz sadece öksürük var diyordun ateşte mi başladı inşallah yatış filan durumu olacak kadar bişey yoktur canım
sehrinizde otel tutsun 1 gecelik masaj ve spa merkezli.o odada bebegi eğlesin sen tadini cikar...sabahina guzel bir kahvaltiBebege bakiyor spa masaj havuz fikri de güzelmiş bak
Yok canım sorun değil. Şuan düşününce tatil isterdim sanırım Ohaaa kusura bakma cankm yeni gördüm seni bir şeye etiketlemistim özür dilerim.. inşallah en kısa zamanda iyileşir sonuçları mutlaka yaz
Ah kiyamam yaa.oyle iyi anliyorum ki.benimki mavi giyen gordumu kiyameti kopariyordu ama orda olmasi daha guvenli annesi..Evet öğleden sonra ateş de başladı canım. Delik deşik ettiler çocuğu